Přejít na obsah

SHERLOG,GPS,a jiné

kaja 1.9tdi

Doporučené příspěvky

Ahoj,nemáte s tím někdo žkušenost???Výhody jsou jasný,ale co nevýhody,chyby,teda jestli vůbec náký jsou.Asi hodím do auta ten sherlog.

Nevyhody jsou dnes uz taky jasny... dnes uz si neni problem sehnat rusicku gps signalu nebo signal odstinit, myslim si ze profesionalni zlodej, ktery krade auto na obednavku to bude mit taky... dnes neni ani GPS 100% ..radsi bych investoval do kvalitni pojistky proti kradezi/vandalizmu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavní nevýhoda Sherlogu je jeho pořizovací cena a pak jeho roční paušál...pokud bude zásah...krádež auta, tak to se platí zvlášť....sice je tam skoro ...skoro 100% jistota , že vůz bude nalezen, ale.....ta cena se vyplatí spíše u vozů v cenové relaci nad 1 500 000.....

Odkaz ke komentáři

Jak si přišel na to, že zásah se platí?

Btw. řešili jsme to v hospodě střízlivým okem ;) a došli jsme na to, že kdyby si měl sherloga a oni auto nenašli, tak tě ta fa vyplatí, pač by si nemohli dovolit takovou reklamu.

A je sakramenský rozdíl mezi clasicem a těmi dalšími.

S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu!

Odkaz ke komentáři

Jak si přišel na to, že zásah se platí?

Btw. řešili jsme to v hospodě střízlivým okem ;) a došli jsme na to, že kdyby si měl sherloga a oni auto nenašli, tak tě ta fa vyplatí, pač by si nemohli dovolit takovou reklamu.

A je sakramenský rozdíl mezi clasicem a těmi dalšími.

S prominutím, mě fascinují názory lidí, kteří o tom jen čtou a viděli to tak možná na internetu!

Sorry, ale mám od nich nabídku pro svoje auto...takže vím co píšu....

Odkaz ke komentáři

Nic ve zlým, ale tohle sedí přímo na tebe...

Mě to spočítali na pořizovacku za 14700 a k tomu ročně 5000,a výjezdy bych neplatil.Což mi nepřijde jako drahý zabezpečení.

Odkaz ke komentáři

Me by opravdu zajimalo kdyz ti ukradnou auto, a nenajdou ho (sance tu je a ne mala) jestli ti vyplati realnou cenu auta... to by bylo aspon pro me podstatne..

..stejne tak uz bylo par pripadu, kdy nasli auto uz znicene a total vybrane, to at si pak radsi takovy auto nechaji a jde to komplet na pojistovnu...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...