Palo Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Me potesil : Rubens Barrichello Co jsem říkal Míšo, no a věř, že to bude ještě lepší. Půjdete směrem vzhůru. Škoda té chyby Hamiho, ale kdo ví jak by se to bývalo dále vyvíjelo, tam se mohlo stát vše a komukoliv. BMW super čistá práce. Tebe potěšil Rubens a mne ten druhý šmudla co jezdí u komunistů. Zase už má jen plnou hubu keců a skutek utek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Promiňte, my fanoušci McLarenu a Hamiho se omlouváme. On sice Kimi dokurvil a nedobrzdil v Monaku, ale jen Hami je čurák, protože jezdí McLarenu, že?Oba dva, jak Bauí, tak Black Molly = skočte do zdi blbečci bezchybní rudí. Komouše na Vás, stejně vyznáváte stejné barvy tak nedobrzdit pri vyjezdu z tunelu pri rychlosti asi 300km/h jeste po desti je trosku rozdil nez nedobrzdit na cervenou ted on o tu cervenou doslova zastavil to mas zase pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 inak hamilton ani nebrzdil, to je ten rozdiel, od raikkonena v monaku, ham sa pozeral na volant a mackal cudliky, zastavila ho az raikonnenov zadok pozrite si video http://www.youtube.com/watch?v=BCs8NzhAANo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 a mato to stribrenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Ja myslim, ze stat se to proste muze, koukl na volant a nez koukl nahoru byl v aute pred sebou. Smula a pro LH je nejvetsi trest jak o nem ted lidi mluvi a co si o nem mysli. Jak sem rekl ... stat se to muze komukoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 tak nedobrzdit pri vyjezdu z tunelu pri rychlosti asi 300km/h jeste po desti je trosku rozdil nez nedobrzdit na cervenou ted on o tu cervenou doslova zastavil to mas zase pravdu Ahá, tak to bylo při výjezdu z tunelu, tak to joo. Já myslel, že to bylo nedobrždění do šikany, která je cca 350 až 400 m za tunelem. A on Kimi nevěděl, že před ním jedou jiní piloti a že tam najednou postavili šikanu, tak je to tedy. Tak to promiň Máš pravdu, jedinej kdo vše pokazí je Hamilton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 A neserte se mi do cernejch bratru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Kdyby aspoň Kimi, ale ten idiot namyšlený, velkohubý, zasraný. Proč maminko proč? No když už Hami posral v zatáčce č.7, tak aspoň ten Kovi mohl udělat Trulanta (i když ho mám celkem rád) na ten třetí plac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Kdyby aspoň Kimi, ale ten idiot namyšlený, velkohubý, zasraný. Proč maminko proč? No když už Hami posral v zatáčce č.7, tak aspoň ten Kovi mohl udělat Trulanta (i když ho mám celkem rád) na ten třetí plac přesně tak, taky ho fest nemusím , nějak mi kapku připadá že bylo kapku zasednuto na McLareny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) Palo- jak jsem ho videl,jak se radoval Masic,tak jsem si na tebe vzpomnel jak nadavs.....take ho vubec nemusim. Kimi mel smulu,jel jak buh..... Editováno: 22. Červen 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 dneska jsem moc moc spokojenej, krásnej double Palo:s tou barvou máš asi pravdu, když ve formulích fandím červeným, tak jsem asi fakt komouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 ja jsem s dnesnim zavodem max spokojenej a Hamilton me opet a znovu potvrdil, ze je vyplasenej a na toho mistra je jeste hodne brzo...nejdriv malem sestreli stajovyho kolegu a pak udela skolackou chybu a necha si dat trest jinak Trulli krasny vykon :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 To Borg: tak až tak zase snad nééé (doufám) To maros: njn To reddy: ale tak zase tak doslova to neber, to jsou jen moje blbé kecy, nicméně já ty těstoviny a ty jejich machýrky moc nemusím no, ale třeba Kimi je borec, Schumi mne sral tou precizností a bezchybností, ale člověk musí uznat, že pan pilot no,,, jen ta pi.a brazilská velkohubá mně prostě nadzvedává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 ale uznávám,že Hamilton je velkej talent, co může ještě v F1 hodně ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 tak včera se op5 zadařilo.ta červená mi dělá opravdu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 presne tak pane taky jsem byl spokojeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) BLACK MOLLY - BAURAK - Editováno: 23. Červen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 tak včera se op5 zadařilo.ta červená mi dělá opravdu dobře. Snažíš se zbytečně Péťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Já ne.to moji oblíbenci s koníkem.ahoj palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 No tenhle zavod me moc nenadchnul a to ani prubehem ani pak v cili vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 no veru, ja som pritom dokonca aj zaspal tentokrat sa im podarilo spravit pekne videjko http://www.formula1.com/services/play_video.html france Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 to je dneska maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 to je dneska maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Že dnes nečtu nic od koníkomilujících komoušů???? Copak se děje chytrolíni? Dnes se ukazuje kdo je jaký pilot, smekám před Rubensem, na hovno káru a jede jako bůh, škoda Kubici, víc bych přál Kimimu, ale radost mi dělá Massa (kok.t ukecanej namyšlenej). Jinak na té vodě je vidět, co znamená mít a nemít kontrolu trakce. Tady by Schumi byl bezkonkurenční, na tomto povrchu on uměl jako žádnej jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Na STV2 také dávají F1 live, vždy když je reklama na NOVĚ, tak to přepínám. A tady říkali, že MASSA si může po dnešním závodě otevřít hodinářství, kolik že to už těch holdin dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.