ace ventura Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ahoj, nevíte někdo jak je na dveřní liště drží ta chromová linka. Na parkovišti mi ji trochu prohnulo jiný auto a teď je ta chromová trochu ohnutá a dře o přední dveře při otevírání. Myslím, že je nalepená k té spodní plastové, ale jistej si nejsem. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj, jestli myslíš chrom lišty (třeba elegance), tak je lepená. Myslím, že to lepí tím samým co třeba označení motorizace (je to nějaká lepící černá guma). Taky mám jednu lehce odchlíplou a přemýšlím, jak to přidělat, aniž bych šel pro novou lištu (kor když tato je tam asi 2 měsíce, pač si to nechal dělat předchozí majiel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj chlapi. Lepil bych to lepidlem,kterým se lepí čelní skla,mám s tím dobrou zkušenost,jak my v Ostravě říkáme:DRŽÍ TO JAK URVANÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Díky hoši, tak to nahřeju a sundám. Mám vyzkoušený takový černý lepidlo v tubě tak to tím přilepím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 pak dej vedet...asi pak taky budu muset resit. Mám jednu lehce odchlíplou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jasně, ale to blbý počasí... Do dílny se dostanu až příští týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 chlapaci, nerad zakládám nové téme, když to můžu dát do podobného, takže.... nedávno mi ukradli lištu s chromem ze zadního narazníku ze Superba, černou lištu jsem už koupil, ale je to lišta pro park čidla a ty čidla se musí k dané liště přilepit aby držely, jinak by vypadly. Dělal s tím už někdo? V servisu mi řekli, že se musí sundat celý nárázník. Já nevěřil, chtěl to vyzkoušet a asi fakt. Je to tak natěsno, že člověk nedokaže držet čidla při liště a ještě zacvaknout lištu. No děs... takže yherní otázka:-) kdo to už dělal, popřípadě jak složité je sundat zadní nárazník? Zvládnu to v garáži, nebo to raději hodit do servisu? Dik kluci;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Zvladneš to doma,prohlídni si pořadne kde maš šroubky a jde to samo maš ho za 10min.dole a ty čidla,myslim,že v ty plast.liště maji byt uchytky kam zacvakneš ty čidla,už si to moc nepamatuju jak to bylo,ale udělaš si to v poho doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SikiB Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 no právě že se nikde nic nezacvakuje, je to potřeba přilepit...kolem čidel jsou takove placičky po stranach a ty se maji přilepit k liště. No moc se mi do toho nehce, ale zase nechci nechavat litr za nahozeni... ale hlavně Happy New Year ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.