bojler Vloženo 8. Duben 2009 Vloženo 8. Duben 2009 1. pri debate s prodejcem jsem zjistil, ze jsou kombinacni pakety takze priplatky jsou jako u verzi s litejma kolama ve standardni vybave - priplatek 3k za sestnactky... 2. ja tady nikomu nelamu jeho osobni (ne)vkus. dneska je to holt moda no... videt na cestu uz moda neni. Citovat
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2009 Autor Vloženo 15. Duben 2009 Jak videt na cestu? Ja na celnim skle folii nemam a promin ale do zrcatek je videt dobre, nevidim kazdej stin ale to ani nepotrebuju kdyz to jsou jen zrcatka a dozadu je videt taky hezky, no a pri parkovani mam senzory A o modu taky jen nejde, ma to svy prakticky ucely, kor u me Citovat
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2009 Autor Vloženo 15. Duben 2009 A nevim teda jakej mas najezd km za rok ale pri mym najezdu kolem 60 000 si myslim ze muzu objektivne posoudit a rict jeslti to ma na neco ohledne viditelnosti vliv, pze s autem jezdim za jakyhokoliv pocasi a ze bych nekdy neco nevidel to se nestalo. Citovat
bojler Vloženo 15. Duben 2009 Vloženo 15. Duben 2009 Najezd neni pravidelnej a momentalne mam od cervence neco pres 20 tisic. Kazdopadne uz jde poznat na krizovatce vyhled zadnim oknem se sunsetem. Preju hodne stastnych kilometru bez ohrozeni ostatnich lidi. Citovat
Octavian1 Vloženo 16. Duben 2009 Autor Vloženo 16. Duben 2009 Ty delas jako by clovek do ty krizovatky nevidel, nemas nahodou problemy s barvocitem, serosvitem nebo nejakou ocni vadu?Nejsem lekar tak nemuzu posoudit, ale zatim jsi skoro jedinej komu to vadi. Jeste k tomu neznam tvuj vek takze mozna cim starsi tim horsi viditelnost, me je preci jen jen 26 Citovat
Octavian1 Vloženo 30. Květen 2009 Autor Vloženo 30. Květen 2009 tak par novejsich fotek, s jednim prirustkem do rodiny a s brachou starsim Citovat
KoNG Vloženo 3. Červenec 2009 Vloženo 3. Červenec 2009 Krásná barva taky už se mi někde potuluje po výrobním závodě Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.