Janina Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 V pohodě, děkuju teď to znás spadlo, už bude jen plaení, a koncem tohodle nebo začátkem příštího roku čekejte další téma s prosbou o pomoc Klidně se začnu ptát hned tady, budem shánět plot, to bude asi první a pak další a další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak tady je první fotka stavby našeho bytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak tady je první fotka stavby našeho bytu nechtěj abych nahodil fotky kdyz začali stavět ná's byt - úplně to stejný ... a teď od stejné firmy ( investor REKO ) kupujeme i stavební parcelu, takže zase fotíme od začátku, jelikoš je to jen čisté pole - silnice, IS nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak ty už budeš zběhlý klidně fotky přihoď ať víme co nás čeká Mi sme z toho mimo, že už to začalo, ale první dojmy na nic, bylo to hrozně malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak tady je první fotka stavby našeho bytu Pěkný je to, hnědý sokly a zelená omítka se mi vždycky líbily Držím palce, ať všechno probíhá jak má a jak chcete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Už máme i dřevěný plůtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já vidím židličku, zahradní nábytek a vzadu u maringotky i sušák na prádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 teď chvilku počkat a půjde to nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.