Montyk Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 hm hm pěkné ale od těch diod bych čekal víc možná že v realu to vypadá lépe dík za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no stačila jedna odpověď fotakem se to neda vystihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no stačila jedna odpověď fotakem se to neda vystihnout jj já vím promiň nějak sem to zbabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nevím mě se zdají být zajímavé určitě by bylo zajímavé i to co ste říkal vy bohuzel takové ještě nikdo na fabii nevyrobyl leda, že by si je někdo předělal doma podle svého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 myslim že tu nejsme na ňákým úřadě a nikomu nebude vadit tykání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak,tak. Osobne semafóry nemusím no ak by tie svetla boli v štýle predface-facelift vyskladané ledkami,tak by to bola krása. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jo to by bylo určo mazec je tu někdo kdo se do toho sustí? já bych to zkusil třeba časem, ale nevím jak bych to přesně udělal jak to tam nějak sesmolit v ty parabole aby se na to taky nechalo pak koukat vzhledově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Já se taky rozmýšlím nad výmenou zadních světel,ale rozmýšlém se nad tou černou variantou,ptž mám karoserii ve stříbrné,která se mi moc nelíbí a tak tam chcu šoupnout černý,jen nevím který .Jaký by jste volili vy??Nechcu dávat tyhle v chromu na stříbrnou fabku to ne pravě.Mám rád kontrast který by jste zvolili vy z těchto? Ty poslední jsou nejhezčí jako origoš,ale zčerněné,ty jsou nej,ale už moc drahé. Editováno: 3. Březen 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 žádné,hlavně ty poslední jsou cáklé sprejem ne?STKá tě bude mít ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 žádné,hlavně ty poslední jsou cáklé sprejem ne?STKá tě bude mít ráda nevim,ale ty dvoje nahoře mají homologaci určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 a ty první sou na combi a ty druhé na krátkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nevim,ale ty dvoje nahoře mají homologaci určitě ano mají,myslel jsem ty origo tmavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Už jste někdo viděli tyhle?Já nevidím rozdíl od faceliftu.Žeby material? http://www.f2tuning.cz/produkt/3391-cire-f...e.html?katID=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 je to tajvanska alebo cinska verzia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol. nie je to nedokoncene - slo tu o setrenie nakladov. Podobnym principom z beznych cirych svetiel (vymenou ziarovky za 9 cervenych LED) vznikli svetla na 20 dalsich modelov (na obr. Golf a A3)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 to kadett- ak chceš čierne tuningové svetlá tak najkrajšie sú od Sonar-u...mal som ich na striebornej fabke(foto už nie je) ale dal som ich dole práve kvôli veľkému kontrastu to Tomáš P.- v súčasnosti mám chrom LED...tie led-ky svietia pekne ale ostatné žiarovkové...otras...už mi nejako nevoňajú ani tieto...asi som dostal rozum:-)...fakt že najlepšie na fabku padnú origo, biele a milotec to all- ak by sa niekto odhodlal na prerábku origo na led nech mi napíše...jednalo by sa len o brzdové svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 co tak dat LED ziarovky? Najjednoduchsia cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 LED žárovky je moc nezměněj, chtělo by to ledky po celý ploše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 aj nad tým somuž uvažoval...ale led žiarovky by som osadil len do smeroviek(estetickosť a čírosť plexiskla)...neviem si predstaviť mať v smerovkách zabudované led-ky a v spiatočke obyčajnú žiarovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 (editace) tak ja som mal aj na predoslej O1 (okrem smerovky) a teraz aj na O2 uplne vsade LED ziarovky - so vsetkym spokojnost... Editováno: 11. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 takhle svítí normálně když se zapne mohovka tak se rozzáří o hodně víc Mozes prosim odfotit cele auto zozadu - ze aka je silna hmlovka oproti obrysovke? Pripadne aj ako to svieti cez den? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 to Cjoctavian- to nie sú ledky od superfattyho že?...na koľko výde led žiarovka smerovky a brzdy?...kde si ich kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) to mi asi pred 2 rokmi kamos poradil nejaky E-shop. Ale tie co svietia priestorovo boli dobre drahe - 455 SKK kus... BTW: neparkuje tvoja Fabia pred domom smerom na Titvan? Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado146 Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ano ...no nie je tak moja ako rodinna...odkial si??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.