Březen 1, 200916 r hm hm pěkné ale od těch diod bych čekal víc možná že v realu to vypadá lépe dík za foto
Březen 1, 200916 r no stačila jedna odpověď fotakem se to neda vystihnout jj já vím promiň nějak sem to zbabral
Březen 2, 200916 r Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol.
Březen 2, 200916 r Autor nevím mě se zdají být zajímavé určitě by bylo zajímavé i to co ste říkal vy bohuzel takové ještě nikdo na fabii nevyrobyl leda, že by si je někdo předělal doma podle svého
Březen 2, 200916 r Tak,tak. Osobne semafóry nemusím no ak by tie svetla boli v štýle predface-facelift vyskladané ledkami,tak by to bola krása.
Březen 2, 200916 r Autor jo to by bylo určo mazec je tu někdo kdo se do toho sustí? já bych to zkusil třeba časem, ale nevím jak bych to přesně udělal jak to tam nějak sesmolit v ty parabole aby se na to taky nechalo pak koukat vzhledově
Březen 3, 200916 r Já se taky rozmýšlím nad výmenou zadních světel,ale rozmýšlém se nad tou černou variantou,ptž mám karoserii ve stříbrné,která se mi moc nelíbí a tak tam chcu šoupnout černý,jen nevím který .Jaký by jste volili vy??Nechcu dávat tyhle v chromu na stříbrnou fabku to ne pravě.Mám rád kontrast který by jste zvolili vy z těchto? Ty poslední jsou nejhezčí jako origoš,ale zčerněné,ty jsou nej,ale už moc drahé. Upraveno Březen 3, 200916 r od kadett
Březen 3, 200916 r žádné,hlavně ty poslední jsou cáklé sprejem ne?STKá tě bude mít ráda nevim,ale ty dvoje nahoře mají homologaci určitě
Březen 3, 200916 r nevim,ale ty dvoje nahoře mají homologaci určitě ano mají,myslel jsem ty origo tmavé
Květen 2, 200916 r Už jste někdo viděli tyhle?Já nevidím rozdíl od faceliftu.Žeby material? http://www.f2tuning.cz/produkt/3391-cire-f...e.html?katID=36
Červenec 10, 200916 r Škoda.Čakal som,že to bude okrem spiatočiek "vyledkované" všetko.Technický problém v tom nevidím.Toto mi pripadá ,ako nedokončená robota,ako by to vývojárovi zobrali spod rúk ,ani sa poriadne nerozbehol. nie je to nedokoncene - slo tu o setrenie nakladov. Podobnym principom z beznych cirych svetiel (vymenou ziarovky za 9 cervenych LED) vznikli svetla na 20 dalsich modelov (na obr. Golf a A3)...
Červenec 10, 200916 r to kadett- ak chceš čierne tuningové svetlá tak najkrajšie sú od Sonar-u...mal som ich na striebornej fabke(foto už nie je) ale dal som ich dole práve kvôli veľkému kontrastu to Tomáš P.- v súčasnosti mám chrom LED...tie led-ky svietia pekne ale ostatné žiarovkové...otras...už mi nejako nevoňajú ani tieto...asi som dostal rozum:-)...fakt že najlepšie na fabku padnú origo, biele a milotec to all- ak by sa niekto odhodlal na prerábku origo na led nech mi napíše...jednalo by sa len o brzdové svetlo
Červenec 11, 200916 r aj nad tým somuž uvažoval...ale led žiarovky by som osadil len do smeroviek(estetickosť a čírosť plexiskla)...neviem si predstaviť mať v smerovkách zabudované led-ky a v spiatočke obyčajnú žiarovku...
Červenec 11, 200916 r tak ja som mal aj na predoslej O1 (okrem smerovky) a teraz aj na O2 uplne vsade LED ziarovky - so vsetkym spokojnost... Upraveno Červenec 11, 200916 r od Cjoctavian
Červenec 11, 200916 r takhle svítí normálně když se zapne mohovka tak se rozzáří o hodně víc Mozes prosim odfotit cele auto zozadu - ze aka je silna hmlovka oproti obrysovke? Pripadne aj ako to svieti cez den? Vdaka
Červenec 12, 200916 r to Cjoctavian- to nie sú ledky od superfattyho že?...na koľko výde led žiarovka smerovky a brzdy?...kde si ich kupoval?
Červenec 12, 200916 r to mi asi pred 2 rokmi kamos poradil nejaky E-shop. Ale tie co svietia priestorovo boli dobre drahe - 455 SKK kus... BTW: neparkuje tvoja Fabia pred domom smerom na Titvan? Upraveno Červenec 12, 200916 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.