Říjen 20, 200915 r Nevíte co je to za barvu na té FII Combi ?FabiaCombiPlus_letak.pdf Myslim ze je to normalni Zelena arctic. Dneska jsem ji taky videl v novinach a pak i v Tv a tam to vypada vic jeko arctic. Ty noviny dost klamou.
Říjen 20, 200915 r Autor nadherna farba Bohuzel nemuzu souhlasit. Chodim kazdej den kolem Vody na OII a prijde mne, ze je na ni STRASNE videt prach. Navic tady na tech fotkach mne prijde uplne jina, mnohem vyraznejsi. Je ale pravda, ze moc na tyhle svetly barvy nejsu a ta OII ma poklice :/
Říjen 20, 200915 r no pravdu povediac ja ju mam ako nadhernu zafixovanu z O2 FL... Lebo je velmi zriedkava a stale sa za nou otocim A co sa tyka prachu, tak s mojou Arctic (rovnako svetla ako Aqua) som nadmieru spokojny, auto staci umyt raz do mesiaca Pri predoslej tmavozelenej natur, by bolo vhodne umyvat kazde 3-4 dni... Upraveno Říjen 20, 200915 r od Cjoctavian
Říjen 20, 200915 r Autor a urcite se shodneme na tom, ze posledni dobou u Skody dost zavisi, v jaky barve kterej model je a ze nekterym urcita barva vubec nesedne. mne se treba strasne libi rosso brunello na SII a R, ale na FII a OII mne prijde divna :/ FLOII pak imho hodne slusi corrida no je pravda, ze prach nemusim ani na corride a cappuccinu a zas mne nevadi bahno Upraveno Říjen 20, 200915 r od bojler
Říjen 21, 200915 r Barva neni spatna, ale uz vidim jak se pak budou chytat odstiny pri pripadnem lakovani a jestli udelaji i pododstiny jako ma treba 9102, tak to bude peklo pro lakyry
Listopad 20, 200915 r Tak me vcera dorazila nova OII Combi 1.9 TDI 4x4 a ESP uz neni vypinatelne. jde vypnout jen ASR.
Listopad 22, 200915 r Tlacitko na vypnuti vypada jinak a kdyz se zmackne, tak na maxidotu napise ASR vypnuto. Evdentne se uz splnilo, to co tady slibovali.
Listopad 26, 200915 r Tak tech novinek je tam vic. Viz zde Zajimavy je, ze tenhle dodatek k autu nemam.
Listopad 26, 200915 r Tady je k SII,SII Combi: http://ws.skoda-auto.com/download/4all/Doc...al%20Change.pdf
Listopad 27, 200915 r Ten dodatek teda platí pro všechny auta vyrobený od začátku listopadu, tzn. 45. KT?
Listopad 28, 200915 r Ano,od 45KT.Dneska jsem viděl v předávací garářaži SII a měl anténu žraločí ploutev a stříbrné ostřikovače bi-xenonů.
Prosinec 8, 200915 r Autor Informace k lakování fleetovejma barvama - je možné vybrat si fleetovou barvu i jako individuální zákazník a to u všech modelů, objednávky se párují (resp. zečtverujou) a jakmile se objeví čtyři objednávky na danou barvu, tak se auto vyrobí.
Prosinec 8, 200915 r http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Fl...Fleet_03_08.pdf tu sa da pozriet na strane 3 ake su fleetove farby... celkom zaujimave, rad by som aspon niektore videl nazivo
Prosinec 9, 200915 r Modra Linden mame v praci na flotylach jinak teda koukam zmen az az, to ESP se dalo cekat ze nepujde vypnout
Prosinec 9, 200915 r Ta nemoznost vypnut ESP nie je velke minus. Ruku na srdce, kedy potrebujete s Octaviou rezat zatacky s plapolajucim zadkom. Na to su ine auta Upraveno Prosinec 9, 200915 r od tomikutik
Únor 1, 201015 r Uz sa davaju denne svetla ako ma combi aj na sedan? Dnes som videl jeden... Upraveno Únor 1, 201015 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.