soused.m Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Dobry den, mel bych prozbicku nemel by nekdo montazni navod alarmu na octavii 1999. Myslim pripojna mista na jednotce. Jako jsou dverni kontakty, ovladani oken... Nebo treba jen poradit co a jak zapojit do te jednotky. Hledal jsem po foru ale nikde jsem nenasel, takze se omlouvam, kdyby tady toto tema uz bylo. Vsem dekuji za odpoved. Editováno: 8. Únor 2009, autor: soused.m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zdravim, ked sme uz pri tych alarmoch, trapi ma este jedna vec, nebudem zakladat novu temu a pridam to sem. Kupil som jazdenu Octavku s domontovanym asi neorigo alarmom (usudzujem tak podla skaredej klucenky s dvomi tlacitkami ktoru mam na origo vystrelovacich klucoch s centralom). Keby to bolo origo asi by to bolo ovladane priamo vystrelovacim klucom,...??? Tento alarm mi zacal blbnut, reaguje vsetko ako ma (otrasy, odomykania, zamykanie, blikanie) ale nevyda ani hlaska. Klakson alarmu som skusal napriamo a ten je OK. Niekde som sa docital, ze to bude relatkom priamo na doske alarmu co spina vystupny signal pre klakson. Problem je ze vobec netusim kde sa alarm (jeho RJ) nachadza, kam sa zvykne umiestnovat??? Vie niekto poradit? Uvazoval som aj o tom ze by som to dal uplne vonku a dal tam Meta-alarm alebo origo co sa davalo,... Za kazdu radu budem povdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štefan Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zdravim,ked sme uz pri tych alarmoch, trapi ma este jedna vec, nebudem zakladat novu temu a pridam to sem. Kupil som jazdenu Octavku s domontovanym asi neorigo alarmom (usudzujem tak podla skaredej klucenky s dvomi tlacitkami ktoru mam na origo vystrelovacich klucoch s centralom). Keby to bolo origo asi by to bolo ovladane priamo vystrelovacim klucom,...??? Tento alarm mi zacal blbnut, reaguje vsetko ako ma (otrasy, odomykania, zamykanie, blikanie) ale nevyda ani hlaska. Klakson alarmu som skusal napriamo a ten je OK. Niekde som sa docital, ze to bude relatkom priamo na doske alarmu co spina vystupny signal pre klakson. Problem je ze vobec netusim kde sa alarm (jeho RJ) nachadza, kam sa zvykne umiestnovat??? Vie niekto poradit? Uvazoval som aj o tom ze by som to dal uplne vonku a dal tam Meta-alarm alebo origo co sa davalo,... Za kazdu radu budem povdacny Zkus zjistit jaký alarm je v autě domontován. Já mám Akcent od Jablotronu a na něm se dá nastavit 13 různých volitelných funkcí (taktéž domontováno k orig.centrálu na DO). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zkus zjistit jaký alarm je v autě domontován. Já mám Akcent od Jablotronu a na něm se dá nastavit 13 různých volitelných funkcí (taktéž domontováno k orig.centrálu na DO). ako to zistím, bývalý majitel tiež nevedel, keďže to tam nedaval on,... keby som nasiel RJ alarmu mozno podla nej by to slo, kde sa zvyklne davat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ja ako amater by som to hladal pri komfortnej jednotke-rozmyslaj ako ten kto to domontovaval. Chcel byt blizko k napajaniu a zaroven blizko komfortky koli dopojeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štefan Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ako to zistím, bývalý majitel tiež nevedel, keďže to tam nedaval on,... keby som nasiel RJ alarmu mozno podla nej by to slo, kde sa zvyklne davat??? ŘJ by měla být umístěna v prostoru pod volantem (podívej se z boku přes pojistkovou skříňku) ale v podstatě jí mohli namontovat kamkoliv pod přístrojovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 FERINO83 Hod foto D.O. od Alarmu nech ti vie niekto poradit model+typ. RJ alarmu domontovavaneho sa montuje pod pristrojovu dosku nad pedalmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 FERINO83 Hod foto D.O. od Alarmu nech ti vie niekto poradit model+typ. RJ alarmu domontovavaneho sa montuje pod pristrojovu dosku nad pedalmi. super vdaka za radu , momentalne som na sluzobke v DE ked sa vratim hodim sem foto,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak budeme cakat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.