labac Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zdravím Vás, páni. Vedel by mi niekto poradiť na základe svojich vlastných skúseností nejakého odborníka na turbo a veci s tým súvisiace v Bratislave, prípadne v blízkom okolí ? Vopred ďakujem ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Pozri: http://www.bruko.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 mas osobne dobre skusenosti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 potrebujem ale niekoho, kto mi najskôr presne z diagnostikuje závadu. ( turbo ? regulátor turba ? hadička ? )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 potrebujem ale niekoho, kto mi najskôr presne z diagnostikuje závadu. ( turbo ? regulátor turba ? hadička ? )))) Jak tak čítám, tak máš asi dízláka a padá ti to do nouzáku, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no,... po zošliapnutí plynového pedálu, sa najskôr nedeje nič, až neskôr sa auto dostáva do výkonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kontaktuj tohohle človíčka, znám ho osobně, určitě ti poradí. http://www.diesel-technology.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ja som to msl ns cisteni vo firme TURBOSERVIS Vrbove asi tak pred 5000 km a zatial vysoka spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 ...takze bol som v servise - diagnostika dopadla tak, ze je vsetko OK, aj pod zatazou ( ziadna chyba ). Hodnoty tlaku a pod. su vraj uplne v poriadku - turbo slape ako ma. Aj regulator turba je OK. Vraj to vyzera, ze je zanesene turbo - dost to totiz kadi. Nemoze to suvisiet tym, ked som nudzovo jazdil s nefunkcnou vahov vzduchu a ze sa mi to turbo zanieslo ? Podla chlapika, ho mam niekde na dialnici na stvorke vytacat pri rychlosti 120/130 km/h po dobu nejakych 3-5km, nech ten sajrajt vyfuka von. Myslite, ze to je dobry postup ? pripadne, da sa to nejak rozumne precistit aj ijnym sposobom ? Diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ...takze bol som v servise - diagnostika dopadla tak, ze je vsetko OK, aj pod zatazou ( ziadna chyba ). Hodnoty tlaku a pod. su vraj uplne v poriadku - turbo slape ako ma. Aj regulator turba je OK. Vraj to vyzera, ze je zanesene turbo - dost to totiz kadi. Nemoze to suvisiet tym, ked som nudzovo jazdil s nefunkcnou vahov vzduchu a ze sa mi to turbo zanieslo ? Podla chlapika, ho mam niekde na dialnici na stvorke vytacat pri rychlosti 120/130 km/h po dobu nejakych 3-5km, nech ten sajrajt vyfuka von. Myslite, ze to je dobry postup ? pripadne, da sa to nejak rozumne precistit aj ijnym sposobom ? Diky.... No myslim si, že když dáš na dálnici trošku turbu zabrat tak něco málo z turba vylítá. Jinak to čištění turba je dle mého názoru dočasné řešení. To turbo se stejně bude časem zanášet je však otazkou na jak dlouho bude klid. Dle mého názoru je to konstrukční zaležitost turba a jeho následné zanášení sazemi. Takže asi tak. Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 mel jsem to same....turbo jsem vycistil a mam pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 mel jsem to same....turbo jsem vycistil a mam pokoj Ahoj, no k tomu čištění turba bych řekl asi tolik, je dobře že ti to pomohlo. Určitě je to lepší řešení než kupovat turbo nové, ktéré se stejně časem zanese sazemi. Je však otázkou na jak dlouho bude klid. Můj kamarad si nechal čistit turbo a po třech měsících je opět turbo zanešené a nasledné padaní do nouzáku se opět opakuje. Já řeším stejný problém s turbem viz. můj příspěvek http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...10721&st=25 Chozee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Problém není v sazích, ale v způsobu čištění (jak, nepovím) a jízdním stylu. Já se zadrhávajícím turbem nikdy problém neměl a zatím ani ti co využili mých služeb (pokud vím). Jinak se zasírají turba i na O2 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj,no k tomu čištění turba bych řekl asi tolik, je dobře že ti to pomohlo. Určitě je to lepší řešení než kupovat turbo nové, ktéré se stejně časem zanese sazemi. Je však otázkou na jak dlouho bude klid. Můj kamarad si nechal čistit turbo a po třech měsících je opět turbo zanešené a nasledné padaní do nouzáku se opět opakuje. Já řeším stejný problém s turbem viz. můj příspěvek http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...10721&st=25 Chozee ja jsem to delal zhruba pred rokem...slape to paradne...nejezdim jak krupka co to toci 1500 a radi...ted si to dam obcas do cervenyho at je to ocisteny.ono to bylo asi nacly uz kdyz jsem to kupoval..neni mozny aby se me to za 3 mesice zanselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ..ešte otázka : keď sa povie vyčistenie turba -- čistí sa aj regulátor turba ?? Koľko to asi stojí ?? Vďaka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 toto je moj favorit a odbornik na vsetko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ..este jedna vec na doplnenie - nemôže ten problém spôsobovať aj zadrbaný ERG ventil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Bol si v tejto firme-----http://www.bruko.sk/ ???? Chod a oni ti povedia co a ako aj cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labac Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ja som tam volal hned ako si mi to 1x napisal, lenze oni mi povedali, ze nie su servis - cize najskor si mam zistit ci je to fakt turbo a potom im ho mam priniest. Lenze problem je v tom, ze neviem na 100% v com je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak skus sem: http://www.diesel-technology.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.