Publikováno Březen 1, 200916 r Dosud jsem pro diagnostiku používal kabel s OBDII konektorem a s COM konektorem + sw VAG-COM. Vše fungovalo. Teď jsem si ale koupil kabel OBDII ELM327 USB a nějak nemohu najít ten správný sw pro diagnstiku: VAG-COM s tímto kabelem nefunguje, ScanMaster 1.6 je nestabilní - ukáže např. že je v paměti chyba, ale už nepřečte jaká, ScanTool.net je nestabilní - ukáže jaká, ale nedokáže ji smazat. U obou výše uvedených programů Scan dochází po chvíli k přerušení komunikace adaptéru s ŘJ. Máte někdo tip na nějaký opravdu funkční sw pro diagnostiku Octavie I? Klidně bych sw i koupil, jen když budu mít jistotu, že bude fungovat. Adaptér ELM327 USB
Květen 14, 200916 r Rozchodil niekto ten ELM 327? Ja som to skusal na Touaregu a na Felde, ale nevie mi najst vyhovujuci protokol. Nevie niekto poradit? V diskusii dalej pokracujem v sekcii felicia, tam samostatny topic. Dakujem Upraveno Květen 14, 200916 r od morph
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.