Publikováno Březen 2, 200916 r Zdravim,kamos si sehnal do o1 combi vytahovaci sit za sedacky.V sedackach ma na to uchyty ale na strope mu chybijou ty hacky na uchyceni.Nevite jestli pod calounenim budou drzaky na pridelani tech hacku? Diky
Březen 3, 200916 r mam to stejne a jeste mi chybej kolicky na prichyceni te site co se dava do kufru do toho plastu jak sou repro. Nebo to davaj jen do te O1 co zovou Tour?
Březen 4, 200916 r Chalani ja som si kupil sietku do kufra liftbacku a v baliku bolo vsetko. 2 sietky a nejake uska, ktore sa prevlecu cez kasnu a potom sa tam uchyti siet. Siete maju niekolko variacii uchytenia a je to libovecka. Neviem ako je to presne u combi. Ja som to v origo balicku mal vsetko pre OI.
Březen 5, 200916 r Pozeral som navod na obsluhu OI. Tam sa o tom blizsie nepise. Neviem sem vkladat obrazky. Vyskusaj to sem vlozit, aby mali aj ostatni pojem o com hovoris... Ked budem mat chvilku cas, tak sa pozriem do DP, ci to tam nahodou nenajdem. P.S. Myslim, ze ti tam kazdopadne bude nieco chybat ked mas samotnu sietku. Susedovi do combika dorabali na strop take skarede uchyty. Len on ma pevnu sietku resp. stenu. To je nieco trosku ine asi.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.