Romariooo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Vy nemáte na Slovensku šrotovné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Teraz sa asi nerozumieme - ja to beriem z môjho pohľadu ako zákazníka a teraz sa jedná o to, čo pri kúpe auta v zahraničí treba navyše spraviť a zaplatiť v porovnaní s autom kúpeným u nás. A to je to, čo som vypísal o pár príspevkov hore. Ešte pikoška - tých 2000 eur malo byť cash, bez dokladu Romario: Nie, zatiaľ to neprešlo a nikto ani neverí, že to schvália. Zistili totiž, že z áut, ktoré sa u nás vyrobia, sa predá u nás menej než 9% a teda by to nemalo žiaden efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 no zrejme uspesny podnik. jak to je s bezplatnym servisem na 4 roky u SII? to plati jenom u vas, nebo globalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 bojler: Zistím to zajtra, nie som si istý. Viem, že rozšírená záruka je globálna, ale tento servis myslím že platí len u nás. Preverím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 a kdyz uz jsme u toho - dela se SII na sklad, nebo pouze do vyroby? pomerne casto se lisi zpravy jak od prodejcu, tak od Skody. stejne tak jak je to s importem do ostatnich zemi. nekdo tvrdi /zrovna u nas treba account pro skodovku/, ze importer objedna urcity objem vozu a ten ma pak na sklade. jak je to ale s auty do vyroby? kazdy rika neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 4+4 roky platí iba na Slovensku, v ČR to určite nie je, aj na webe takto píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ak by niekto chcel slušné Superbečko II, v Šamoríne je jedna predvádzačka za rozumú cenu 690 000 SK, možná je asi aj zľava. Len pre info, je to 2,0 TDI vo výbave Ambition, šedá Anthracite, 18" kolesá s nejakou doplnkovou výbavou, fakt slušne vybavené auto a veľmi pekné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Alvisio, vysvetli mi, co kupis na Slovensku za rozumnu cenu? Nic. Radsej zbehnem do Ciech a viem, ze ma to vyjde lacnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Takže oficiálne info k bezplatnému servisu: Bezplatný servis je možné poskytnúť len na modely Superb II dovezené importérom Škoda Auto Slovensko a predané v sieti autorizovaných predajcov vozidiel Škoda na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak jsem kouknul na slovenský konfigurátor a koukám, že už tam je konečně OIIFL. Jinak se zeptám, co obnáší ta "akčná ponuka Spring"? Nechce se mi to hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FErro Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Takže oficiálne info k bezplatnému servisu:Bezplatný servis je možné poskytnúť len na modely Superb II dovezené importérom Škoda Auto Slovensko a predané v sieti autorizovaných predajcov vozidiel Škoda na Slovensku. je to v cenniku CENNIK ....ale mne to pripada skor ako zakladna vybava z ciech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 GC: "Spring" je niečo ako váš "Edition 08", drobné rozšírenie výbavy za výhodnejšiu cenu. Je to viac menej dorovnanie výbav na CZ špecifikácie pre jednotlivé modely. Najväčší rozdiel je u Roomsteru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak jsem kouknul na slovenský konfigurátor a koukám, že už tam je konečně OIIFL. Jinak se zeptám, co obnáší ta "akčná ponuka Spring"? Nechce se mi to hledat... Chlape, kde vidis konfigurator? Ten tam uz nie je dva mesiace. Su tam len cenniky. Alebo mi nieco uslo? Posli link. Vivat Slovakia - Vivat Skoda Auto Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 na hornej liste si daj sluzby a tam je konfigurator link: http://cc.skoda-auto.com/svk/?SessIdentifier=SI0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Chlape, kde vidis konfigurator? Ten tam uz nie je dva mesiace. Su tam len cenniky.Alebo mi nieco uslo? Posli link. Vivat Slovakia - Vivat Skoda Auto Slovensko Už je tam vyše týždňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 http://new.skoda-auto.sk/spravy/?id=533 6.3.2009 - Lucia Busquet, PR manager, ŠKODA AUTO Slovensko Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko ako oficiálny importér značky ŠKODA vytvorí pre svojich zákazníkov také podmienky, aby boli schopní čerpať Dotáciu na kúpu nového osobného motorového vozidla (tzv. „šrotovné“) v plnej výške 2 000 €. Líder slovenského automobilového trhu týmto krokom vyjadruje svoju podporu opatreniu, ktoré prijala slovenská vláda. Dotáciu si bude môcť záujemca uplatniť ako zľavu z ceny nového vozidla po predložení potrebných dokumentov. „Šrotovné“ si môže uplatniť každý zákazník pri splnení podmienok, ktoré určila slovenská vláda a bude sa vzťahovať na všetky modely ŠKODA (Fabia, Roomster, Octavia,Octavia Tour, Superb ) v hodnote do 25 000 €. Aktualizovanú ponuku obsahujúcu všetky detailné informácie zverejníme v najbližších dňoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 na hornej liste si daj sluzby a tam je konfigurator link: http://cc.skoda-auto.com/svk/?SessIdentifier=SI0 Chlapi ja to tam vazne nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pingino Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Chlapi ja to tam vazne nemam Ani ja ho tam nevidim. Inak narazil som v nom na rozdieli oproti pdf cenniku, a taktiez este nie je kompletne poslovenceny takze sa nedivim ze z hlavnej stranky nam nesmeruje ziaden odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Myslím, že konfigurátor stiahli kvôli tomu šrotovnému a z toho plynúcim úpravám v cenníkoch. Určite ale bol link začiatkom týždňa aktívny, bez problémov sa tam dalo preklikať z menu. Akurát v konfigurátore bolo ešte zopár chýb, hlavne o OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pingino Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Pre Octaviu Combi podla cennika z roku 2008 bolo mozne objednat zadny stierac Aero. V novom cenniku tato polozka uplne vypadla, zadny stierac je uvadzany len pre vybavu Elegance. Je ho mozne objednat aj pre Ambiente? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pre Octaviu Combi podla cennika z roku 2008 bolo mozne objednat zadny stierac Aero. V novom cenniku tato polozka uplne vypadla, zadny stierac je uvadzany len pre vybavu Elegance. Je ho mozne objednat aj pre Ambiente? Pre výbavu kombi je zadný stierač v sérií od výbavy classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Pre výbavu kombi je zadný stierač v sérií od výbavy classic Chcel som napísať pre verziu kombi, nie výbavu Ale každopádne je to určite aj v classicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pingino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ok, pisal som co nasiel v slovenskom cenniku. Pozrel som cesky a je to tak ako pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Momentalne Fabia nema cennik http://new.skoda-auto.sk/modely/cenniky/fabia_cennik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 barnak: Predajcovia ho majú, ale z nejakého dôvodu nie je na webe. Čo som tak narýchlo pozeral, tak tam nie sú oproti Springu žiadne rozdiely. Akurát Spring sa už nevolá Spring, ale Ice+... Roomster a OII šli oproti starému cenníku hore o 500 €, ktoré odborníci z vlády zavesili vo forme bremena na krk predajcov/importéra, keďže musia dávať šrotovné už 1000 €. Čo však znamená znevýhodnenie pre tých, ktorí kupujú bez uplatnenia šrotvného. Celkovo sa u Škody SK aktuálne všetka pozornosť sústredí na šrotujúcu verejnosť, ktorá nakupuje tie najlacnejšie autá. Ak chce človek niečo lepšie, tak má proste smolu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.