Přejít na obsah

(OI)Prosba o pomoc

Nolimity

Doporučené příspěvky

mooooc prosím nemůže mi někdo poskytnout schema zapojení světel na oct OI 99 1.8T, Vydal jsem se na cesty a zjistil že nesvítím, schema sice mám ale doma. Pokud by byl někdo tak hodný a poskytl mi to třeba zasláním na no-limity@seznam.cz Budu strašně moc vděčný.

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zprávička pro všechny kteří by byli ochotní jako Pepa 007, závada již vyřešena. Dřív než jsem od něj schema dostal mailem,musel jsem to risknout a dnes se bez obrysovek vracel domů. Vzal schémata, rozhodil to už skoro za tmy a narazil na klasický výrobní šlendrián. Kdysi jsem tam dával automatické rozsvěcování světel a dnes když jsem s tím modulem zavrtěl tak to zablikalo. Po rozloupnutí tam byl stuďák jako pr... No tak pájka a už to bylo O.K. Jó holt oprava která se obešla bez jakéhokoliv manuálu. No ale kdybych to rozhodil na cestách tak by určitě zapracoval zákon schválnosti a ...... Ale moc si toho fakt cením že se někdo našel.

Ještě jednou Pepovi 007 moc dík :palec2::kol-24:

Pája P. Nolimity

P.S. možné uzamknout či máznout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...