burek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 zdravicko,planuji vyvareni list narazniku.. predniho i zadniho... nekde pod listou jsou pry 2 matky....ja jsem to nikdy nerozdelaval...nemuzete me nekdo rict co a jak?nechci predelavat nejaky drzaky atd...jenom to nechat v origu a listy vyvarit a laknout...dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak jsem unas nasel doktora plasta co me to udela i namontuje.... pry se musi otocit uchyceni...nic pry slozityho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 BUREK....HOĎ SEM PAK NĚJAKÉ FOTKY A TROCHU TÉ OMÁČKY OKOLO CO A JAK S TÍM TEN DR. PLAST DĚLAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mno jedná se o 2x 2 šrouby co jsou z boku pod lištou. Jde o to, že v blatníku jsou matky, mno a ty matky se musí přesunout na tu kovovou podložku v nárazníku - to je celé kouzlo, uchycení úplně stejné - jen opačně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 presne jak pise lukash.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 nevite o nejakem foto se zavarenyma listama na OI?,docela by jsem se na to podival jak to vypada?!!!dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) nekde doma neco mam tak nato mrknu a hodim sem foto ... ale popravde se me to vubec nelibi me to pripada takove moc umele uhlazene Editováno: 10. Únor 2009, autor: Adler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tyy jo mrkni prosiim ono by to sakumprask stalo necelou 10ku tak at ji nevyhodim z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) neco malo ..ale este sem neco mel nebo aspon videl na netu jen kdybych so vzpomel kde :-) est link na hifi kde se to resilo tu Editováno: 10. Únor 2009, autor: Adler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 neni to spatneee vuubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 NEVYPADÁ TO ŠPATNĚ, ALE ASI BUDE LEPŠÍ KDYŽ TAM TA LIŠTA ZŮSTANE A DÁ SE DO LAKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to combi je uplne divny kdyz predek bez a zadek s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 predek mam vyrfesenej..pujde tam RS naraznik se zavarenou listou...zadek dam do laku....kazdej couve a natukne me...nebudu to furt lakovat ten naraznik...sice to nebude vyopadat excelentne....casem se uvidi treba necham zavarit i zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Burku, ale nezapomeň ještě zahladit dveře. Aby to bylo komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 dvere necham jak jsou listu tam nemam je tam jen mini dulek...ten me neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak čirou náhodou jsem to téma na autohifi zakládal já Už mám tu lištu zavařenou, teď to jen trošku dokytuju a jde to na lak Nahodím tady nějáké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 pochluub se .. zdomkumentovat a sup sem stiim,rad se mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Taky se rád číhnu. mam to v planu už pěkně dlouho a nemohl jsem se dokopat. Když přemýšlím jak jsi udělal to uchycení,tak ten plech co je v tom nárazníku si přidělal jak,aby se nepohnul než se to zavaří? Se to hne a pak ten narazník nebude sedet.... Ja jsem dal delší šrouby,COčkem je přivařil k tomu plechu,kostičky se zavitem provrtal a pak tam dal matky,ale nevim jak zabezpečit ten plech,aby se to při přepravě a vaření nehlo. To by pak cela práce byla k prdu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Mno jako nejjednodušší mi přijde - vyvrtat do toho nárazníku 1 - 2 dírky a zašroubovat nějaký minimalistický šroubek... prostě jenom cestovní upevnění toho plechu, až půjde na auto tak ho vyšroubuješ... protože už nebude potřeba Ale pokud by to mělo pod tím zavařeným plastem trochu vůle, tak to stejně nevadí--- napasuješ to na auto a utáhneš. Nepřijde mi to jako problém. Editováno: 2. Březen 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak už to mááám hotové Mrkněte na odkaz, je tam pár fotek. Kdyby měl někdo nějáký dotaz tak se klidně ptejte. Jinak fotku jak to vypadá na autě brzi dodám... až to naleštím http://www.autohificlub.cz/forum/10/103209...-narazniku-o1/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.