dandyho Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahoj kluci, stejne jako vy jsem objevil stranky, ktere mi pocitaji spotrebu. Muzete mi poradit co znamena na strankach http://www.spritmonitor.de kdyz zadavate info o tankovani policko Trip odom.: Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 odometer jsou kilometry na celkovým počítadle a trip jsou kilometry ujetý k dalšímu tankování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak tak, když si vynuluješ počitadlo po natankování tak si tak odměříš počet ujetých kilometrů do dalšího natankování, Spritmonitor to počítá automaticky, takže si tak akorát můžeš doplnit stovky metrů aby so to měl pintlich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 odometer jsou kilometry na celkovým počítadle a trip jsou kilometry ujetý k dalšímu tankování takze ty tam vyplnim az pri dalsim tankovani .... predpokladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 áno počítajú sa až od ďalšieho tankovania, a vypĺňať ich nemusíš stačí ak zadáš celkové najazdené KM a ono ti ich doplní samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 je to jednoduchý- do tripu prostě píšeš počet km kolik jsi najel na poslední tankování až do chvíle, kdy znova stojíš na pumpě. ono vesměs stačí vyplnovat odometer a pak když klikneš na trip, spočte to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 funguje mi to přesně tak jak píše Ljůk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tobě to neukazuje odometer? se mi líbí ta jedna 20ka tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak dvacka se panackovi libi ... hh a odometr mi to zobrazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak asi chyba u mě, já ti tam vidim jen trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Vorlajz si zrejme nastavil, ze jeho odometr neni videt On sam ho vidi, ale my mame smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Nevím jak na to, ale mě přijde, že se špatně počítá průměrná spotřeba u jednotlivých tankování. Průměry se mají počítat z předchozího tankování a ne ze současného. Schválně, koukněte na to, případně mi poraďte, co dělám blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Už jsem na to přišel, funguje to samozřejmě dobře. Odečítá zbytek benzínu v nádrži při tankování do plné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.