Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj nechci otravovat a být za blbce ale zlonil sem odvzdušňováky na zadku mám tam bubnové brzdy ale už je to celé na prd hlavně tohle nemá ani ABS je to ktavia jedna z těch prvních tak by mě zajímalo jestli se tam dají dát kotoučové brzdy a co ty přední to musim taky vyměnit současně stěmi zadními jinak zadní nápravu z koutčem můžu mít z vrakoviště v dobrém stavu asi za 1000kč díky za radu Michal

• o 2 týdny později...
Vloženo

nemusis menit predni kuli tomu, ze delas neco se zadnima

predni men podle jejich stavu, jestli to je potreba

ja osobne to mam v planu udelat na 3 etapy, zatim jsem vymenil zadny za kotouce, odvzdusnil, vse vyzkousel, az bude cas, tak zacnu resit predni, a pak nakonec jako tresinku na dort tam dat ESP :)

Návštěvník
Vloženo

Ahoj, mám takovej dotaz.. píšete tu,že když dáte zadní RS nápravu, tak budou muset bejt min. 16" kola..vždyť kotouč zadní RS nápravy má průměr 256mm a standard přední je např. pro TDI 66kW 280mm..nemusej být spíš podle přední nápravy ty 16" minimálně?? ten má totiž 312mm..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...