Únor 22, 200916 r Klasika! Ale pane tady je Krakonošovo - Tady JE Nemecko Taky dobré, humor černý jak boty.
Únor 22, 200916 r Autor nejlepší je: co ste tam našli? ráčej prominout jemnost pane, ale velký hovno. Scheisse, große scheisse... A Kraonoš byl pak úplně hustej
Únor 22, 200916 r Autor také hostý jak mu vyletí ta pravice při řvaní té čisté rasy Upraveno Únor 22, 200916 r od perníkář
Únor 27, 200916 r Minulý měsíc jsem si koupil sérii 3 DVD Česká soda, výběr toho nejlepšího, ale spousta toho co se tenkrát odvysílalo chybí, mimo to i Krakonoš, jedna z nejpovedenějších scének.
Únor 27, 200916 r Autor ale když na to tak koukáš až se člověk divý že se jim to vůbec povedlo a mohli to odvysílat
Únor 27, 200916 r ale když na to tak koukáš až se člověk divý že se jim to vůbec povedlo a mohli to odvysílat Právě nedávno jsem se nad tím pozastavoval jak se nebáli a šli do toho. Říkal jsem si, že dnes by do toho už asi nešli a jsou zpátky. Ale Česká televize by to podle mně dnes už nevysílala.
Únor 28, 200916 r Autor taky si myslím že už asi by do toho ČT nešla.. i když kdyby se to vysílalo po desáté večer tak si myslím, že by pustila, ale nevím co by na to říkala rada pro rozhlasové televizní vysílání (RRTV)
Únor 28, 200916 r Autor humor, kterej nemá chybu, jen bohužel to tehdá trošku přepískli s tim Bendou TEĎ ASI KONKRÉTNĚ NEVÍM O ČEM MLUVÍŠ.... připomeneš mi to??
Únor 28, 200916 r udělali sestřih Bendy, jak dělá tako vé to "heee, hééé" bylo to jako zpívánky, na youtube to je také. No a pak to pustili do vysílání, bohužel jen několik (myslím 3 nebo 4) málo dní po jeho smrti (tuším, že rakovina), tak pak bylo nějaké dusno z toho...
Únor 28, 200916 r Autor udělali sestřih Bendy, jak dělá tako vé to "heee, hééé" bylo to jako zpívánky, na youtube to je také. No a pak to pustili do vysílání, bohužel jen několik (myslím 3 nebo 4) málo dní po jeho smrti (tuším, že rakovina), tak pak bylo nějaké dusno z toho... jj už vím.... to jsem ani nevěděl že se to vysílalo po jeho smrti jsem zas chytřejší díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.