Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřebuju poradit: již po několikáté (cca vždy po 3 měsících) mi praskají žárovky v předních světlech. Pokaždé jiná a není to pravidelné.

Teď jsem dokonce našel roztavenou pojistku na LP světlo a to jsem tam měl 15A místo 10A.

Dělají mi to jen přední světla. Mám OCT. 99, 1,6/74kw.

Co s tím?

Díky Jirka

Vloženo

Skontroluj si dobijanie (alternator), je mozne, ze Ti prebija a mas privysoke napatie v palubnej sieti. Moze to poskodit aj viac veci (RJ) a tie nebudu take lacne ako ziarovky)...

Vloženo
Skontroluj si dobijanie (alternator), je mozne, ze Ti prebija a mas privysoke napatie v palubnej sieti. Moze to poskodit aj viac veci (RJ) a tie nebudu take lacne ako ziarovky)...

...tak jsem změřil dobíjení...a je tam 16 V.

To je asi dost ..nebo ne?

Co s tím?

Vloženo
...tak jsem změřil dobíjení...a je tam 16 V.

To je privela. Riskujes RJ (motor, ...) Ako napisal prochy, kontrola regulacia, diodovy mostik, ...

A pokial mozno hned, ked nemozno, tak nejazdi.

Vloženo

...mě tak napadlo, podle mě by nemělo nic odejít, vždyť by to měly odnést spíš pojistky ne?

Možná teda ne, spíš je to moje zbožné přání.

Vloženo

Jednou jsem řešil felicii co přebíjela, naskákaly chyby snad na všech jednotkách co to auto má. Takže bych doporučoval co nejdřív nechat udělat ten altík, komplet GO vyjde max 2tis., pořád lepší než shořelý auto.

Vloženo
...mě tak napadlo, podle mě by nemělo nic odejít, vždyť by to měly odnést spíš pojistky ne?

Možná teda ne, spíš je to moje zbožné přání.

:feve: Nic ti neodide!!!! Len ti vsetko Zhori-vypali jak tie ziarovky,poistky. :) :) ;)

Vloženo

...ne, že byste mě vystrašily, ale koupil jsem raději hned novej altík :) ,

tak doufám, že bude sloužit. Oprava by vyšla skoro stejně ( cca o 1000míň, ale záruka jen půl roku).

Výměna bude zítra, tak si raději půjčuju auto.

Jinak původní altík byl 70A a origoš ještě z výroby, ten co jsem koupil je Starline s 3letou zárukou a

90A, tak doufam, že to vydrží a bude dobrej. Snad v těch vyšších ampérech nebude problém. Ale myslim, že ne.

Pokud máte někdo zkušenosti se Starline ....tak sem s nima.

Doufám, že jsou to zkušenosti jen pozitivní.

Díky. J.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...