Přejít na obsah

zavareni list narazniku

burek

Doporučené příspěvky

zdravicko,planuji vyvareni list narazniku.. predniho i zadniho... nekde pod listou jsou pry 2 matky....ja jsem to nikdy nerozdelaval...nemuzete me nekdo rict co a jak?nechci predelavat nejaky drzaky atd...jenom to nechat v origu a listy vyvarit a laknout...dikec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se rád číhnu. mam to v planu už pěkně dlouho a nemohl jsem se dokopat. Když přemýšlím jak jsi udělal to uchycení,tak ten plech co je v tom nárazníku si přidělal jak,aby se nepohnul než se to zavaří? Se to hne a pak ten narazník nebude sedet....

Ja jsem dal delší šrouby,COčkem je přivařil k tomu plechu,kostičky se zavitem provrtal a pak tam dal matky,ale nevim jak zabezpečit ten plech,aby se to při přepravě a vaření nehlo. To by pak cela práce byla k prdu.....

Odkaz ke komentáři

Mno jako nejjednodušší mi přijde - vyvrtat do toho nárazníku 1 - 2 dírky a zašroubovat nějaký minimalistický šroubek... prostě jenom cestovní upevnění toho plechu, až půjde na auto tak ho vyšroubuješ... protože už nebude potřeba

Ale pokud by to mělo pod tím zavařeným plastem trochu vůle, tak to stejně nevadí--- napasuješ to na auto a utáhneš. Nepřijde mi to jako problém.

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...