krysarr Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Zapomneli na lak mozna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak jeste nekolik fotek ze srazu, tentokrat od Alzbetky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 A jeste jedna specialitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je evidentní, že škodovka na poslední fotce měla poruchu...a tak slečna duchaplně a okamžitě vytáhla výstražnej trojůhelníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Kibi: Presne tak to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Prostě jsem fotil detail a sladění barev černé a červené ,červený lak auta -černý narazník ,bedýnka taky černo červená ,dentální nit (výstražnej trojůhelníček) taky černo červená no prostě super detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Na "trosku jine" fotky se muzete podivat u nas ve vlakne... FOTKY 8. SRAZ SKODAHOME.CZ aneb "Proč bychom se nebavili, když nám OLIN možnost dal..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Prostě jsem fotil detail a sladění barev černé a červené ,červený lak auta -černý narazník ,bedýnka taky černo červená ,dentální nit (výstražnej trojůhelníček) taky černo červená no prostě super detaily Oooooo mistře, nevěděl jsem že jsi takovej pán fotograf - profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jsem se konečně dostal k tomu, abych si prohlídl časáky z igelitky od Olina ze srazu a v jednom SM je zrovna článek o Olinovi a jeho sbírce Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já se k tomu ještě nedočetl ale počítám že ta sbírka je v měřítku 1:1 !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kam by to dával ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky