Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mooooc prosím nemůže mi někdo poskytnout schema zapojení světel na oct OI 99 1.8T, Vydal jsem se na cesty a zjistil že nesvítím, schema sice mám ale doma. Pokud by byl někdo tak hodný a poskytl mi to třeba zasláním na no-limity@seznam.cz Budu strašně moc vděčný.

Předem díky.

• Autor

Nikdo....? :kol-49:

• Autor

Zprávička pro všechny kteří by byli ochotní jako Pepa 007, závada již vyřešena. Dřív než jsem od něj schema dostal mailem,musel jsem to risknout a dnes se bez obrysovek vracel domů. Vzal schémata, rozhodil to už skoro za tmy a narazil na klasický výrobní šlendrián. Kdysi jsem tam dával automatické rozsvěcování světel a dnes když jsem s tím modulem zavrtěl tak to zablikalo. Po rozloupnutí tam byl stuďák jako pr... No tak pájka a už to bylo O.K. Jó holt oprava která se obešla bez jakéhokoliv manuálu. No ale kdybych to rozhodil na cestách tak by určitě zapracoval zákon schválnosti a ...... Ale moc si toho fakt cením že se někdo našel.

Ještě jednou Pepovi 007 moc dík :palec2::kol-24:

Pája P. Nolimity

P.S. možné uzamknout či máznout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.