WazHa Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 zdravím,chci si koupit LED žarovky do zadních bílých lamp....brzdové a koncové,poradí někdo???abych nemusel letět do garaže:)))díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No jestli máš ty čirý lampy, co jsou jako celobílý, tak se smiř s tím, že žádné LED v nich nebudou svítit jako žárovky. Měl jsem je před 2 lety, a dost jsem to řešil. Vyzkoušel jsem celkem dost druhů, ale spokojenost se nikdy nedostavila. Zkoušel jsem i červené diademky, ale s červenou to nikdy nemělo nic společného. Pokud by se ti ale podařilo sehnat ty červené diademky, co používá Hella ve svých celobílých lampách na BMW5 (příplatková výbava), tak bys měl asi vyhráno, ale české zastoupení to není schopno dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 kontaktuj Johanika na autohifiklubu, prodává smd led žárovky za slušnou cenu a svítí parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WazHa Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 kontaktuj Johanika na autohifiklubu, prodává smd led žárovky za slušnou cenu a svítí parádně díky za radu,zkusim se k nemu nejak probadat:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ty co prodává Johanik jsem měl taky. Na parkovačky by to šlo, ale na brzdovky je to moc slabý! Ale to už je vaše věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc2089 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zkus Superfattyho - myslím, že by Ti dokázal dost dobře poradit http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry781901 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.