Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo na autě tyto světla: http://www.k-tuning.cz/2349/zadni-svetla-l...d-99-cerne.html na autě mám všechno buď modré nebo černé proto bych chtěl vidět jak vypadají tyhle na autě pokud máte někdo třeba foto byl bych moc vděčný. nebo který by ste mi poradily.

Tyto světla vídám na modré Dynamic barvě a hezký to není, foto ale bohužel nemám. Na Fabce jsou prostě nejhečí face ;)

kazde taketo kvazi pokusy o tuning su smiesne. naozaj najelegantnejsie su face svetla. ak foto nemas, odfot svoje auto, sadni si k photoshopu a mas za dve minutky foto ako zive.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo na autě tyto světla: http://www.k-tuning.cz/2349/zadni-svetla-l...d-99-cerne.html na autě mám všechno buď modré nebo černé proto bych chtěl vidět jak vypadají tyhle na autě pokud máte někdo třeba foto byl bych moc vděčný. nebo který by ste mi poradily.

Nedávej to tam :feve: , kup si buď face origa nebo bílý. Ty co chceš, se nebudou moc líbit okolí. Ale to je tvoje věc...

Origo, u mne předface :palec2:

Origo, u mne předface :palec2:

Njn, nebo předface, ono v nich není moc velkej rozdíl jako u Oct1.

Ten rozdíl je v nich dost velký, jak psal cartmanko, tak jsou mnohem elegantnější ;)

• Autor

rozmluvily ste mi ty černé, promyslel sem to origonalní světla nechci, chci sjednotit barny na autě ta červená barva světel mi tam nesedí chci si auto odlišit, tak trochu sem už začal zahladil sem lišty na nárazníkách, do předního faceliftového sem dal tahokov a předělal masku v níž bude také tahokov, oloupal sem ty cedulky jako: (Fabia, oznaceni motoru a výbavy) koul sem na auto a vzhledem k tomu ze přední světla sou jako, že chrom tak sem loupil tyto: http://re5pect.cz/zbozi/produkt-2847/junya...chrome-tly.html tak snad to bude líbit i ostatním hlavní je, že ja sem spokojený děkuji za vaše rady :-)

Upraveno od Tomáš Ptáček

Téééda, zlatý černý, to je jako z bláta do louže, nicméně tvé auto a pokud se Ti líbí, tak s tím nemám(e) problém ;)

Upraveno od Garrett

• Autor

oooooo děkuji za podporu :-D nicméně každému se líbí něco jiného a asi tak má i být

100 lidí 100 chutí, za mne origo ;) Ale jak píšeš, hlavní je co se líbí majiteli.

krááása..

mňa by zaujímalo,ako to svieti

hoď nejaké foto

dík

Hoj taky by mě zajímalo jak svítí ty diodovky hoď foto dík

jinak super pěkné :palec2:

• Autor

jo svítí suprově zítra hodím foto niní nemám strach to někde nechat stát se zapnutýma s obriskama protože mám přední orosky diodové, sufitky na SPZ taky a koncová světla taktéž :palec2:

Upraveno od Tomáš Ptáček

světla jsou hrozné :kuk: také jsem kdysy měl tento alobal na autě.....naštěstí je to již 4 roky pryč

• Autor

vaše názory respektuju jak už bylo řečeno 100 lidí 100 chutí mě se to líbi je mi 18 tak toho rozumu eště moc nemám :p

• Autor

takhle svítí normálně když se zapne mohovka tak se rozzáří o hodně víc

post-14622-1235900492_thumb.jpg

A brzdové,smerovky a spiatočkové sú tiež diódové,alebo len klasika? Nafoť aj tie.

• Autor

ostatni světla (brzdy, blinkry a spátečky) tam sou normalně žarovky

post-14622-1235906452_thumb.jpg

post-14622-1235906465_thumb.jpg

hm hm pěkné ale od těch diod bych čekal víc možná že v realu to vypadá lépe :palec2:

hm hm pěkné ale od těch diod bych čekal víc možná že v realu to vypadá lépe :palec2:

dík za foto :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.