Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol.

Vloženo (editace)

Já se taky rozmýšlím nad výmenou zadních světel,ale rozmýšlém se nad tou černou variantou,ptž mám karoserii ve stříbrné,která se mi moc nelíbí a tak tam chcu šoupnout černý,jen nevím který .Jaký by jste volili vy??Nechcu dávat tyhle v chromu na stříbrnou fabku to ne pravě.Mám rád kontrast který by jste zvolili vy z těchto?

Ty poslední jsou nejhezčí jako origoš,ale zčerněné,ty jsou nej,ale už moc drahé.

11181.jpg13112.jpgfa71_1.JPG

Editováno: , autor: kadett
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo
Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol.

nie je to nedokoncene - slo tu o setrenie nakladov. Podobnym principom z beznych cirych svetiel (vymenou ziarovky za 9 cervenych LED) vznikli svetla na 20 dalsich modelov (na obr. Golf a A3)... :feve:

post-10844-1247244895_thumb.jpg

post-10844-1247244898_thumb.jpg

Vloženo

to kadett- ak chceš čierne tuningové svetlá tak najkrajšie sú od Sonar-u...mal som ich na striebornej fabke(foto už nie je) ale dal som ich dole práve kvôli veľkému kontrastu

to Tomáš P.- v súčasnosti mám chrom LED...tie led-ky svietia pekne ale ostatné žiarovkové...otras...už mi nejako nevoňajú ani tieto...asi som dostal rozum:-)...fakt že najlepšie na fabku padnú origo, biele a milotec

to all- ak by sa niekto odhodlal na prerábku origo na led nech mi napíše...jednalo by sa len o brzdové svetlo

Vloženo

aj nad tým somuž uvažoval...ale led žiarovky by som osadil len do smeroviek(estetickosť a čírosť plexiskla)...neviem si predstaviť mať v smerovkách zabudované led-ky a v spiatočke obyčajnú žiarovku...

Vloženo (editace)

to mi asi pred 2 rokmi kamos poradil nejaky E-shop. Ale tie co svietia priestorovo boli dobre drahe - 455 SKK kus...

BTW: neparkuje tvoja Fabia pred domom smerom na Titvan? -_-

Editováno: , autor: Cjoctavian

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...