kubbko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zdravim, a predem se omlouvam, jestli uz tady podobna otazka zaznela...sem tu novej a este sem uplne nemel moc casu vsechny temata prozkoumat...ale k veci: o vikendu jsem do svoji fabie strkal pres kufr prkno(SNB) a jeho kovova hrana mi pri zavirani dveri nejspis prejela ty dva vyhrivaci pruhy na okne...a ted nehreji, tak by me zajimalo,jestli se s tim neco da delat...diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ta ista tema je tu asi o tri temy nizsie. aj ked si novy hladat by si mohol. je na to lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbko Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak to mam asi jinou verzi, at hledam jak hledam, nemuzu najit..omlouvam se, nechtel sem to tady zbytecne zasirat...ale hledal sem...nemuzes mi sem prosim hodit odkaz na to tema? diky ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Třeba tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61379 - a hledat spíš v sekci elektirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbko Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 panové dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 moja chyba zle som klikal ale je to tu. ospravedlnujem sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.