CIJOML Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj, nemate nekdo objednaci cislo pouzdra na bryle vedle rucky? Staci jen ta schranka nebo je potreba jeste neco? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jen ta schránka, číslo ti neřeknu, jen že to neskutečně vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 hele jestli to vadi sem se neptal ) Akorat narozky se nezadrzitelne blizi a pritule mi chce neco nadelit, tak me napadla tahle blbost A diky za upozorneni, kdyztak to pujde zase pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 hele je to fakt na pi..u,kdo má nepoužívá,ale kdyby jsi chtěl kutit tak mám doma šedou z OII do stropu,jinak si pořid raději kastlíky pod sedačku,260 kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 to bylo nejake orig prislusenstvi nebo neco co se orig montovalo? Jako veteranistovi mi nic nepuvodniho do auta nesmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ty kastliky se prodávají ve Škodovce.Jaké je jejich číslo.Nebo se dají sehnat někde jinde?Ta shránka je opravdu na dvě věci.Hlavně se tam nedájí dát sportovní brýle,které jsou vypouklé,protože kopírují tvar hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Potvrzuji, měl jsem ji v OI a je opravdu moc úzká. Jakž takž použitelná byla, když jsem z ní vyndal tu gumu a vyložil ji jinou tenkou pěnou aby se brýle nepoškrábaly. Opravdu je jen na brýle, které se složí do co nejvíce plochého tvaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 nejlepší je z passata ta co se montuje místo madla na stropě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Lidi neodrazujte meee At ma pritule radost a bryle mam rovne a tenke Radsi s cislem sem at to muzu objednat. dadaoct foto by nebylo? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Lidi neodrazujte meee At ma pritule radost a bryle mam rovne a tenke Radsi s cislem sem at to muzu objednat.dadaoct foto by nebylo? ) Snad ti to pomůže, trochu je vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=bryle+passat číslo nevim a barvy taky ne. A v etce o něm nic není,nebo sem lama a nenašel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kooudy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Lidi neodrazujte meee At ma pritule radost a bryle mam rovne a tenke Radsi s cislem sem at to muzu objednat.dadaoct foto by nebylo? ) Kamaráde, fakticky je to pouzdro o ničem. Nedá se tam nic dát, leda nějaké mini-brýle, ale to jsem nezkoušel. Sem tam se mi, při špatném úchopu ruční brzdy, otevřel kryt na brýle, překáží to atd. Vyřešil jsem to tak, že jsem sundal ten pohyblivý " dekl " a mám to tak nějak jako otevřenou schránku na tužku, klíče atd. Pokud by se dal sehnat nějaký díl z plastu, který nahradí pouzdro na brýle a navíc i odklápěcí držák na nápoje (taky na ....), prosím dejte info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.