Přejít na obsah

Náhodné zapínání směrových světel


TomasSA

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

Potýkám se s problémem, kdy se občas samovolně zapíná levé směrové světlo, přičemž páčka je v poloze nula, tedy nemělo by blikat nic. Pravá strana funguje v pořádku, výstražná světla také. Problém se vyskytoval ojediněle, avšak dnes auto zůstalo blikat na levou stranu stále a nelze vypnout. Po vypnutí motoru zůstala svítit celá levá strana auta, několikrát jsem tedy motor vypnul/zapnul a povedlo se je zhasnuto. Do provozu je to ale velmi nebezpečné.

 

Zhruba 4 měsíce zpět jsem do auta nechával doinstalovat tempomat, takže se měnily i páčky, může být problém v páčkách? Problém se začal objevovat až 3,5 měsíce po instalaci.

 

Díky moc všem za rady!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páčku jsem kupoval jako novou, ne přímo ze Škodovky, ale nová být měla - vizuální stav tomu odpovídal. Proto se trochu divím a přemýšlím, jestli by nemohl být důvod i jinde. Samozřejmě bych se rád vyhnul autorizáku, protože tam si naúčtují nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto již není v záruce, šlo mi spíše o práci, resp. pokud by to bylo jenom o výměně páček, tak by to tolik stát nemělo, spíš se bojím toho, že to bude něco, po čem se budou muset pídit a to už by stálo poměrně dost, když se podívám na to, kolik si účtují za hodinu práce. Přijde mi ale vzhledem ke stavu auta (sice je to rv.2015, ale garážovaný kousek s nájezdem 15tkm) lepší dát to do AS a k tomu si rovnou nechat udělat servisku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TomasSA Sam si tu odpovedas, kde bude problem, co bude lepsie. Pises, ze mas zachovale, garazovane auto s roku 2015 a najazdom 15tkm.

Ked si chcel usetrit a vyhnut sa problemom naco na najazd 15tkm za 8+ rokov ti je tempomat ?

 

ODPOVED mas: vo svojom poslednom prispevku v poslednej vete ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TomasSA Pokud jsi z okolí Zlína nebo Brna, mám k dispozici jak páčky(s tempomatem) tak i podvolantový kroužek z fabky taky rok 2015, vzhledem k tomu, že je tím trh přesycený tak je to skoro neprodejné, tak klidně přenechám za nějaký symbol. Zároveň to můžeme na místě během pár minut prohodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...