Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 3 týdny později...
  • Autor

no tak pár týdnů už uteklo a není vyřešeno vůbec nic :( takovou smůlu co mi jentak nikdo asi nemá... :(

no tak pár týdnů už uteklo a není vyřešeno vůbec nic :( takovou smůlu co mi jentak nikdo asi nemá... :(

copak??

• Autor

to je na dlouhý povídání, ale např. nám to zkomplikovala spořka. jejich blbostí je přítel v registrech dlužníků. Naštěstí ale nám spořka dala písemně že je to jejich vina, ale i tak ty nervy s tim :( bance se nechtělo dávat souhlas k hypotéce.

Jinak upřímnou soustrast...myslim hokej :)

Upraveno od Janina

To by ses divila Jani..

Ale neboj všecko dotáhnete do zdárného a úspěšného konce. Držím pěsti.. :palec2:

Možná kdybych to věděl dřív, mohli jste už bydlet (včetně hypotéky a všeho.. dokázal bych asi zařídit, ale nevím kam spadají "územní pravomoce" ale do Prahy snad taky..)

Jani! Ty musiš myslet pozitivně jinak si tu smulu opravdu přivoláš sama.Fakt že jo! :aggressive:

• Autor

Romaniooo: že Jo :D Ale sám si to poznal :D

Ale pozitivně už myslet musíme, jinak bysme se z toho zbláznili. Musí to dopadnout....

dadacek: to je škoda, tohle už je středočeský kraj, Praha-Východ. No hlavně odhad by se nám hodil :( už nás to stálo 5 tisic a hypotéku jsme nedostali, takže teď ho budem platit znova :(

Jani: ještě jeden poznatek ohledně záloh a placeni...nikomu nedávejte žádny zálohy ani když Ti obratem vypíšou pokladní složenku.Mluvím z vlastní zkušenosti když jsme chtěli kupovat byt v Hradci Králové.Silně jsem narazil na právní problém který bránil uzavření smlouvy ale realitka to brala jako bych odstoupil od smlouvy...Hajzlové! :aggressive: Trvalo mi půl roku ale tu zálohu ve výší 50 tisíc jsem dostal zpátky...ta realitka díky mě skončila protože jsem na něj podal trestní oznámení a pak jsem byl na finančním a živnostenském uřádě.Jednatel za prvé dostal finanční pokutu a pak mui odebrali koncesi.

Takže ponaučení pro Vás: když už platit nějakou zálohu tak v nějaké nestranném "uřadě" řiká se tomu notářská uschova.A pak máš rozhodně klidnější spánek-to mi věř.Hodně štěsti při koupě bytu nebo baráčku.Roman.

sorry že se vkrádám Janě do tematku, ale neměl by tu někdo vzorovou smlouvu na podnájem bytu?

• Autor

Zatím sme neplatili nic, měla by se teď nějak podepsat rezervace a dát záloha. Což bude až po podepsání smlouvy. Máme to bez realitky, přímo od developera.

Co jsme si zjišťovali tak zkušenosti s nima jsou dobrý, tak snad...

Lukyn:pohledám...napiš mi svou emailovou adresu.

Jani: dvakrát měř a jednou řež...

Luky: máš to v emailu. :)

Romane díky, upravím si to dle svých potřeb, ale aspoň mám na čem stavět

• Autor

Romaniooo: jasný, nedá se věřit nikomu, mámě naštěstí pár lidí co nám pomáhají. Ale už bych to chtěla mít za sebou

JAk budu doma, zeptám se máti, dělá do toho ona ;) ale jak jsem psal, nevím jestli "naše resp. jejich" působnost přesahuje Jihomoravský kraj..

Kdybych chtěl bydlet, tak bych chtěl mít taky všecko za sebou, takže se ti nedivím :feve:

• Autor

V pohodě, už se nám to řeší, odhad by měl být hotový snad do pátku. Ale i tak děkuju

to je na dlouhý povídání, ale např. nám to zkomplikovala spořka. jejich blbostí je přítel v registrech dlužníků. Naštěstí ale nám spořka dala písemně že je to jejich vina, ale i tak ty nervy s tim :( bance se nechtělo dávat souhlas k hypotéce.

Jinak upřímnou soustrast...myslim hokej :)

kol5 JÉÉ DĚKUJI ZA UPŘÍMNOU SOUSTRAST..... a neboj ono to vše nějak dopadne.. hold se zas prostě ukazuje že jsme v ČR kde nic pořádně nefunguje...

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak nechci to zakřiknout, ale naše bydlení vypadá nadějně :) Tak držte palce, do konce týdne bych měla vědět více.

Tak držím palce Jani.To bude paráda! :)

• Autor

Tak už je to tady :) užto máme vše podepsané. Po půl roce nervů a čekání...

bydlet bysme měli snad začátkem příštího roku :)

tak to gratulace :palec2:

Gratulace i z mé strany :palec2::)

téééda! gratulace veliká, ale že ani nepísneš :feve:

• Autor

Čoveče nepotkali sme se na icq :( pak písnem.

Dopadlo to sice trošku jinak než mělo, máme to dražší, ale nedá se nic dělat, nemužem si teď moc vybírat...

škoda, přečetl jsem si to pozdě. S tou hypotékou jsem vám mohl dohodit někoho opravdu dobrého a mohli jste to mít bez starostí.

Držím palce

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.