Diamant Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Spotrebu oleja ovplyvňuje viacej faktorom. Prvá vec je, že oleje longlife sú redšie a teda ubúdajú o čosi viacej. Čím viac je studených štartov, čím viacej motor pracuje vo vysokých otáčkach alebo na plný plyn, tým viac oleja ubúda. A u TDI motorov môže časom začať unikať olej aj cez ložisko turba (ale to u tak nových áut snáď ani neprichádza do úvahy). Ale dá sa to zistiť pohľadom na vzduchovú hadicu za turbom. Priznávam, že ja by som longlife v aute nenechal, dával by som radšej klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ja tam leju to co mi doporucili- Longlife. motor beha ve vysokych otackach casto, vykon je vyuzivanej, studenych startu mam taky dost, takze to odpovida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Vcera som bol na 1.garancnu,najazdene 20.500km a za ten cas som tam dolial 0,8l.Pouzivam olej LongLifeII(0W-30). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 najeto něco přes 20.000 km a ještě jsem nedolil ani deci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Najeto 27 tis/km. 2x Chorvatsko, 1x Spanělsko. Dolito cca 1l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Vcera som bol na 1.garancnu,najazdene 20.500km a za ten cas som tam dolial 0,8l.Pouzivam olej LongLifeII(0W-30). co to mas za garancni intervaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Vcera som bol na 1.garancnu,najazdene 20.500km a za ten cas som tam dolial 0,8l.Pouzivam olej LongLifeII(0W-30). co to mas za garancni intervaly? Predlzeny servisny interval,t.j.2roky alebo 30.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 takze jsi byl po dvou letech a ne po predepsanych kilometrech. uz tomu rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 takze jsi byl po dvou letech a ne po predepsanych kilometrech. uz tomu rozumim presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Já dolil za prvních 30 000 km cca 1 litr. Ted při výměně jsem tam dal Shell Helix Ultra VX 5W30, je to nějaký novější long life 3, podle normy VW 507 00, podle viskozity by měl být hustčí, takže by ho snad motor nemusel tolik zřát. Zkuste to někdo kdo máte vetší km průběh než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Mám dotaz, jaké máte zkušenosti s chiptuningem u 1.9TDi 77 kW? Moje Octávka má ujeto 5000 km a váhám zda do toho jít. Díky za náměty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to je podle me jeste moc brzo, ja chipoval asi v 17tis a v zhruba okolo 40tis jsem odchipovaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to je podle me jeste moc brzo, ja chipoval asi v 17tis a v zhruba okolo 40tis jsem odchipovaval... No mozna by stalo zato napsat proc si "odchipovaval" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 A z jakého důvodu jsi "odchipoval"? Byly nějaké problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nevydrzela to spojka a jelikoz stale neni zadnej dostupnej kit nebo silnejsi spojka primo na OII, tak jsem to vratil zpatky, protoze kazdej rok menit spojku se mi fakt nechtelo. ale zalezi na tom, jak moc to chces nechat chipovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nevydrzela to spojka a jelikoz stale neni zadnej dostupnej kit nebo silnejsi spojka primo na OII, tak jsem to vratil zpatky, protoze kazdej rok menit spojku se mi fakt nechtelo. ale zalezi na tom, jak moc to chces nechat chipovat... No v tomto pripade me to opet navadi k otazce : A na jake parametry si mel nacipovano ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 150koní, 355Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 150koní, 355Nm No takze o 50% viz koniku nez pred chipem ... to je celkem dost to se nedivim, ze te spojce se to nelibilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 jj, to ja taky ne, ale jelo to slusne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jelo to slušně, ale ty jsi asi k tomu byl neslušnej Mám to samé od 12000km a teď tam mám 53000km a všechno v pohodě. Jinak - mám 4. auto a spojka - mi nikdy neodešla. Jo pardon - u Š120 mi jednou praskly dva lístky na přítlačáku. To je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 predpokladam,ze mas chipnuto na to samy, co jsem mel ja... neslusnej mozna, proste jezdim jak jezdim, nenecham si prece chipovat auto, abych jezdil jako se serii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 No já to nechával chipovat u ABCTUNING a už bych to nikdy neudělal. Spotřeba je sice menší ale výkon nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Neznáte nějakou firmu, co to chipuje na cca 96Kw +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 No já to nechával chipovat u ABCTUNING a už bych to nikdy neudělal. Spotřeba je sice menší ale výkon nikde tak tahle firma byla tvuj nejvetsi provar...tolik negativnich zkusenosti na jednu firmu jsem nikdy neslysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Neznáte nějakou firmu, co to chipuje na cca 96Kw +- kdyz najdes nekoho, kdo chipuje na miru, tak ti to nafouknou na kolik si reknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.