Publikováno Únor 20, 200916 r U ovladace svetel nemam regulaci intenzity osvetleni budiku. Chci se zeptat, jestli kdyz si koupim ovladac svetel, ktery regulaci budiku ma, staci to jen pripojit, nebo jsou potreba nejake dalsi kabely pripadne dalsi zasahy treba do budiku atd? Diky za radu (Jestli to tu nekde na foru je, tak se omlouvam. Hledal jsem to dve hodiny a nenasel)
Únor 20, 200916 r kupis vypinac a je. nic viac netreba robit. musis vsak kupit vypinac so spravnym konektorom. v priebehu vyroby boli dva druhy konektorov.
Únor 20, 200916 r jj, řešil jsem to taky a minuly tyden i měnil, je to jen vyměna kus za kus a funguje jak má.
Únor 20, 200916 r Autor Diky. A jaky je tedy prosim rozdil v tech konektorech? Da se to treba poznat z fotky?
Únor 20, 200916 r rozdíl je, že když máš fece, tak musíš koupit face a když máš předfaceliftem tak musíš koupit předface ale pry to jde i předělat, ale proč si komplikovat život, Jaky maš rok vyroby?
Únor 20, 200916 r Autor 2002. Jenze kdyz potkam inzerat jako treba tento, tak vim prd, stejne jako dost casto i sam prodavajici (tohoto jsem se neptal): http://im.aukro.cz/item562502973_fabia_vypinac_svetel.html Upraveno Únor 20, 200916 r od Nakor
Únor 20, 200916 r Sorry za OT, ale nemáté někdo z etky číslo dílu a zhruba i cenovku? ( mám taky 2002 )
Únor 20, 200916 r 2002. Jenze kdyz potkam inzerat jako treba tento, tak vim prd, stejne jako dost casto i sam prodavajici (tohoto jsem se neptal): http://im.aukro.cz/item562502973_fabia_vypinac_svetel.html toto je asi na facelift, to ti nebude pasovat, jinač mu napiš a zeptej se montas: nemam
Únor 20, 200916 r Facelift ma placatej ten druhej konektor ma to v jedny rade. Predface ma dvourady konektor. Jeste se rozlisuji podle toho jestli mas mlhovky predni nebo ne.
Únor 21, 200916 r Ktery konektor je placaty a kontakty v jedné řadě? Ten co se dává do vypínače, nebo en co se dává do náklonu a regulace?U facelliftu
Září 26, 200916 r zdarec mam dotazmam ovladac svetel bez regulace podsvitu pristrojovky kdyz vymenim ovladac a dodam kabel bude mi to fungovat,a je vpristrojovce volnej slor na konektor u verze clasik.
Září 30, 200915 r Jasně, pozor na rok výroby. Jinak to budeš muset přepojit a sehnat jinej konektor pro regulaci posvitu a sklon světel. Já to předělával na novjejší jednořadej konektor a vše v pohodě. Starší verze mají dvouřadej konektor, ten se už na vrakáči občas blbě shání. Někde tady taky je přesnej návod na přepinování starýho konektoru do novýho, možná ho mám i doma. Kdyžtak dej vědět. Jo a nezapoměň taky na mlhovky nebo bez. Děkuji všem za to že tu poskytují informace a zkušenosti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.