Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravicko,planuji vyvareni list narazniku.. predniho i zadniho... nekde pod listou jsou pry 2 matky....ja jsem to nikdy nerozdelaval...nemuzete me nekdo rict co a jak?nechci predelavat nejaky drzaky atd...jenom to nechat v origu a listy vyvarit a laknout...dikec

• Autor

tak jsem unas nasel doktora plasta co me to udela i namontuje.... pry se musi otocit uchyceni...nic pry slozityho....

BUREK....HOĎ SEM PAK NĚJAKÉ FOTKY A TROCHU TÉ OMÁČKY OKOLO CO A JAK S TÍM TEN DR. PLAST DĚLAL.

Mno jedná se o 2x 2 šrouby co jsou z boku pod lištou. Jde o to, že v blatníku jsou matky, mno a ty matky se musí přesunout na tu kovovou podložku v nárazníku - to je celé kouzlo, uchycení úplně stejné - jen opačně :)

• Autor

presne jak pise lukash....

• Autor

nevite o nejakem foto se zavarenyma listama na OI?,docela by jsem se na to podival jak to vypada?!!!dik

nekde doma neco mam tak nato mrknu a hodim sem foto ... ale popravde se me to vubec nelibi me to pripada takove moc umele uhlazene

Upraveno od Adler

• Autor

tyy jo mrkni prosiim ono by to sakumprask stalo necelou 10ku tak at ji nevyhodim z okna.

neco malo ..ale este sem neco mel nebo aspon videl na netu jen kdybych so vzpomel kde :-)

est link na hifi kde se to resilo tu

post-16210-1234279713_thumb.jpg

post-16210-1234279964_thumb.jpg

Upraveno od Adler

• Autor

neni to spatneee vuubec

NEVYPADÁ TO ŠPATNĚ, ALE ASI BUDE LEPŠÍ KDYŽ TAM TA LIŠTA ZŮSTANE A DÁ SE DO LAKU

to combi je uplne divny kdyz predek bez a zadek s

• Autor

predek mam vyrfesenej..pujde tam RS naraznik se zavarenou listou...zadek dam do laku....kazdej couve a natukne me...nebudu to furt lakovat ten naraznik...sice to nebude vyopadat excelentne....casem se uvidi treba necham zavarit i zadek

Burku, ale nezapomeň ještě zahladit dveře. Aby to bylo komplet.

• Autor

dvere necham jak jsou listu tam nemam je tam jen mini dulek...ten me neva

Tak čirou náhodou jsem to téma na autohifi zakládal já :D Už mám tu lištu zavařenou, teď to jen trošku dokytuju a jde to na lak lol Nahodím tady nějáké fotky

• Autor

pochluub se .. zdomkumentovat a sup sem stiim,rad se mrknu

Taky se rád číhnu. mam to v planu už pěkně dlouho a nemohl jsem se dokopat. Když přemýšlím jak jsi udělal to uchycení,tak ten plech co je v tom nárazníku si přidělal jak,aby se nepohnul než se to zavaří? Se to hne a pak ten narazník nebude sedet....

Ja jsem dal delší šrouby,COčkem je přivařil k tomu plechu,kostičky se zavitem provrtal a pak tam dal matky,ale nevim jak zabezpečit ten plech,aby se to při přepravě a vaření nehlo. To by pak cela práce byla k prdu.....

Mno jako nejjednodušší mi přijde - vyvrtat do toho nárazníku 1 - 2 dírky a zašroubovat nějaký minimalistický šroubek... prostě jenom cestovní upevnění toho plechu, až půjde na auto tak ho vyšroubuješ... protože už nebude potřeba

Ale pokud by to mělo pod tím zavařeným plastem trochu vůle, tak to stejně nevadí--- napasuješ to na auto a utáhneš. Nepřijde mi to jako problém.

Upraveno od lukash

• 3 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.