supanek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ahoj muze nekdo poradit? Jak dodatecne domontovat MF volant do supa, nemam ani tempomat. Ma nekdo navod? A co je vse potreba. myslim :kabelaze k radiu a k tempomatu, RJ volantu. Je nutny i jiny bag???? nebo je stejny z normalniho volantu bez MF???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Myslis zrejme multifunkcni volant,ze ?? Po pravde predelat obyc na multi je dcl obtizne a delal to tu pouze jeden clen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 musíš za každou cenu ke všemu odpovídat, když víš hovno? a tvoje odpovědi jsou naprosto nulovým přínosem v diskuzi. volant jinej, podvolantová jednotka, pytel taky jinej pro multi. volant páčka pod volant pro tempomat kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 2 Supanek: ahoj, pročti si starý příspěvky. Už jsem to tu popisoval. Dodělat to jde, ale sehnat ho je celkem potíž. Bobík to vyjmenoval vše, ještě možná i podvolantovej kroužek. A je dobrý mít vag při ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 2 Supanek: ahoj, pročti si starý příspěvky. Už jsem to tu popisoval. Dodělat to jde, ale sehnat ho je celkem potíž. Bobík to vyjmenoval vše, ještě možná i podvolantovej kroužek. A je dobrý mít vag při ruce. ahoj diky za zajem ale koukal jsem na tve prispevky a nic jsem nenasel jsem asi slepon :-) nasel jsem jen facelift ja bych chtel jen ten puvodni jako na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 U faceliftu je to stejný jako u starýho MF volantu. Je jen trochu odlišné zapojení u řj MF volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Pokud se jedná o SUp I tak kroužek se měnit nemusí,podvolantovku nemá,ale ŘJ multif.volantu,která je v reléovém boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 musíš za každou cenu ke všemu odpovídat, když víš hovno?a tvoje odpovědi jsou naprosto nulovým přínosem v diskuzi. volant jinej, podvolantová jednotka, pytel taky jinej pro multi. volant páčka pod volant pro tempomat kabeláže To bylo hezký,ale taky o tom moc nevýš,protože MF volant má ovladání tempomatu na volantu,tak bych to s páčlou moc nevyděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Páčka na tempomat tam samozřejmě být musí,ale je jiný,než klasická.Prosím Vás,vy co o tom prd víte,zdržte se raději odpovědi,zbytečně matete dotazujícího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Páčka na tempomat tam samozřejmě být musí,ale je jiný,než klasická.Prosím Vás,vy co o tom prd víte,zdržte se raději odpovědi,zbytečně matete dotazujícího. To COSBY - MF volant z faceliftu Superb je zhodny s MF volantom O II. ? Pokial NIE - mohol by si mi poskytnut obj. c. na MF na Superba ? Vrele dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pokud se jedná o SUp I tak kroužek se měnit nemusí,podvolantovku nemá,ale ŘJ multif.volantu,která je v reléovém boxu. to cosby: jestě jeden dotaz, na ktere pozici v releovém boxu je ta RJ pro MF a budou tam osazene pozice z druhé strany nebo se musí ještě něco dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Pozici si teď nevybavuju, ale pokud azto mf volant nemělo tak tam není ani konektor/protikus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 diagnostika mi hlasy; 01426 - ridici jednotka volantu (E221) ... mechanicka vada ... Riesil to uz niekto ???? Asi prava sada tlacitiek je v "prdely" / Sup 2003, MF volant 4 ramienko / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Takze po dnesnych utrapach problem nevyrieseny: Vyskusany "novy" volant, tvrdil predajca (vyzeral ako novy) a chyba ta ista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Teda to je překlad, ještě že mám i angl verzi . Je to chyba v komunikaci takže když vyloučim chybu v řj nebo vedení tak bych tipnul špatnej kroužek pod volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 dik chlape, za radu. Ja som to neprekladal, ale len napisal co si pamatam zo vcerajska . este ze cislo chyby je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) myslis ze ten kruzok moze byt vadny ak mam tieto vysledky merani?: PLUSY : - napajanie 12 V ok az do volantu - 18ka pin z RJ OK az do volantu - VAG-COM nacita RJ - tempomat na packe funguje - airbag je OK MINUSY: - velmi slaby osvit tlacitok - ziadne impulzy na 18ku pin. / samozrejme nic potom nefunguje - klakson, tempomat - na volante, ovladanie radia / Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Ten překlad jsem nemyslel na tebe No spíš bude ten kroužek blbnout v některém místě. Takže je možný že ve statickém režimu bude měření ok. A je dobrý zatížit ty konce třeba malou žárovičkou a pak měřit. Měřák nemusí při měření odporu chybu. Ten slabý svit by na toto mohl právě ukazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 takze vysledok je asi taky: Ten manik co mi to nahadzoval asi poplietol kabelaz, teraz je stav taky ze cez test (VAG-COM) klakson truby , volant je mrtvy okrem slabeho podsvitu tlacitiek. Na jeho reparat som objednany vo stvrtok. BTW: Budem referovat o mojich trapeniach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 No to je pěkný, tak to snad opraví. Jednotka vydrží hodně tak snad to nebude velkej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 takze stav je takyto: Elektrikar dal po dalsom trapeni vsetko do povodneho stavu. aj jeho konektor k RJ (nechcel predat ani za boha ) Mam podozrenie ze RJ: 3U0 907 487A bola odpalena tym ze tam slo 12 V na PIN RJ z pinu rele Klaksonu. Taaakze ked sa pustim do toho, ak ma niekto moznost kupil by som RJ, kabelaz a konektor. Ach joooooooooooooooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 No teda, to je pech. Když bys nesehnal blíž tak řj mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 No teda, to je pech. Když bys nesehnal blíž tak řj mám. Dik za ochotu, dnes som kupil komplet kabelaz z ELEGANCE, kde bol MF volant RJ ale tam je 1J0 907 487A (asi VW grupa). V utorok sa do toho pustim, ak najdem niekoho s garazou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 jj, je z VW ale fungovat bude. Hlavně ji správně nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 jj, je z VW ale fungovat bude. Hlavně ji správně nakódovat. takze velka vdaka Vasovi, nie nadarmo sa vravi zlate ceske rucicky. MF funguje na 100 percent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.