Přejít na obsah

Koho by jste volili ?

creck

137 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Já jsem šel radši něco užitečného dělat než volit.

Protože je uplně jedno kdo bude v EP. Tam je důležité, že to budou češi a to jsou všichni. Protože 9 poslanců proti 800 nezmůže ani hovno. ;)

Tady moc nejde o stranu, ale spíš o osobnosti. Bohužel do parlamentu chodí spíše korýtkáři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bobosikova , ta s tim rovnym a jasnym nazorem???? Co je schopna vlezt na kandidatkum soudruhum? Vetsi kurva prodejna tam neni :ble

jojo taky to tak vidim, ty je to uplne jedno co, kde, s kym ale hlavne aby neco urvala a nekam se dostala. To ja nemam rad a nebyla by to pro me, zadna zaruka

Odkaz ke komentáři

Co kecáte. Prostě jsem měl práci. Když se volilo v pátek od 5 a v sobotu do půl 1 kdo to má stihnout??

Já mám trvalé bydliště na Lužinách a tam už 15let nebydlím takže to mám daleko. Volit jsem chtěl, ale nebyl čas.

A vy si myslíte, že těch 9poslanců z ODS něco prosadí ze svého programu. lol:smich:

Obzvlášť, když aktivita poslanců ODS v EP byla nijaká. ;)

Unii velí někdo jiný.

Ale i přes to jsem pro to, aby volil každý. Klidně bych to dal jako povinnost.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

tohle jsou jenom vymluvy!!! nelibi se ti to tady, tak mas moznost volit a pokusit se to zmenit a ty reknes, ze to mas daleko!! to je vazne k smichu

navíc když si jde zařidit možnost volit jinde ;) . Ale to je typická česká povaha, budu nadávat, budu nespokojenej, ale když budu mít možnost vyjádřit aspoň svůj názor, když už ne s tím něco udělat, tak budu radši sedět doma a večer v hospodě nadávat.

Odkaz ke komentáři

Jste vtipný jestli si myslíte, že tímto můžete něco změnit. Ano do parlamentu to smysl má.

Ale do komunistického europarlamentu. Kde se jiný názor netrpí. lol My nerozhodujeme o ničem. Nám vládnou jiní.

Navíc já hlasoval proti vstupu ;) .

A můj kůň stejnak neměl šanci.

Odkaz ke komentáři

Jste vtipný jestli si myslíte, že tímto můžete něco změnit. Ano do parlamentu to smysl má.

Ale do komunistického europarlamentu. Kde se jiný názor netrpí. lol My nerozhodujeme o ničem. Nám vládnou jiní.

Navíc já hlasoval proti vstupu ;) .

A můj kůň stejnak neměl šanci.

jsme vtipny? si delas srandu, ono taky zalezi hodne ne tech lidech kolik nam treba dokazou sehnat penez na dotacich atd. S timhle tvym nazorem je me naprosto jasny, ze jsi presne ten co ma hubu plnou kecu presne v ty hospode jak psal Petr, ale kdyz mas moznost se nejak angazovat a proste nekomu te tvuj hlas dat, tak mas hromadu duvodu proc to nejde.

Do ted tedka jsem ty tvoje nazory a nejaky stezovani bral, ale po tyhle zkusenosti to jsou jen kecy a kecy nic jinyho, protoze je ti to stejne u prdele!!!

Odkaz ke komentáři

nevim proc bych z toho mel mit radost, kdyz diky tomu jsou komunisti na 3.miste :aggressive::aggressive:

Protože ODS je strana s nejsilnější stabilní voličskou základnou. Kdyby přišlo 50-60 procent lidí, volby by vyhrála ČSSD, protože to je strana středního voliče (to je volič, co půjde k volám jen tehdy, když bude na scéně nějaký silný volební tahák) - to je vlastně důvod, proč ČSSD vytahuje co nejpopulističtější témata - protože přesně to je to, co přinutí jít středního voliče k urně. A voliče KSČ do urny (hehe, sry, blbý humor...).

Pokud je třeba nějaký důkaz, doporučuju si projít výsledky voleb z posledních let.

Dlouhodobě se za stranu s nejpevnější základnou považuje KSČ, to už ovšem není delší dobu pravda, tuto roli ´zatvrzelých voličů´ mají teď spíš voliči ODS.

Vůbec, některá klišé mne vysloveně urážejí - například jsem se dozvěděl, že na Moravě lidé víc volí komunisty a levici. Vtipné bylo potom zjištění ze stránek ČSU, protože je to přesně naopak (množství lidí volících pravici je na Moravě víc).

Za úspěch voleb považuju skutečnost, že lidi hází opravdu velký bobek na Zelené, zklamáním je propad KDU-ČSL.

Odkaz ke komentáři

lidi hlavne pochopili, ze to co na ne CSSD ted zkousela nemel s europarlamentem temer nic spolecneho a chtelo to zase nejak urvat na ten jejich populismus, kterej je nam jako stat uplne k ho*nu. Dle meho by se tolik nezmenilo vetsi volebni ucasti, je si myslim, ze by si vymenili pozice komunisti a lidovci. Mezi ODS a CSSD si myslim, ze by to bylo na stejno. A to, ze se levice voli nejvice na morave ne tom neco pravdy bude.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...