Dakie Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 souhlasím s Krozem... a co se týče toho spaní v autě... tak jestli chtěl někdo spát v autě zadarmo, tak měl vyjet mimo kemp... v kempu se prostě platí, a jestli spíš v autě nebo ve stanu je prostě podle mě jedno! oukej, kdyby nám někdo řekl, že se platí za spaní v autě, tak sme mimo ten kemp opravdu jeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nj... ale na to ses taky mohl zeptat, žejo... ale to je fuk... btw. kolik jste za to spaní v autě zaplatili??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tuším, že 160,- na osobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak to jde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 btw. kolik jste za to spaní v autě zaplatili???...já nic, mě si v tom zadýchaným autě asi nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 hmmm... tě napráskám!!! kujwo jedna!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 taky jsem spal v autě a zadara,folie na oknech to jistěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 lukyssek... píšu si ... další???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nepruď ...bo příště na tebe vymyslíme něco agresivnějšího než otočení značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Krozo, třeba otočení Otesánka co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 příště už nejedu... sami lami tadi... btw. to otočení značky bylo navíc pěkně ubohé!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) a cos tady jako čekal za charaktery mezi škodofkářema? ...to buď rád že si neměl nalepený rohy z plechovek od piva a pod tou značkou navrtaný nový díry ...holt na prvotní megalomanskej plán se značkama všech aut v kempu sme byli málo napití ...tak snad příště... Editováno: 21. Květen 2009, autor: krozo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Ještě pár fotek z předváděčky cesťáků od WS2000... Akorát armáda a zapalování se nějak nekonalo Co se na čtvrté fotce Kájovi nezdálo? Editováno: 21. Květen 2009, autor: P2M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a volské oko přímo na haupně bylo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je krize, šetří se a při rychlosti obsluhy v hospě by sme na to woko čekali do večera asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 právě, že ne-e kdyby jsi měl letlampu jako Horst Fuchs, tak je to ein zwei, víme ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 P2M tím myslel to, že by hodně dlouho čekal na to syrové vejce... tak si říkám, proč jste to nevyzkoušeli na svým vejci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 co máte furt s Vittem, ten je pouze spoluorganizátor.. hlavní pořadatel je Olin a Ptica, tak jim napiš SZ, třeba se ti za měsíc ozvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto. spíš se divim, že si to dáš na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny tdi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká. nejses sam kdo ji tam uz nema parkrat zmokla a radsi sem ji sundal páč mi tam z ni moc nezustalo skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Jsem zvedavy kdy prijde stiznost ze tam meli prilis hruby toaletak, samozrejme s navrhem na zmenu mista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no ty nalepky jsem bohuzel ja nedelal a dokonce sem ani jednu nevidel tak nevim jak vypadaly... reknu to klukum at jsou priste normalne z klasickyho materialu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Nálepky nechával dělat Ptica u stejné firmy jako v loni, ale asi soudruzi z NDR udělali někde chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky