kaja 1.9tdi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj,nemáte s tím někdo žkušenost???Výhody jsou jasný,ale co nevýhody,chyby,teda jestli vůbec náký jsou.Asi hodím do auta ten sherlog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj,nemáte s tím někdo žkušenost???Výhody jsou jasný,ale co nevýhody,chyby,teda jestli vůbec náký jsou.Asi hodím do auta ten sherlog. Nevyhody jsou dnes uz taky jasny... dnes uz si neni problem sehnat rusicku gps signalu nebo signal odstinit, myslim si ze profesionalni zlodej, ktery krade auto na obednavku to bude mit taky... dnes neni ani GPS 100% ..radsi bych investoval do kvalitni pojistky proti kradezi/vandalizmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No hlavní nevýhoda Sherlogu je jeho pořizovací cena a pak jeho roční paušál...pokud bude zásah...krádež auta, tak to se platí zvlášť....sice je tam skoro ...skoro 100% jistota , že vůz bude nalezen, ale.....ta cena se vyplatí spíše u vozů v cenové relaci nad 1 500 000..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jak si přišel na to, že zásah se platí? Btw. řešili jsme to v hospodě střízlivým okem a došli jsme na to, že kdyby si měl sherloga a oni auto nenašli, tak tě ta fa vyplatí, pač by si nemohli dovolit takovou reklamu. A je sakramenský rozdíl mezi clasicem a těmi dalšími. S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jak si přišel na to, že zásah se platí?Btw. řešili jsme to v hospodě střízlivým okem a došli jsme na to, že kdyby si měl sherloga a oni auto nenašli, tak tě ta fa vyplatí, pač by si nemohli dovolit takovou reklamu. A je sakramenský rozdíl mezi clasicem a těmi dalšími. S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu! Sorry, ale mám od nich nabídku pro svoje auto...takže vím co píšu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) a ještě napíšu, že u služebáků v práci Shrerloga máme....A8, A6, BMW...a roční platba je ca 40000,-Kč.....takže 120 000,-Kč .....ale jsou to auta všechny přes 2 000 000Kč Editováno: 17. Únor 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Co to plácáš? Ročně se platí 6000,- Takže za tuhle reakci jsem si jistej, že víš, tak možná prd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nic ve zlým, ale tohle sedí přímo na tebe... S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nic ve zlým, ale tohle sedí přímo na tebe...S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu! Mě to spočítali na pořizovacku za 14700 a k tomu ročně 5000,a výjezdy bych neplatil.Což mi nepřijde jako drahý zabezpečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jak spočítali? Ceník je snad pevnej. http://www.sherlog.cz/contentimages/ceniky...duktu_05_07.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jak spočítali? Ceník je snad pevnej.http://www.sherlog.cz/contentimages/ceniky...duktu_05_07.pdf Jo to je,psal jsem to plusminus a bez DPH,jsem plátce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Delam satelitni lokalizace....Porizovacka cca 4000 plus montaz...Mesicni poplatky 10,nebo 190 kacek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Co to plácáš? Ročně se platí 6000,-Takže za tuhle reakci jsem si jistej, že víš, tak možná prd! Ano, máš pravdu, já měl v hlavě, že ty 4000 platby jsou měsíčně.....a z toho logicky vyplynulo co jsem napsal....takže uznávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Delam satelitni lokalizace....Porizovacka cca 4000 plus montaz...Mesicni poplatky 10,nebo 190 kacek.. Z tebe musí být milionář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Z tebe musí být milionář Nechapu,proc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ano, máš pravdu, já měl v hlavě, že ty 4000 platby jsou měsíčně.....a z toho logicky vyplynulo co jsem napsal....takže uznávám... V poho Sem si právě říkal To by se pak vyplatilo snad jen u značek typu porche apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Nechapu,proc... Protože musíš likvidovat konkurenci s těmito ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Protože musíš likvidovat konkurenci s těmito ceny Vic,co..nemam naladu a ani zajem o rejpaly,jako ses Ty....Cau.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 A když už jsme u toho, tak je možnost zašití mobilu do sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Vic,co..nemam naladu a ani zajem o rejpaly,jako ses Ty....Cau.. Tak si to tak neber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Me by opravdu zajimalo kdyz ti ukradnou auto, a nenajdou ho (sance tu je a ne mala) jestli ti vyplati realnou cenu auta... to by bylo aspon pro me podstatne.. ..stejne tak uz bylo par pripadu, kdy nasli auto uz znicene a total vybrane, to at si pak radsi takovy auto nechaji a jde to komplet na pojistovnu... Editováno: 17. Únor 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Všechno jde jen přes pojišťovnu, sherlog ničím neručí... Nebo jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Delam satelitni lokalizace....Porizovacka cca 4000 plus montaz...Mesicni poplatky 10,nebo 190 kacek.. Zdarec a co to obnáší,komponenty,spolehlivost,atd???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Delam satelitni lokalizace....Porizovacka cca 4000 plus montaz...Mesicni poplatky 10,nebo 190 kacek.. Taky by mě zajmalo co všechno je v ceně za těch 190 kč, ale hlavně za těch 10 měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.