remus1 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Mám velkou prosbu. Nemám k dispozici Etku a potřeboval bych zjistit jaké číslo má vypínací kroužek airbagu pod volantem. Svítí mi kontrolka a Vag ukázal problém v kroužku. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jen tak ze zajímavosti co přesně VAG napsal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Co napsal přesně nevím. Zanámej co mi to dělal říkal, že je špatnej kroužek pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Kroužek jako takový nikdy Vag nenapíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 VAG to nepozná a krouřek se kazí po CRASCHu a nebo pokud si s ním někdo hraje, jinak sám od sebe výjmečně spíš jde o kontakt na konektoru co jde do kroužku. sice pomůže výměna kroužku ale trošku levnější je vyřešit přechodáky na konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Auto bouraný bylo, takže raději ten kroužek vyměním. Když jsem zjišťoval cenu tak mi škodovce řekli cenu přes 4000 Kč. Našel jsem ho tady http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j09...via-superb.html jen nevím jestli je to ten správnej. Editováno: 5. Březen 2009, autor: remus1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsou víceméně dva s ESP a bez ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Potřebuju bez ESP. Jde mi to o to jestli na těch stránkách co jsem dal odkaz je ten správný. Maj u toho uvedený čísla dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jsou tokroužky bez ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 kroužek mám doma za 500,když tak napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makitak Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Zdravím, mám problém s airbagem. Při montáži tempomatu jsem vyhodil volant i kroužek (atd.), pak jsem vše smontoval a když jsem s autem jel, tak při točení s volantem jsem slyšel takové divné vrzavé zvuky, jakoby zvuky pružinek. Tak jsem vyhodil zase volant a potočil jsem s kroužkem, což byla chyba. Potočil jsem s ním a zvuky pružinek sice ustaly, ale nejspíš jsem ho nedal do správné polohy a když jsem pak po druhé jízdě parkoval a stočil kola naplno, uslyšel jsem skřípnutí a začala svítit kontrolka airbagu. Myslíte, že ten kroužek půjde nějak opravit nebo je nutné jej koupit nový? Pokud nepůjde opravit, bude stačit i z jiného vozu, třeba nějaký starší z vrakoviště od vozu, které bylo bourané na bok nebo zadek? A jak se člověk zbaví svítící kontrolky, kdybych kroužek sám vyměnil? Vyčetl jsem, že airbag si dělám sám diagnostiku při otočení klíčkem, takže čistě teoreticky, kdybych vyměnil nebo opravil kroužek, tak by kontrolka mohla zhasnout, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb I Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Sháním kroužek od volant, kvůli nefungujícímu ESP a ABS na jedničkovýho SUPERBA, nemá někdo nějaký dobrý info? Nechce se mi kupovat za 7 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Prosím Vás, je jedno jakej ESP kroužek s koncovým označením koupím? V autě dle VIN mám AG nebo BK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.