Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

souhlasím s Krozem... a co se týče toho spaní v autě... tak jestli chtěl někdo spát v autě zadarmo, tak měl vyjet mimo kemp... ;) v kempu se prostě platí, a jestli spíš v autě nebo ve stanu je prostě podle mě jedno! ;)

oukej, kdyby nám někdo řekl, že se platí za spaní v autě, tak sme mimo ten kemp opravdu jeli..

nj... ale na to ses taky mohl zeptat, žejo... ;) ale to je fuk... :)

btw. kolik jste za to spaní v autě zaplatili???

tuším, že 160,- na osobu

tak to jde ... :palec2:

btw. kolik jste za to spaní v autě zaplatili???
...já nic, mě si v tom zadýchaným autě asi nevšiml :p

hmmm... tě napráskám!!! lol

kujwo jedna!!! :smich:

taky jsem spal v autě a zadara,folie na oknech to jistěj :palec2:

lukyssek... píšu si :rtfm: ... další????

nepruď lol ...bo příště na tebe vymyslíme něco agresivnějšího než otočení značky :p

Krozo, třeba otočení Otesánka co? lol

příště už nejedu... sami lami tadi... lol

btw. to otočení značky bylo navíc pěkně ubohé!!! :D :D :D

a cos tady jako čekal za charaktery mezi škodofkářema? lol

...to buď rád že si neměl nalepený rohy z plechovek od piva a pod tou značkou navrtaný nový díry ;) ...holt na prvotní megalomanskej plán se značkama všech aut v kempu sme byli málo napití :kuk: ...tak snad příště...

Upraveno od krozo

Ještě pár fotek z předváděčky cesťáků od WS2000... Akorát armáda a zapalování se nějak nekonalo :D

Co se na čtvrté fotce Kájovi nezdálo? :D

Upraveno od P2M

a volské oko přímo na haupně bylo ?

Je krize, šetří se a při rychlosti obsluhy v hospě by sme na to woko čekali do večera asi ;)

právě, že ne-e kdyby jsi měl letlampu jako Horst Fuchs, tak je to ein zwei, víme ? ;)

P2M tím myslel to, že by hodně dlouho čekal na to syrové vejce... lol tak si říkám, proč jste to nevyzkoušeli na svým vejci!!! :kol-48:

Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto.

co máte furt s Vittem, ten je pouze spoluorganizátor.. hlavní pořadatel je Olin a Ptica, tak jim napiš SZ, třeba se ti za měsíc ozvou :D

Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto.

spíš se divim, že si to dáš na auto lol

A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká.

A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká.

nejses sam kdo ji tam uz nema parkrat zmokla a radsi sem ji sundal páč mi tam z ni moc nezustalo :feve::feve: skoda

Jsem zvedavy kdy prijde stiznost ze tam meli prilis hruby toaletak, samozrejme s navrhem na zmenu mista :doh

no ty nalepky jsem bohuzel ja nedelal a dokonce sem ani jednu nevidel tak nevim jak vypadaly...

reknu to klukum at jsou priste normalne z klasickyho materialu..

Nálepky nechával dělat Ptica u stejné firmy jako v loni, ale asi soudruzi z NDR udělali někde chybu :rtfm:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.