burek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 cauec kolisti!!chci se optat..mam vybrane dve kola.jsou stejne jen s rozdilem brzd.jedno je destickove a druhe ma kotouce.jeden me rekne ze kotouce super,druhej ze jsou drahy na udrzbu a vymenu,treti ze se zasiiraji ctvrtej ze jsou gut..poradite??mam vybrano z techto kol..nebo shanim neco v teto cenove relaci.tak kdyztak poradte...dekuji http://www.vseprokolo.cz/jizdni-kola/Horsk...sk%e9+kolo.html http://www.solidosport.cz/detail.asp?ID=226200820047 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Zkusil bych to spis tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1012915 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 být tebou, tak si koupím jetý abys zjistil jestli tě to vůbec chytne .... já si koupil kolo jetý od kolegy za 5 tis. a su spokojenej, ale přilba, boty, dresy apod...dalších 4 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jety nechcu...na nejakou chytacku nehraju nebudu to delat aktivne...proste jednou za tyden ci 14dni sednu na kolo a pojezdim si nekde za brnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak to potom jóoooo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Loni jsem kupoval toto a nemohu si stezovat. Nez jsem ho koupil, tak jsem prolejzal ruzna fora a v celku jsem se dozvedel, ze si clovek ma koupit takove kolo, ktere se mu libi. Ze v tech nizsich cenovych relacich jsou ty kola podobne vybavena. Nez jsem ho koupil, tak jsem obehl par obchodu, kdy meridy prodavaj......no byla to laska na prvni pohled. Ta sediva barva je fakt pekna. Pak nastala otazka....v-brake ci disk. Pak jsem si rekl, clovek je na svete jen jednou, pujdu do disku......no a kolo bylo doma. Jezdi pekne, brzdi suprove a taky pekne vypada. Ja bych si koupil s diskem. Hlavne si kup takove, aby se ti libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 prave ze me se to s tema diskama v te meride co jsaem si vybral libi strasne moc....dneska jsem to byl projet a ozkousel a paradicka....budu to brat ve velikosati 18 asi...me korinek taky doporucil diskovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj khamošu, já osobně si koupil po zkušenostech kolo na Vodní, mám v rodině dvě kola do firmy Gery Taylor (GT) a jsem s němi spokojenej. To jedno moje má skro stejnou výbavu jako moje vosička Protože vpředu a vzadu mám kapalinové kotoučovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 zdareeeec kamosuuu!!!!! hele a na vodni to je co za shop???nevis nazev???no jako me se docela zalibila merida ale o GT jsem taky slysel chvalu...ale v te cenove relaci ktere chcu to asi bude jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ahoj, tady máš odkaz na jejich stránky: http://www.cyklosbrno.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 diikec mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to co chcu maji jeste o peeto levnejsiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Rád jsem Ti pomohl, k levnějšímu kolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 diky moc a jsem rozhodnut jaky tedy presne.vemu s kotoooocama a hydraulicky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 ...tak preji hodne stastnejch kilometru.......uz aby slezl snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Mě když jsem si vybíral kolo doporučili spíše normální brzdy. Kotouče jsou prý spíše pro ty co mají větší váhu. A je u nich dražší údržba. Ale je fakt, že jsou efektivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kotouce nejsou ani tak o vaze, ale spise kde jezdis. Bahno, prach, voda - kotouce jsou perfekni. PS: pokud nekdo gramari, tak o kotoucovky ani nezakopne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 no hosi ja nejsem zase tak aktivni a nebudu asi jako vy v jezdeni.,...na to ze si tted koupim kolo ktery budu mit pekne dlpouho si vezmu kotouce...ano udrzba drazsi..ale jak casto se meni desky????po 5000km???to nenajedu za celej svuj zivot...rocne dam max 1000km kdyz opravdu moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Musis to resit ve dvou tematech?? Desky se meni podle stylu jizdy. Ja menim predni i po 1000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jo musim.zalozil sem si tema v lampaarne michalF me odkazal sem stim zda svoje tema chci nechat...rikam ano a pak smaze se az to vyresim.spousta lidi nevi ze v sekci fabie se resi kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak nechame presunout cele tema s Fabia casti sem do lamparny at je pristupnejsi vetsi casti lidi. Pokud by to fabiakum nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 domluv se snimi to by bylo nej a ja reknu michaloviF at to presune odvas sem ke me do tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Spis se domluvte s nejaky adminem ... co trochu do Fabii dela ... treba Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 deko tak mu pisni zda to chcete predelat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ojoj bobik, to si budu muset dat zalezet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.