perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 no vidíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no tak pár týdnů už uteklo a není vyřešeno vůbec nic takovou smůlu co mi jentak nikdo asi nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no tak pár týdnů už uteklo a není vyřešeno vůbec nic takovou smůlu co mi jentak nikdo asi nemá... copak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) to je na dlouhý povídání, ale např. nám to zkomplikovala spořka. jejich blbostí je přítel v registrech dlužníků. Naštěstí ale nám spořka dala písemně že je to jejich vina, ale i tak ty nervy s tim bance se nechtělo dávat souhlas k hypotéce. Jinak upřímnou soustrast...myslim hokej Editováno: 16. Březen 2009, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no tak pár týdnů už uteklo a není vyřešeno vůbec nic takovou smůlu co mi jentak nikdo asi nemá... To by ses divila Jani.. Ale neboj všecko dotáhnete do zdárného a úspěšného konce. Držím pěsti.. Možná kdybych to věděl dřív, mohli jste už bydlet (včetně hypotéky a všeho.. dokázal bych asi zařídit, ale nevím kam spadají "územní pravomoce" ale do Prahy snad taky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jani! Ty musiš myslet pozitivně jinak si tu smulu opravdu přivoláš sama.Fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romaniooo: že Jo Ale sám si to poznal Ale pozitivně už myslet musíme, jinak bysme se z toho zbláznili. Musí to dopadnout.... dadacek: to je škoda, tohle už je středočeský kraj, Praha-Východ. No hlavně odhad by se nám hodil už nás to stálo 5 tisic a hypotéku jsme nedostali, takže teď ho budem platit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jani: ještě jeden poznatek ohledně záloh a placeni...nikomu nedávejte žádny zálohy ani když Ti obratem vypíšou pokladní složenku.Mluvím z vlastní zkušenosti když jsme chtěli kupovat byt v Hradci Králové.Silně jsem narazil na právní problém který bránil uzavření smlouvy ale realitka to brala jako bych odstoupil od smlouvy...Hajzlové! Trvalo mi půl roku ale tu zálohu ve výší 50 tisíc jsem dostal zpátky...ta realitka díky mě skončila protože jsem na něj podal trestní oznámení a pak jsem byl na finančním a živnostenském uřádě.Jednatel za prvé dostal finanční pokutu a pak mui odebrali koncesi. Takže ponaučení pro Vás: když už platit nějakou zálohu tak v nějaké nestranném "uřadě" řiká se tomu notářská uschova.A pak máš rozhodně klidnější spánek-to mi věř.Hodně štěsti při koupě bytu nebo baráčku.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 sorry že se vkrádám Janě do tematku, ale neměl by tu někdo vzorovou smlouvu na podnájem bytu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zatím sme neplatili nic, měla by se teď nějak podepsat rezervace a dát záloha. Což bude až po podepsání smlouvy. Máme to bez realitky, přímo od developera. Co jsme si zjišťovali tak zkušenosti s nima jsou dobrý, tak snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Lukyn:pohledám...napiš mi svou emailovou adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jani: dvakrát měř a jednou řež... Luky: máš to v emailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romane díky, upravím si to dle svých potřeb, ale aspoň mám na čem stavět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romaniooo: jasný, nedá se věřit nikomu, mámě naštěstí pár lidí co nám pomáhají. Ale už bych to chtěla mít za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 JAk budu doma, zeptám se máti, dělá do toho ona ale jak jsem psal, nevím jestli "naše resp. jejich" působnost přesahuje Jihomoravský kraj.. Kdybych chtěl bydlet, tak bych chtěl mít taky všecko za sebou, takže se ti nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 V pohodě, už se nám to řeší, odhad by měl být hotový snad do pátku. Ale i tak děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to je na dlouhý povídání, ale např. nám to zkomplikovala spořka. jejich blbostí je přítel v registrech dlužníků. Naštěstí ale nám spořka dala písemně že je to jejich vina, ale i tak ty nervy s tim bance se nechtělo dávat souhlas k hypotéce.Jinak upřímnou soustrast...myslim hokej JÉÉ DĚKUJI ZA UPŘÍMNOU SOUSTRAST..... a neboj ono to vše nějak dopadne.. hold se zas prostě ukazuje že jsme v ČR kde nic pořádně nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak nechci to zakřiknout, ale naše bydlení vypadá nadějně Tak držte palce, do konce týdne bych měla vědět více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak držím palce Jani.To bude paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak už je to tady užto máme vše podepsané. Po půl roce nervů a čekání... bydlet bysme měli snad začátkem příštího roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak to gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Gratulace i z mé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 téééda! gratulace veliká, ale že ani nepísneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Čoveče nepotkali sme se na icq pak písnem. Dopadlo to sice trošku jinak než mělo, máme to dražší, ale nedá se nic dělat, nemužem si teď moc vybírat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 škoda, přečetl jsem si to pozdě. S tou hypotékou jsem vám mohl dohodit někoho opravdu dobrého a mohli jste to mít bez starostí. Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.