palo-86 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo dělá přestavbu na xenony za slušnou cenu na OI 1,9 tdi rok 2001. Fungovalo by i naklápění xenonů? Hledám někoho na Ostravsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Já jsem si to dělal sám ,nejhorší je material zvláště čídla nivelace pak už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Je to teda velký problém sehnat všechny díly na xenony? Jaké jsou asi celkové náklady na přestavbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Největší nákldy na to budou, až si pracně všechno seženeš a pak ti je nějakej dobrák čajzne jako mě... Tím tě samo nechci odrazovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 na to existuje ale obrana, jmenuje se to Defend Hook a navic je dobry svetla prinytovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.