Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hele jestli to vadi sem se neptal :)) Akorat narozky se nezadrzitelne blizi a pritule mi chce neco nadelit, tak me napadla tahle blbost ;) A diky za upozorneni, kdyztak to pujde zase pryc

Vloženo

Ty kastliky se prodávají ve Škodovce.Jaké je jejich číslo.Nebo se dají sehnat někde jinde?Ta shránka je opravdu na dvě věci.Hlavně se tam nedájí dát sportovní brýle,které jsou vypouklé,protože kopírují tvar hlavy.

Vloženo

Potvrzuji, měl jsem ji v OI a je opravdu moc úzká. Jakž takž použitelná byla, když jsem z ní vyndal tu gumu a vyložil ji jinou tenkou pěnou aby se brýle nepoškrábaly. Opravdu je jen na brýle, které se složí do co nejvíce plochého tvaru.

Vloženo
Lidi neodrazujte meee :) At ma pritule radost a bryle mam rovne a tenke :D Radsi s cislem sem at to muzu objednat.

dadaoct foto by nebylo? :))

Snad ti to pomůže, trochu je vidět.

post-2553-1234734327_thumb.jpg

Vloženo
Lidi neodrazujte meee :) At ma pritule radost a bryle mam rovne a tenke :D Radsi s cislem sem at to muzu objednat.

dadaoct foto by nebylo? :))

Kamaráde, fakticky je to pouzdro o ničem. Nedá se tam nic dát, leda nějaké mini-brýle, ale to jsem nezkoušel. Sem tam se mi, při špatném úchopu ruční brzdy, otevřel kryt na brýle, překáží to atd. Vyřešil jsem to tak, že jsem sundal ten pohyblivý " dekl " a mám to tak nějak jako otevřenou schránku na tužku, klíče atd. Pokud by se dal sehnat nějaký díl z plastu, který nahradí pouzdro na brýle a navíc i odklápěcí držák na nápoje (taky na ....), prosím dejte info.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...