jiri26 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Potřebuju poradit: již po několikáté (cca vždy po 3 měsících) mi praskají žárovky v předních světlech. Pokaždé jiná a není to pravidelné. Teď jsem dokonce našel roztavenou pojistku na LP světlo a to jsem tam měl 15A místo 10A. Dělají mi to jen přední světla. Mám OCT. 99, 1,6/74kw. Co s tím? Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Skontroluj si dobijanie (alternator), je mozne, ze Ti prebija a mas privysoke napatie v palubnej sieti. Moze to poskodit aj viac veci (RJ) a tie nebudu take lacne ako ziarovky)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Skontroluj si dobijanie (alternator), je mozne, ze Ti prebija a mas privysoke napatie v palubnej sieti. Moze to poskodit aj viac veci (RJ) a tie nebudu take lacne ako ziarovky)... ...tak jsem změřil dobíjení...a je tam 16 V. To je asi dost ..nebo ne? Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dat opravit ALTERNATOR,diodovy mostik,regler, atd. NABIJANIE SA MA POHYBOVAT OD 13,8V---DO 14,5V :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ...tak jsem změřil dobíjení...a je tam 16 V. To je privela. Riskujes RJ (motor, ...) Ako napisal prochy, kontrola regulacia, diodovy mostik, ... A pokial mozno hned, ked nemozno, tak nejazdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Daj spravit GO alternatora (ložiska,komutator,uhliky,mostik) a dlho možeš kludne spavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ..no tak to je paráda, potřebuju týden jezdit. Pak snad bude čas na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 V dobrom servisu je to 1den spravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...mě tak napadlo, podle mě by nemělo nic odejít, vždyť by to měly odnést spíš pojistky ne? Možná teda ne, spíš je to moje zbožné přání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 pojistky jsou na omezení proudu né napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jednou jsem řešil felicii co přebíjela, naskákaly chyby snad na všech jednotkách co to auto má. Takže bych doporučoval co nejdřív nechat udělat ten altík, komplet GO vyjde max 2tis., pořád lepší než shořelý auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...mě tak napadlo, podle mě by nemělo nic odejít, vždyť by to měly odnést spíš pojistky ne?Možná teda ne, spíš je to moje zbožné přání. Nic ti neodide!!!! Len ti vsetko Zhori-vypali jak tie ziarovky,poistky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...ne, že byste mě vystrašily, ale koupil jsem raději hned novej altík , tak doufám, že bude sloužit. Oprava by vyšla skoro stejně ( cca o 1000míň, ale záruka jen půl roku). Výměna bude zítra, tak si raději půjčuju auto. Jinak původní altík byl 70A a origoš ještě z výroby, ten co jsem koupil je Starline s 3letou zárukou a 90A, tak doufam, že to vydrží a bude dobrej. Snad v těch vyšších ampérech nebude problém. Ale myslim, že ne. Pokud máte někdo zkušenosti se Starline ....tak sem s nima. Doufám, že jsou to zkušenosti jen pozitivní. Díky. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Mam po výměně altíku, teď dává 14,7 V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.