Publikováno Únor 7, 200916 r Můžete mi prosím poradit ohledne nastavení symphony co se týče zapínaní a vypínaní pomocí klíče? Koupil jsem rádio s CD symphony a jak to zapojím tak to nelze zapnout a vypnout klíčem (pouze tlačítkem na rádiu). Nastavení radia je aktivní "KEY ON" a když zapojím to staré rádio SONY tak to normálně funguje přes klíč. Nevíte kde by mohl být ještě problém?
Únor 7, 200916 r Autor To jsem již zkoušel, jelikož jsem tuto radu našel na tomto webu. Prohodil jsem pin 4 s pinem 7, ale výsledek byl ten že po vypnutí jsem musel znovu zadávat PIN, jelikož paměť nebyla stále napájena 12V.
Únor 7, 200916 r to se zapina pomoci datove sbernici ne? a ne pomoci spinaneho plus, aspon si myslim, nebo to u tohoto radia nefunguje tak?
Únor 10, 200916 r Autor Takže to vypadá že by to byla závada na radiu? Nemáte někdo info kde ty rádia opravují?
Únor 11, 200916 r to su zvědavej kolik bude stát oprava nepokaženýho rádia ? podle mě máš CAN rádio (řízeno daty) musíš dopojit CAN aby ti to chodilo
Únor 11, 200916 r Autor Můžete mě trochu zasvětit do toho co to znamená CAN co je třeba dopojit? Děkuji
Únor 11, 200916 r Moze to byt i S kontakt v spinacke ,spaleny,stava sa to napr.ked mas napojene dva radia atd.ten S kontakt sa da zistit ci je spravny bud pomocou vag-u alebo stropneho svetla-po vytiahnuti kluca sa ma rozsvietit strop.svetlo ak nie taj je to S kontakt a preto radio nevypina po vytiahnuti kluca.
Únor 11, 200916 r Autor S kontakt normálně funguje, jelikož když vytáhnu klíč, tak světlo se rožne a taky když dán staré rádio PIONEER, tak to normálně reaguje na klíč.
Únor 21, 200916 r Autor tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407) Bude Symphony komunikovat i když je napojen standartně na ISO konektorech? Nemusí to být na CAN?
Únor 23, 200916 r Dobrý den pane Váša. Obdivuji vaši znalost co se týče elektriky u Škody Octavia. Mám problém se zapojením radia symphony ze superbu do Škoda Octavia I r.v.1998. U radia mi nejde podsvícení a vypínaní klíčkem. Octavii jsem koupil před dvěma lety a mám dojem že tam byly udělány zásahy právě u připojení autoradia. Mohl by jste mi pomoct? Předem moc děkuji. Prosím jestli bych na vás mohl dostat telefoní číslo
Únor 23, 200916 r zdar pani. mam toto iste radio a problem s tym ze ked ho zapnem / teda ak vyberiem kluc zo zapalovania / pyta odomna kod ten zadam a vsetko je OK no ak motor vypnem a vyberiem kluc zo zapalovania a dam ho tam znovu zase musim dat KOD ... co to moze byt ? poistku som nepozeral nakolko neviem ako sa toto radio vybera poradte mi aj v tomto dakujem
Únor 25, 200916 r Autor tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407) Vašo, jak to vidíš? myslíš že bude rádio komunikovat s VAGem když je napojeno klasicky jenom přes ISO konektory? Díky
Únor 25, 200916 r k-vedení není problém dopojit at už provizorně na diag na pin 7 nebo na stálo d uzlu co je za popelníkem nebo na klimatronik
Únor 27, 200916 r Autor k-vedení není problém dopojit at už provizorně na diag na pin 7 nebo na stálo d uzlu co je za popelníkem nebo na klimatronik Můžeš to prosím trochu více rozpitvat kam co přesně zapojit? Radio se mi ve VAGu nepřihlási...
Únor 27, 200916 r dopoj si K-line z ISO konektoru rádia dotáhni drát (šedobílý) do uzlu, co je pod popelníkem, když ho vyšroubuješ, tak na tebe bude koukat zaizolovanej konec svazku šedobílých drátů s takovou "šprckou" tak tam
Březen 9, 200916 r Autor Kabel jsem napojil z ISO konektoru na ten uzel za popelníkem, ve VAGu jsem nastavil 00400 a rádio jede jak má a poslochá na klíček..... Dokonce i podsvícení reaguje na zapnutí světel.....prostě HI-TECH! Díky všem za pomoc, moc mi to pomohlo.
Leden 19, 201114 r Měl jsem naprosto stejný problém. Řešili mi to v jednom autohifi klubu a po 3 týdnech a 600Kc mi to konečně překódovali. Rádio už se mi vypíná a zapíná jak má i s podsvícením, ale když si chci nastavit GALA, tak i když to mám na 9, tak se nic neděje. Může to způsobit špatné překódování ? Ten člověk co mi to dělal mi řekl, že si nepřeje, abych mu koukal přes rameno, když to dělal. takže bohužel nevím, co všechno mi s tim udělal :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.