sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 Tak jeste nekolik fotek ze srazu, tentokrat od Alzbetky...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 je evidentní, že škodovka na poslední fotce měla poruchu...a tak slečna duchaplně a okamžitě vytáhla výstražnej trojůhelníček
alzbetka Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 Prostě jsem fotil detail a sladění barev černé a červené ,červený lak auta -černý narazník ,bedýnka taky černo červená ,dentální nit (výstražnej trojůhelníček) taky černo červená no prostě super detaily
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 Na "trosku jine" fotky se muzete podivat u nas ve vlakne... FOTKY 8. SRAZ SKODAHOME.CZ aneb "Proč bychom se nebavili, když nám OLIN možnost dal..."
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Vloženo 26. Květen 2009 Prostě jsem fotil detail a sladění barev černé a červené ,červený lak auta -černý narazník ,bedýnka taky černo červená ,dentální nit (výstražnej trojůhelníček) taky černo červená no prostě super detaily Oooooo mistře, nevěděl jsem že jsi takovej pán fotograf - profík
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Vloženo 2. Červen 2009 Jsem se konečně dostal k tomu, abych si prohlídl časáky z igelitky od Olina ze srazu a v jednom SM je zrovna článek o Olinovi a jeho sbírce Ferrari
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2009 Vloženo 2. Červen 2009 Já se k tomu ještě nedočetl ale počítám že ta sbírka je v měřítku 1:1 !!!
Doporučené příspěvky