Přejít na obsah

automatická převodovka - prosím poraďte

20Vautomat

Doporučené příspěvky

Mám Octavii 1.8 20V r.v. 1996 s automatickou převodovkou, bohužel když je studená vynechává mezi I. a II. stupněm, v servisu když jsem myslel, že je to špatným olejem mi řekli, že jsou opotřebované lamely a v tom oleji plavou kusy a kdyby to vyměnili, nemusel bych už odjet. Když jsem volal na opravy automatických přeovodovek, řekli mi, že repasování stojí okolo 40 tisíc, což je vzhledem e stáří moc. Byl bych ochoten investovat do 20 tisic, prosím poraďte, víte o někom, kdo by to zrepasoval do této ceny, popř. nevítě někdo o převodovce, která ovšem je funkční, všem za nějakou informaci předem děkuji. leo.konecny@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím možná je to kravina ale nejde to předělat na klasiku manuál určitě si myslím že by to vyšlo levněji, nepátral jsi po týhle možnosti?

psali, že předělávat auta z automatu do manuálu lze tak do r.v. 1995 potom že už kvůli elektronice to nelze, navíc já ani manuál nechci, ale díky

Odkaz ke komentáři

psali, že předělávat auta z automatu do manuálu lze tak do r.v. 1995 potom že už kvůli elektronice to nelze, navíc já ani manuál nechci, ale díky

Těžká rada, těžká. To že již manuál nechceš chápu zcela, ale ta oprava, kúúúúrváááá to je problém. A co se poptat po novém automatu jako celém? Myslím tím převodovku. Když nový motor na paletě jde sehnat cca okolo 15tis., tak na kolik tak asi vyjde tahle sranda? Repas či oprava, je li to 40tis., tak to je moc. Někde sehnat převodovku po nějaké totalprdě. Zkusil bych lidi co jezdí ven a nebo někdo z okolí bolky, snad by se něco dalo sehnat do těch 20tis. Poptám se co kdo může či by věděl, ale nic neslibuju - nicméně za zeptání nic nedáme

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...