Hanz Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to bych nedal http://nauka.jazdy.wedlug.blondynki.patrz.pl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To už jsem kdysi viděl, a opravdu jsem se dobře zasmál. Hlavně jak to s nimi hází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tiez som to uz pred rokom videl a i viac toho bolo,inak ten instruktor fakt nema chybu,ale ta ku..da no polka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 A to je maximum dame trojku............ no pust spoju vrrrrrrrrrrrrrrmmmmmm to je JEDENKA, u tehle scenky sem chcal jak malej jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Byl to porad na Polskem satelitu a fakt nekdy mazec......Ten instruktor Grzesiek,je fakt dobry a neskutecny klidas http://www.youtube.com/watch?v=QhCN2m9Bzq4...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=G9SxiVnQt7A...player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ten poslední je super... už 5 let jezdím, muselo se to stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jo jo, ten poslední je super, i po nehodě je pořád v klidu a všechno to bere sportovně, prostě před takovým instruktorem smekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To s tou instruktorkou je taky dobré. Jak se ta baba ještě diví, co se stalo - vůbec neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Uz jsem to kdysi taky videl, ale prijde me to jako FAKE, precijen ne kazda autoskola ma kameru v aute a stejne tak dalsi kameru v dalsim aute ktery sleduje "autoskolacky auto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já být tím instruktorem tak vyteču ještě vic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda27 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Uz jsem to kdysi taky videl, ale prijde me to jako FAKE, precijen ne kazda autoskola ma kameru v aute a stejne tak dalsi kameru v dalsim aute ktery sleduje "autoskolacky auto" Kamery umístěné v autě by mě vůbec neudivovaly, při takových žácích. Co mě děsí je, že by mohlo to blonďaté zvíře dostat papíry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Uz jsem to kdysi taky videl, ale prijde me to jako FAKE, precijen ne kazda autoskola ma kameru v aute a stejne tak dalsi kameru v dalsim aute ktery sleduje "autoskolacky auto" Tak to byla nějaká reality show , kde se člověk mohl přihlásit s tím, že bude v telce a měl to třeba grátis. A ty videa c ose dostali na net, to jsou ti "nejlepší", ten zbytek tak zajímavý nebyl takže ne netu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 fuu tazky pripad ta blondinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.