Octavka1 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nazdar pánové chtěl jsem se zeptat mám problém u O1 r.v.99 s centrálem v klíci. Někdy zamkne, odemkne a někdy ne. baterku jsem vymenil ledka taky bliká ale DO centrál funguje jak se mu zachce. Neví někdo čím to může být??? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Vymačkaná tlačítka celkem bolest těchto ovladačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Kdyby byly vymačkaný tlačítka tak by asi ani nesvítila ledka,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terminátor Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Nazdar pánové chtěl jsem se zeptat mám problém u O1 r.v.99 s centrálem v klíci. Někdy zamkne, odemkne a někdy ne. baterku jsem vymenil ledka taky bliká ale DO centrál funguje jak se mu zachce. Neví někdo čím to může být??? Předem díky Mal som podobný problém a poradili mi aby som "pri zastrčenom a pootočenom klúči v zapalovaní niekoľko krát odomkol a zamkol auto pomocou tlačidla centrálu vo dverách vodiča " a mne to pomohlo . že vraj tam doje k akémusi zosúhlaseniu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) čau taky mam problem Editováno: 13. Březen 2009, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.