Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

mám takýto problém, kúpil som nový orig.kožený volant, a keď mi to v servise prehadzovali vyhlásili, že tam nepasuje pôvodný bag z plastového volantu. Servisák povedal, že sú tam trochu iné konektory alebo čo, aj keď bol volant kupovaný na 1,6 r.v.01. Všetko ostatné je v poriadku. Volant sa už nedá vrátiť, tak mi prosím niečo poraďte aby som ho mohol využiť.

Ďakujem

Maťo

Prepinovať konektor na taký, aký tam má byť. ETKA by možno vedela pomôcť.

• Autor

Čo je ETKA? Na volante je takéto číslo 3B0 419 091 M. Kde mi to prepinujú, som z BA.

M.

aky mas volant stvorramenny?

a stary alebon novy? foto by pomohlo. prepinujes si to aj sam.

• Autor

štvorramenný, nový pasuje tam kryt bagu z toho plastového, ale bag nie. Volant majú v servise, tak to skúsim nejako poriešiť s tou fotkou.

M.

Mohol si si dat obsit kozou stary volant a mal bi si po probleme. :);) ;) ;)

• Autor

videl som pár ošitých a nebolo to ono. ;)

teraz som rozprával s chalanom zo servisu a hovoril, že ten kožený má vnútri trochu iný tvar a bag z plastového sa tam nezmestí. Ale kryt tam pasuje v pohode, to je v pipine. Povedal tiež, že podľa neho sa dá vymeniť buď volant aby pasoval k bagu, alebo bag tak aby pasoval k volantu, tak neviem.

M.

Čtyřramené volanty jsou dva druhy před face (má pod bagem plech na 4 šroubech)Face má ty šroubyjen tři a bagy ty nejdou přehodit mezi sebou. ;)

• Autor

tak super teraz budem musieť pozháňať bag na predface? a keď ho šupnem do faceliftu bude tam fungovať v poho?

M.

• Autor

Diky, aj ja som ich už pozeral, ale nie som istý ktorý je ten správny. Na 90% asi ten, pre istotu ešte chvíľu počkám, dúfam že ma nikto nepredbehne :)

M.

• Autor

Vybavené, bol to predface. :palec2:

Ďakujem

M.

Jak se dá poznat předfaceliftový volant od faceliftového, aniž bych musel odstraňovat airbag? Mají stejný průměr atd?

• Autor

Na predfacelifte je ten plast pod ktorým je airbag menej tvarovaný je to vlastne iba taký "zaoblený obdĺžnik". Na facelifte je už výraznejšie tvarovanie toho stredového plastu a je tam vlastne už také naznačenie pokračovania k tým štyrom ramenám. A pofaceliftový airbag mi pripadal trochu menší. Ak nezabudnem, tak sem zajtra hodím nejaké fotky. :)

M.

• 2 měsíce později...

Chtel bych se zeptat, jesi nahodou neni vice typu faceliftovych bagu. Co jsem koukal, tak jsou dva s ruznymi napisy airbag - jeden v obdelniku a jeden v ovalu. Nelisi se nejak? Mam doma facelift kozenej volant a nevim jesi do nej pasujou vsechny bagy, myslim,ze jo, ale chci se ujistit. Je potreba pinovat konektor, kdyz to davam do predface octy?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.