czmika Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Můžete mi prosím poradit ohledne nastavení symphony co se týče zapínaní a vypínaní pomocí klíče? Koupil jsem rádio s CD symphony a jak to zapojím tak to nelze zapnout a vypnout klíčem (pouze tlačítkem na rádiu). Nastavení radia je aktivní "KEY ON" a když zapojím to staré rádio SONY tak to normálně funguje přes klíč. Nevíte kde by mohl být ještě problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 zkus prohodit napájecí kabely + baterky a + klíčku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To jsem již zkoušel, jelikož jsem tuto radu našel na tomto webu. Prohodil jsem pin 4 s pinem 7, ale výsledek byl ten že po vypnutí jsem musel znovu zadávat PIN, jelikož paměť nebyla stále napájena 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 to se zapina pomoci datove sbernici ne? a ne pomoci spinaneho plus, aspon si myslim, nebo to u tohoto radia nefunguje tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tím je myšleno že by se to mělo nastavit v řídící jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Takže to vypadá že by to byla závada na radiu? Nemáte někdo info kde ty rádia opravují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 je to tu uvedeno uz nekolikrat .. www.brm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 to su zvědavej kolik bude stát oprava nepokaženýho rádia ? podle mě máš CAN rádio (řízeno daty) musíš dopojit CAN aby ti to chodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 nebo ho jen správně nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Můžete mě trochu zasvětit do toho co to znamená CAN co je třeba dopojit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 jakej máš rok auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Moze to byt i S kontakt v spinacke ,spaleny,stava sa to napr.ked mas napojene dva radia atd.ten S kontakt sa da zistit ci je spravny bud pomocou vag-u alebo stropneho svetla-po vytiahnuti kluca sa ma rozsvietit strop.svetlo ak nie taj je to S kontakt a preto radio nevypina po vytiahnuti kluca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 rok výroby je 12/1998 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 S kontakt normálně funguje, jelikož když vytáhnu klíč, tak světlo se rožne a taky když dán staré rádio PIONEER, tak to normálně reaguje na klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407) Bude Symphony komunikovat i když je napojen standartně na ISO konektorech? Nemusí to být na CAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dub.z Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dobrý den pane Váša. Obdivuji vaši znalost co se týče elektriky u Škody Octavia. Mám problém se zapojením radia symphony ze superbu do Škoda Octavia I r.v.1998. U radia mi nejde podsvícení a vypínaní klíčkem. Octavii jsem koupil před dvěma lety a mám dojem že tam byly udělány zásahy právě u připojení autoradia. Mohl by jste mi pomoct? Předem moc děkuji. Prosím jestli bych na vás mohl dostat telefoní číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 zdar pani. mam toto iste radio a problem s tym ze ked ho zapnem / teda ak vyberiem kluc zo zapalovania / pyta odomna kod ten zadam a vsetko je OK no ak motor vypnem a vyberiem kluc zo zapalovania a dam ho tam znovu zase musim dat KOD ... co to moze byt ? poistku som nepozeral nakolko neviem ako sa toto radio vybera poradte mi aj v tomto dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak u 98 zkus překódovat rádio VAGem na 00400 (ted je asi na 00405 nebo 00407) Vašo, jak to vidíš? myslíš že bude rádio komunikovat s VAGem když je napojeno klasicky jenom přes ISO konektory? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 k-vedení není problém dopojit at už provizorně na diag na pin 7 nebo na stálo d uzlu co je za popelníkem nebo na klimatronik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 k-vedení není problém dopojit at už provizorně na diag na pin 7 nebo na stálo d uzlu co je za popelníkem nebo na klimatronik Můžeš to prosím trochu více rozpitvat kam co přesně zapojit? Radio se mi ve VAGu nepřihlási... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 dopoj si K-line z ISO konektoru rádia dotáhni drát (šedobílý) do uzlu, co je pod popelníkem, když ho vyšroubuješ, tak na tebe bude koukat zaizolovanej konec svazku šedobílých drátů s takovou "šprckou" tak tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 na napajecím ISO konektoru je to pIN 3 a vede jak jsem napsal nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Kabel jsem napojil z ISO konektoru na ten uzel za popelníkem, ve VAGu jsem nastavil 00400 a rádio jede jak má a poslochá na klíček..... Dokonce i podsvícení reaguje na zapnutí světel.....prostě HI-TECH! Díky všem za pomoc, moc mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Měl jsem naprosto stejný problém. Řešili mi to v jednom autohifi klubu a po 3 týdnech a 600Kc mi to konečně překódovali. Rádio už se mi vypíná a zapíná jak má i s podsvícením, ale když si chci nastavit GALA, tak i když to mám na 9, tak se nic neděje. Může to způsobit špatné překódování ? Ten člověk co mi to dělal mi řekl, že si nepřeje, abych mu koukal přes rameno, když to dělal. takže bohužel nevím, co všechno mi s tim udělal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.