Publikováno Únor 13, 200916 r ahoj muze nekdo poradit? Jak dodatecne domontovat MF volant do supa, nemam ani tempomat. Ma nekdo navod? A co je vse potreba. myslim :kabelaze k radiu a k tempomatu, RJ volantu. Je nutny i jiny bag???? nebo je stejny z normalniho volantu bez MF????
Únor 13, 200916 r Myslis zrejme multifunkcni volant,ze ?? Po pravde predelat obyc na multi je dcl obtizne a delal to tu pouze jeden clen
Únor 13, 200916 r musíš za každou cenu ke všemu odpovídat, když víš hovno? a tvoje odpovědi jsou naprosto nulovým přínosem v diskuzi. volant jinej, podvolantová jednotka, pytel taky jinej pro multi. volant páčka pod volant pro tempomat kabeláže
Únor 13, 200916 r 2 Supanek: ahoj, pročti si starý příspěvky. Už jsem to tu popisoval. Dodělat to jde, ale sehnat ho je celkem potíž. Bobík to vyjmenoval vše, ještě možná i podvolantovej kroužek. A je dobrý mít vag při ruce.
Únor 14, 200916 r Autor 2 Supanek: ahoj, pročti si starý příspěvky. Už jsem to tu popisoval. Dodělat to jde, ale sehnat ho je celkem potíž. Bobík to vyjmenoval vše, ještě možná i podvolantovej kroužek. A je dobrý mít vag při ruce. ahoj diky za zajem ale koukal jsem na tve prispevky a nic jsem nenasel jsem asi slepon :-) nasel jsem jen facelift ja bych chtel jen ten puvodni jako na O1
Únor 15, 200916 r U faceliftu je to stejný jako u starýho MF volantu. Je jen trochu odlišné zapojení u řj MF volantu.
Únor 15, 200916 r Pokud se jedná o SUp I tak kroužek se měnit nemusí,podvolantovku nemá,ale ŘJ multif.volantu,která je v reléovém boxu.
Únor 16, 200916 r musíš za každou cenu ke všemu odpovídat, když víš hovno?a tvoje odpovědi jsou naprosto nulovým přínosem v diskuzi. volant jinej, podvolantová jednotka, pytel taky jinej pro multi. volant páčka pod volant pro tempomat kabeláže To bylo hezký,ale taky o tom moc nevýš,protože MF volant má ovladání tempomatu na volantu,tak bych to s páčlou moc nevyděl.
Únor 16, 200916 r Páčka na tempomat tam samozřejmě být musí,ale je jiný,než klasická.Prosím Vás,vy co o tom prd víte,zdržte se raději odpovědi,zbytečně matete dotazujícího.
Únor 22, 200916 r Páčka na tempomat tam samozřejmě být musí,ale je jiný,než klasická.Prosím Vás,vy co o tom prd víte,zdržte se raději odpovědi,zbytečně matete dotazujícího. To COSBY - MF volant z faceliftu Superb je zhodny s MF volantom O II. ? Pokial NIE - mohol by si mi poskytnut obj. c. na MF na Superba ? Vrele dik.
Březen 22, 200916 r Autor Pokud se jedná o SUp I tak kroužek se měnit nemusí,podvolantovku nemá,ale ŘJ multif.volantu,která je v reléovém boxu. to cosby: jestě jeden dotaz, na ktere pozici v releovém boxu je ta RJ pro MF a budou tam osazene pozice z druhé strany nebo se musí ještě něco dodělat?
Březen 23, 200916 r Pozici si teď nevybavuju, ale pokud azto mf volant nemělo tak tam není ani konektor/protikus.
Srpen 24, 200916 r diagnostika mi hlasy; 01426 - ridici jednotka volantu (E221) ... mechanicka vada ... Riesil to uz niekto ???? Asi prava sada tlacitiek je v "prdely" / Sup 2003, MF volant 4 ramienko /
Srpen 24, 200916 r Takze po dnesnych utrapach problem nevyrieseny: Vyskusany "novy" volant, tvrdil predajca (vyzeral ako novy) a chyba ta ista.
Srpen 24, 200916 r Teda to je překlad, ještě že mám i angl verzi . Je to chyba v komunikaci takže když vyloučim chybu v řj nebo vedení tak bych tipnul špatnej kroužek pod volantem...
Srpen 24, 200916 r dik chlape, za radu. Ja som to neprekladal, ale len napisal co si pamatam zo vcerajska . este ze cislo chyby je OK
Srpen 24, 200916 r myslis ze ten kruzok moze byt vadny ak mam tieto vysledky merani?: PLUSY : - napajanie 12 V ok az do volantu - 18ka pin z RJ OK az do volantu - VAG-COM nacita RJ - tempomat na packe funguje - airbag je OK MINUSY: - velmi slaby osvit tlacitok - ziadne impulzy na 18ku pin. / samozrejme nic potom nefunguje - klakson, tempomat - na volante, ovladanie radia / Upraveno Srpen 24, 200916 r od Laam
Srpen 24, 200916 r Ten překlad jsem nemyslel na tebe No spíš bude ten kroužek blbnout v některém místě. Takže je možný že ve statickém režimu bude měření ok. A je dobrý zatížit ty konce třeba malou žárovičkou a pak měřit. Měřák nemusí při měření odporu chybu. Ten slabý svit by na toto mohl právě ukazovat.
Srpen 25, 200916 r takze vysledok je asi taky: Ten manik co mi to nahadzoval asi poplietol kabelaz, teraz je stav taky ze cez test (VAG-COM) klakson truby , volant je mrtvy okrem slabeho podsvitu tlacitiek. Na jeho reparat som objednany vo stvrtok. BTW: Budem referovat o mojich trapeniach .
Srpen 25, 200916 r No to je pěkný, tak to snad opraví. Jednotka vydrží hodně tak snad to nebude velkej problém.
Srpen 27, 200916 r takze stav je takyto: Elektrikar dal po dalsom trapeni vsetko do povodneho stavu. aj jeho konektor k RJ (nechcel predat ani za boha ) Mam podozrenie ze RJ: 3U0 907 487A bola odpalena tym ze tam slo 12 V na PIN RJ z pinu rele Klaksonu. Taaakze ked sa pustim do toho, ak ma niekto moznost kupil by som RJ, kabelaz a konektor. Ach joooooooooooooooo.
Srpen 30, 200916 r No teda, to je pech. Když bys nesehnal blíž tak řj mám. Dik za ochotu, dnes som kupil komplet kabelaz z ELEGANCE, kde bol MF volant RJ ale tam je 1J0 907 487A (asi VW grupa). V utorok sa do toho pustim, ak najdem niekoho s garazou .
Říjen 6, 200915 r jj, je z VW ale fungovat bude. Hlavně ji správně nakódovat. takze velka vdaka Vasovi, nie nadarmo sa vravi zlate ceske rucicky. MF funguje na 100 percent.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.