Duben 8, 200916 r 1. pri debate s prodejcem jsem zjistil, ze jsou kombinacni pakety takze priplatky jsou jako u verzi s litejma kolama ve standardni vybave - priplatek 3k za sestnactky... 2. ja tady nikomu nelamu jeho osobni (ne)vkus. dneska je to holt moda no... videt na cestu uz moda neni.
Duben 15, 200916 r Autor Jak videt na cestu? Ja na celnim skle folii nemam a promin ale do zrcatek je videt dobre, nevidim kazdej stin ale to ani nepotrebuju kdyz to jsou jen zrcatka a dozadu je videt taky hezky, no a pri parkovani mam senzory A o modu taky jen nejde, ma to svy prakticky ucely, kor u me
Duben 15, 200916 r Autor A nevim teda jakej mas najezd km za rok ale pri mym najezdu kolem 60 000 si myslim ze muzu objektivne posoudit a rict jeslti to ma na neco ohledne viditelnosti vliv, pze s autem jezdim za jakyhokoliv pocasi a ze bych nekdy neco nevidel to se nestalo.
Duben 15, 200916 r Najezd neni pravidelnej a momentalne mam od cervence neco pres 20 tisic. Kazdopadne uz jde poznat na krizovatce vyhled zadnim oknem se sunsetem. Preju hodne stastnych kilometru bez ohrozeni ostatnich lidi.
Duben 16, 200916 r Autor Ty delas jako by clovek do ty krizovatky nevidel, nemas nahodou problemy s barvocitem, serosvitem nebo nejakou ocni vadu?Nejsem lekar tak nemuzu posoudit, ale zatim jsi skoro jedinej komu to vadi. Jeste k tomu neznam tvuj vek takze mozna cim starsi tim horsi viditelnost, me je preci jen jen 26
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.