Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Můžete mi prosím poradit ohledne nastavení symphony co se týče zapínaní a vypínaní pomocí klíče? Koupil jsem rádio s CD symphony a jak to zapojím tak to nelze zapnout a vypnout klíčem (pouze tlačítkem na rádiu). Nastavení radia je aktivní "KEY ON" a když zapojím to staré rádio SONY tak to normálně funguje přes klíč. :help:

Nevíte kde by mohl být ještě problém?

Vloženo

To jsem již zkoušel, jelikož jsem tuto radu našel na tomto webu. Prohodil jsem pin 4 s pinem 7, ale výsledek byl ten že po vypnutí jsem musel znovu zadávat PIN, jelikož paměť nebyla stále napájena 12V. :help:

Vloženo

Moze to byt i S kontakt v spinacke ,spaleny,stava sa to napr.ked mas napojene dva radia atd.ten S kontakt sa da zistit ci je spravny bud pomocou vag-u alebo stropneho svetla-po vytiahnuti kluca sa ma rozsvietit strop.svetlo ak nie taj je to S kontakt a preto radio nevypina po vytiahnuti kluca.

Vloženo

S kontakt normálně funguje, jelikož když vytáhnu klíč, tak světlo se rožne a taky když dán staré rádio PIONEER, tak to normálně reaguje na klíč.

• o 2 týdny později...
Vloženo
tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407)

Bude Symphony komunikovat i když je napojen standartně na ISO konektorech? Nemusí to být na CAN?

Vloženo

Dobrý den pane Váša. Obdivuji vaši znalost co se týče elektriky u Škody Octavia. Mám problém se zapojením radia symphony ze superbu do Škoda Octavia I r.v.1998. U radia mi nejde podsvícení a vypínaní klíčkem. Octavii jsem koupil před dvěma lety a mám dojem že tam byly udělány zásahy právě u připojení autoradia. Mohl by jste mi pomoct? Předem moc děkuji. Prosím jestli bych na vás mohl dostat telefoní číslo

Vloženo

zdar pani.

mam toto iste radio a problem s tym ze ked ho zapnem / teda ak vyberiem kluc zo zapalovania / pyta odomna kod ten zadam a vsetko je OK no ak motor vypnem a vyberiem kluc zo zapalovania a dam ho tam znovu zase musim dat KOD ... co to moze byt ? poistku som nepozeral nakolko neviem ako sa toto radio vybera poradte mi aj v tomto dakujem

Vloženo
tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407)

Vašo,

jak to vidíš? myslíš že bude rádio komunikovat s VAGem když je napojeno klasicky jenom přes ISO konektory?

Díky

Vloženo
k-vedení není problém dopojit at už provizorně na diag na pin 7 nebo na stálo d uzlu co je za popelníkem nebo na klimatronik

Můžeš to prosím trochu více rozpitvat kam co přesně zapojit? Radio se mi ve VAGu nepřihlási... :help:

Vloženo

dopoj si K-line

z ISO konektoru rádia dotáhni drát (šedobílý) do uzlu, co je pod popelníkem, když ho vyšroubuješ, tak na tebe bude koukat zaizolovanej konec svazku šedobílých drátů s takovou "šprckou" tak tam ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Kabel jsem napojil z ISO konektoru na ten uzel za popelníkem, ve VAGu jsem nastavil 00400 a rádio jede jak má a poslochá na klíček..... :)

Dokonce i podsvícení reaguje na zapnutí světel.....prostě HI-TECH!

Díky všem za pomoc, moc mi to pomohlo.

• o 1 rok později...
Vloženo

Měl jsem naprosto stejný problém. Řešili mi to v jednom autohifi klubu a po 3 týdnech a 600Kc mi to konečně překódovali. Rádio už se mi vypíná a zapíná jak má i s podsvícením, ale když si chci nastavit GALA, tak i když to mám na 9, tak se nic neděje. Může to způsobit špatné překódování ? Ten člověk co mi to dělal mi řekl, že si nepřeje, abych mu koukal přes rameno, když to dělal. takže bohužel nevím, co všechno mi s tim udělal :-(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...