Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Modrá Aqua, náhrada za Polar:

4aaa622d18542.jpg

4aaa622f194c9.jpg

4aaa62586f821.jpg

nadherna farba ;)

Nevíte co je to za barvu na té FII Combi ?

FabiaCombiPlus_letak.pdf

Myslim ze je to normalni Zelena arctic. Dneska jsem ji taky videl v novinach a pak i v Tv a tam to vypada vic jeko arctic. Ty noviny dost klamou.

• Autor
nadherna farba ;)

Bohuzel nemuzu souhlasit. Chodim kazdej den kolem Vody na OII a prijde mne, ze je na ni STRASNE videt prach. Navic tady na tech fotkach mne prijde uplne jina, mnohem vyraznejsi. Je ale pravda, ze moc na tyhle svetly barvy nejsu a ta OII ma poklice :/

no pravdu povediac ja ju mam ako nadhernu zafixovanu z O2 FL... Lebo je velmi zriedkava a stale sa za nou otocim :) A co sa tyka prachu, tak s mojou Arctic (rovnako svetla ako Aqua) som nadmieru spokojny, auto staci umyt raz do mesiaca :D Pri predoslej tmavozelenej natur, by bolo vhodne umyvat kazde 3-4 dni... :wacko:

Upraveno od Cjoctavian

• Autor

a urcite se shodneme na tom, ze posledni dobou u Skody dost zavisi, v jaky barve kterej model je a ze nekterym urcita barva vubec nesedne. mne se treba strasne libi rosso brunello na SII a R, ale na FII a OII mne prijde divna :/ FLOII pak imho hodne slusi corrida

no je pravda, ze prach nemusim ani na corride a cappuccinu a zas mne nevadi bahno :)

Upraveno od bojler

tak to je svata pravda s tymi farbami. Len Brunello som este nevidel na O2 :help:

• Autor

bud rad, vypada to jako spatne vyfoceny flamenco..

Barva neni spatna, ale uz vidim jak se pak budou chytat odstiny pri pripadnem lakovani a jestli udelaji i pododstiny jako ma treba 9102, tak to bude peklo pro lakyry ;)

• 5 týdnů později...

Tak me vcera dorazila nova OII Combi 1.9 TDI 4x4 a ESP uz neni vypinatelne. jde vypnout jen ASR.

Tak to jsem smutný s tím ESP. Btw jak se to pozná, že nejde vypnout?

Tlacitko na vypnuti vypada jinak a kdyz se zmackne, tak na maxidotu napise ASR vypnuto. Evdentne se uz splnilo, to co tady slibovali.

Ani kdyz se tlacitko podrzi dyl, tak se nevypne ESP ?

Ne, muzu tlacitko drzet, jak chci, nic jinyho nez ASR se nevypne.

Tak tech novinek je tam vic. Viz zde

Zajimavy je, ze tenhle dodatek k autu nemam.

Ten dodatek teda platí pro všechny auta vyrobený od začátku listopadu, tzn. 45. KT?

Ano,od 45KT.Dneska jsem viděl v předávací garářaži SII a měl anténu žraločí ploutev a stříbrné ostřikovače bi-xenonů. :):palec2:

• Autor

Ty krytky ostřikovačů sou podle mě docela humus.

• 2 týdny později...
  • Autor

Informace k lakování fleetovejma barvama - je možné vybrat si fleetovou barvu i jako individuální zákazník a to u všech modelů, objednávky se párují (resp. zečtverujou) a jakmile se objeví čtyři objednávky na danou barvu, tak se auto vyrobí.

Modra Linden mame v praci na flotylach :) jinak teda koukam zmen az az, to ESP se dalo cekat :(

ze nepujde vypnout

Ta nemoznost vypnut ESP nie je velke minus. Ruku na srdce, kedy potrebujete s Octaviou rezat zatacky s plapolajucim zadkom. Na to su ine auta ;)

Upraveno od tomikutik

• 1 měsíc později...

Uz sa davaju denne svetla ako ma combi aj na sedan? Dnes som videl jeden...

post-10844-1265059478_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.