Prosinec 30, 200717 r motor je takovy hlučnější,když to srovnám s 81kw,ale zdá se mi,že jede malinko líp,hlavně po výměně turba,,sice větší spotřeba nafty. U mě žádný pazvuk,je to ale pul r stare auto
Prosinec 30, 200717 r Ahoj měli jsme jak 1.9 tak 2.0 drnčení je téma, které se hodně řeší...někdy je možné, že něco trošku zaslechneš třeba teď v zimě jak je vše zmrzlé ale jinak....fakt to co popisuješ neznám. nedával tam někdo něco pod palubku...nebo construct?? je to plně sériová octa v nejvyšší výbavě se 4tkm, takže žádné bastlení. Dělalo to jak za studena, tak za tepla. Já se s jeho projel asi 100km a on zase s mým Mondeem tu samou trasu, jen já už mám nahampáno 43tkm. Kdyby mohl, tak by se mnou vyměnil. On chtěl aby mu koupili Mazdu 6, ale to mu neprošlo. A jako nováček u firmy s ještě nezaschlými podpisy na smlouvě si nemohl vyskakovat. Mně se OII hodně líbí, ale ten koncert mně dost vyděsil. Co říkal, tak ty zvuky z motoru postupně slábnou, ale z palubovky je to novinka. Z palubovky to lezlo někde mezi rádiem a tou horní uzavíratelnou přihrádkou.
Prosinec 30, 200717 r motor je takovy hlučnější,když to srovnám s 81kw,ale zdá se mi,že jede malinko líp,hlavně po výměně turba,,sice větší spotřeba nafty. U mě žádný pazvuk,je to ale pul r stare auto on ho má asi měsíc. Než mu to vydodali, tak na to 2 měsíce čekal a na tu dobu měl Roomstra z půjčovny 1,4TDI(tuším), taky funglovku. A oproti Roomovi je zase spokojenější, Room prej byl takový poposkakovadlo. Mně se zas Roomster 1,9TDI líbil a co si vzpomínám, tak si nevybavuju, že by tyto zvuky vydával.
Prosinec 30, 200717 r je to plně sériová octa v nejvyšší výbavě se 4tkm, takže žádné bastlení. Dělalo to jak za studena, tak za tepla. Já se s jeho projel asi 100km a on zase s mým Mondeem tu samou trasu, jen já už mám nahampáno 43tkm. Kdyby mohl, tak by se mnou vyměnil. On chtěl aby mu koupili Mazdu 6, ale to mu neprošlo. A jako nováček u firmy s ještě nezaschlými podpisy na smlouvě si nemohl vyskakovat u velké nadnárodní firmy. Mně se OII hodně líbí, ale ten koncert mně dost vyděsil. Co říkal, tak ty zvuky z motoru postupně slábnou, ale z palubovky je to novinka. Z palubovky to lezlo někde mezi rádiem a tou horní uzavíratelnou přihrádkou.
Prosinec 31, 200717 r Mám tuto motorizaci od 06/2006 - MR 2007. Zvuk motoru je určitě o trochu kovovější, tvrdší než u 1.9TDI 81kw, s kterou jsem měl možnost se několikrát svést. Žádné velké dunění ani drnčení však z motoru nepozoruji. Ani drnčení v interiéru. S autem jsem zatím naprosto spokojen. Je pravda, že to není žádný rychlík, ale pro mé potřeby to v současné době stačí. Určitě uvažuji o chipu nepůjdu-li po leasingu do nové motorizace (1.8TSI).
Leden 1, 200817 r nečetl jsem celý, ale OII 77kW mam 3roky a žádný drnčení z palubovky nepozoruju. ano, motor je hlučnější a línější, ale zvyknul jsem si, navíc dneska mě holka docela překvapila, když jsem 530km ujel za 4,7l/100km a dokud jsem nevjel na dalnici, tak za 4.4. dokonce i spotřeba oleje si ted dost sedla
Leden 2, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36668Jestli je ten zvuk při akceleraci normální, tak je to krám k neuvěření. Ale 2,0TDI toto nedělal co jsem s ním jel. Zlatá OI 66ka. Dnes jsem po třech týdnech jezdění jen s benzínovými motory, sedl opět do služební OII 1.9 TDI a překvapilo mě jaký je to hlučný žentour-docela mě to zaskočilo protože když s ním jezdím každodenně, tak mi to až tak nepřijde.Auto je jen dva roky staré a má najeto okolo 80 000 km-tedy ještě stále nový vůz.Hlučnost promrzlých TDI je opravdu až překvapivě veliká, po zahřátí se sníží samozřejmě.Motor je to spolehlivý, s malou spotřebou ale jeho hlučnost zvláště za studena je značná.
Leden 4, 200817 r Tak jsem dnes kontroloval olej dle merky, a zjistil jsem ze tam toho mam asi o dva litry vic.. Vim ze tam nikdo nic nedolival... Olej smrdi po nafte / je tam nafta..... Zjistil jsem, ze to je z 99 procent podavaci mechanicke cerpadlo... propousti naftu do oleje... Uz se to nekomu stalo? Cekam na vyrozumeni servisu v anglii, jelikoz mam auto uz dva a pul roku a zaruka u skody v anglii je 3 roky, tak mi to asi zrejme vymeni na zaruku... asi budu mit stesti... jinak u nas dva roky.
Leden 4, 200817 r no tak tohle je obzvlášť pikantní prekérka. To by mě zajímalo, co by se stalo, kdybys nastartoval. Ježiš to jsou věci. To kontroluješ olej často nebo to byla náhoda. S tímhle jsi totiž nemoh jezdit, tos musel odchytit v začátku.
Leden 4, 200817 r Není to novina.U prvních 2,0 TDi nateklo do vany 5L nafty přes tandemové čerpadlo než to vybuchlo .Jo,bohužel se to stává
Leden 4, 200817 r Není to novina.U prvních 2,0 TDi nateklo do vany 5L nafty přes tandemové čerpadlo než to vybuchlo .Jo,bohužel se to stává no jo vlastně, teď si vzpomínám, žes o tom už jednou psal. No na mně jdou mrákoty, při pomyšlení, že otočím klíčkem a vyfičím z garáže střechou, jak nepohodlnej svědek v blbým americkým filmu.
Leden 4, 200817 r kontrolujte olej,no.Co dodat,že?Nakonec to není špatné,že si auto samo vyrábí oil,né???
Leden 4, 200817 r no ted ctu vase prispevky... takze kamaradi meli pravdu.. jeste ze jsem po 10 tis. zkontroloval olej.. ve ctvrtek s tim jdu do servisu... jinak jsem s tim do ted normalne jezdil... mam da se rict stesti, ze jsem na to prisel.
Leden 4, 200817 r no ted ctu vase prispevky... takze kamaradi meli pravdu.. jeste ze jsem po 10 tis. zkontroloval olej.. ve ctvrtek s tim jdu do servisu... jinak jsem s tim do ted normalne jezdil... mam da se rict stesti, ze jsem na to prisel. Ty bláho to se to nezadřelo??? A co na to počítadlo, tomu je to fuk, nebo to vůbec nebere, že je to naředěný.
Leden 4, 200817 r Ty bláho to se to nezadřelo??? A co na to počítadlo, tomu je to fuk, nebo to vůbec nebere, že je to naředěný. zadřelo - nezadřelo, ale co ten tlak, když je tam naráz o x litrů víc. To prostě někde musí explodovat. No nechci už na to ani myslet. Fuj.
Leden 4, 200817 r twe docela mazec! asi se zítra mrknu na olej než vyrazím na chalupu! teda jestli se teda zbavování nepohodlných svědků netýká jenom 2.0 TDI
Leden 4, 200817 r No tak pánové, můžu vám říct že zatím štěstí, že se mi ten motor nerozstřelil někde v německu na dálnici mně těší.. Druhá stránka věci je, co na to řeknou ti angličané v rámci té "tříleté", v čechách dvouleté záruky.. Jinak kamarád ve Frýdku už má pro mně nachystané druhé na stole, pošle poštou a hold to vyměním před barákem.. prý je cena 12000, nic zas tak hrozného... Jak říkal Cosby, kontrolovat olej!!!
Leden 4, 200817 r 17.1. jsem měl v plánu jet domů z Anglie, aby jste pochopili... kdybych na to nepřišel.. no raději na to nemyslím... odtahovka atd..
Leden 5, 200817 r twe docela mazec! asi se zítra mrknu na olej než vyrazím na chalupu! teda jestli se teda zbavování nepohodlných svědků netýká jenom 2.0 TDI no myslím, že můžeš v tomhle případě klidně spát
Leden 5, 200817 r Tak to není můj případ - mě se olej z vany ztrácí.. =>dost kouří za studena a sežere 0,5L oleje mezi výměnami. (mimo mísu) To by fakt mohl ten motor bouchnout a zabít řidiče, jo?
Leden 6, 200817 r Tak to není můj případ - mě se olej z vany ztrácí.. =>dost kouří za studena a sežere 0,5L oleje mezi výměnami. (mimo mísu)To by fakt mohl ten motor bouchnout a zabít řidiče, jo? kdyby jenom řidiče ! Taky manželku, tchýni, psa, souseda, pošťačku ........ Ale jestli má ten motor tlakový zátky, tak vyletěj ven a nikomu se nic nestane.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.