vojtechojan Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Poraďte někdo jak pomocí programu VAG-COM přizpůsobit nové dálkové ovladače centrálního zamykání. Někde tady na fóru už tento dotaz zazněl ale odpověď jsem bohužel nenašel. Ani ve VISU toto popsáno není. Předem děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm Editováno: 21. Únor 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtechojan Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Bohužel jsem postup přizpůsobení dálk. ovladačů pomocí VAG-COMU na tomto fóru nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 A jste si jistí, že by tohle fungovalo na Octavia II ? Má to někdo vyzkoušené ? Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 A co ti v tom brani vyskusat to!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Nemám ovladač víš. Tak jestli má cenu ho kupovat. Protože doprošovat se v servise se mě nechce. To má každej nejradši, když někam přijdeš s nakoupenýma věcma. A co ti v tom brani vyskusat to!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 a na co chceš vedět jak se to dělá když nemáš ovladač??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já chci vystřelovací klíč. Když mě někdo řekne že moje komfortka 1K0 959 433 AH umí dálku a jde to nakódovat popsaným způsobem bez Vagu koupím si klíč. Nechci někde v servise opruzovat s koupeným klíčem a typem jednotky. Bohužel jsem auto nekupoval nový takže mám co mám. Ale tohle je jediná věc, kterou tam chci dodělat. Jen mě mrzí přístup některých lidí, kteří mají ty zkušenosti a neporadí. Já dělám zabezpečovačky a v podsatě všechny slaboproudý systémy. Lidi za mnou chodí se spoustou dotazů i s koupenýma věcma. Nikoho jsem nikdy neodmítl snažím se každému poradit, protože je chápu. Takže "frajery" ze škodovky moc nechápu. Ale to je jedno. Když někdo poradí budu rád. Konkrétně ty Cosby podle tvých příspěvků vypadáš jako člověk, který ví o čem mluví. a na co chceš vedět jak se to dělá když nemáš ovladač??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bohužel já se o přizpůsobení DO bez VAGU nezajímal,na co taky,když mám doma SuperVag,805 atd,že??jinak 433AH neznám,nepřišel jsem s tím do styku,nicméně jsem si dal tu práci a podle Etky DO nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Mám 1K0 959 433 AK umí dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čti prosím tě.On má AH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já chci vystřelovací klíč. Když mě někdo řekne že moje komfortka 1K0 959 433 AH umí dálku a jde to nakódovat popsaným způsobem bez Vagu koupím si klíč. Nechci někde v servise opruzovat s koupeným klíčem a typem jednotky. Bohužel jsem auto nekupoval nový takže mám co mám. Ale tohle je jediná věc, kterou tam chci dodělat. Jen mě mrzí přístup některých lidí, kteří mají ty zkušenosti a neporadí. Já dělám zabezpečovačky a v podsatě všechny slaboproudý systémy. Lidi za mnou chodí se spoustou dotazů i s koupenýma věcma. Nikoho jsem nikdy neodmítl snažím se každému poradit, protože je chápu. Takže "frajery" ze škodovky moc nechápu. Ale to je jedno. Když někdo poradí budu rád. Konkrétně ty Cosby podle tvých příspěvků vypadáš jako člověk, který ví o čem mluví. Tu je NAVOD na vystrelovak: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42513&hl= :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čti prosím tě.On má AH Já to vím. Když už ví, že jeho jednotka nepodporuje dálku, tak mu píšu která ji podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Cosby díky. Konečně mám pocit, že tohle forum je proto, aby pomáhalo. A mám o starost míň Bohužel já se o přizpůsobení DO bez VAGU nezajímal,na co taky,když mám doma SuperVag,805 atd,že??jinak 433AH neznám,nepřišel jsem s tím do styku,nicméně jsem si dal tu práci a podle Etky DO nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak vyzkoušeno kódování bez Vagu. Postup : klíč v zapalování, zamknout, zmáčnout odemknout na ovladači za 6 vteřin znovu- hotovo. NEFUNGUJE. Druhý způsob. Klíč v zapalování v poloze zapnuto druhým klíčem s ovládáním držet zamknout a otočit klíčem (zamknout) potom odemknout se stiskem tlačítka odemykání. Rovněž NEFUNGUJE. Tak myslím,že OII bez VAGu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lifeguard Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.