Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám velkou prosbu. Nemám k dispozici Etku a potřeboval bych zjistit jaké číslo má vypínací kroužek airbagu pod volantem. Svítí mi kontrolka a Vag ukázal problém v kroužku. Díky za pomoc.

jen tak ze zajímavosti

co přesně VAG napsal ?

• Autor

Co napsal přesně nevím. Zanámej co mi to dělal říkal, že je špatnej kroužek pod volantem.

Kroužek jako takový nikdy Vag nenapíše.

VAG to nepozná

a krouřek se kazí po CRASCHu a nebo pokud si s ním někdo hraje, jinak sám od sebe výjmečně

spíš jde o kontakt na konektoru co jde do kroužku. sice pomůže výměna kroužku ale trošku levnější je vyřešit přechodáky na konektoru.

• Autor

Auto bouraný bylo, takže raději ten kroužek vyměním. Když jsem zjišťoval cenu tak mi škodovce řekli cenu přes 4000 Kč. Našel jsem ho tady http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j09...via-superb.html jen nevím jestli je to ten správnej.

Upraveno od remus1

jsou víceméně dva

s ESP a bez ESP

• Autor

Potřebuju bez ESP. Jde mi to o to jestli na těch stránkách co jsem dal odkaz je ten správný. Maj u toho uvedený čísla dílů.

jsou tokroužky bez ESP

kroužek mám doma za 500,když tak napiš sz

• 3 roky později...

Zdravím,

mám problém s airbagem. Při montáži tempomatu jsem vyhodil volant i kroužek (atd.), pak jsem vše smontoval a když jsem s autem jel, tak při točení s volantem jsem slyšel takové divné vrzavé zvuky, jakoby zvuky pružinek. Tak jsem vyhodil zase volant a potočil jsem s kroužkem, což byla chyba. Potočil jsem s ním a zvuky pružinek sice ustaly, ale nejspíš jsem ho nedal do správné polohy a když jsem pak po druhé jízdě parkoval a stočil kola naplno, uslyšel jsem skřípnutí a začala svítit kontrolka airbagu.

Myslíte, že ten kroužek půjde nějak opravit nebo je nutné jej koupit nový? Pokud nepůjde opravit, bude stačit i z jiného vozu, třeba nějaký starší z vrakoviště od vozu, které bylo bourané na bok nebo zadek? A jak se člověk zbaví svítící kontrolky, kdybych kroužek sám vyměnil? Vyčetl jsem, že airbag si dělám sám diagnostiku při otočení klíčkem, takže čistě teoreticky, kdybych vyměnil nebo opravil kroužek, tak by kontrolka mohla zhasnout, nebo se pletu?

• 5 měsíců později...

Sháním kroužek od volant, kvůli nefungujícímu ESP a ABS na jedničkovýho SUPERBA, nemá někdo nějaký dobrý info? Nechce se mi kupovat za 7 tis.

• 9 let později...

Prosím Vás, je jedno jakej ESP kroužek s koncovým označením koupím? V autě dle VIN mám AG nebo BK.

19A7DDB7-5E44-4703-9151-A679DEBD1DE9.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.