Přejít na obsah

Formule 1

metjus

Doporučené příspěvky

Že dnes nečtu nic od koníkomilujících komoušů???? Copak se děje chytrolíni? Dnes se ukazuje kdo je jaký pilot, smekám před Rubensem, na hovno káru a jede jako bůh, škoda Kubici, víc bych přál Kimimu, ale radost mi dělá Massa (kok.t ukecanej namyšlenej).

Jinak na té vodě je vidět, co znamená mít a nemít kontrolu trakce. Tady by Schumi byl bezkonkurenční, na tomto povrchu on uměl jako žádnej jinej.

No Hamimu to dneska na vodě taky celkem jde, pokud si zachová chladnou hlavu během kariéry, tak by mohl být důstojným nástupcem - talent a věk na to má jen jestli ho využije.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no třeba my ferraristi ( a nebo komunisti, jak jsi nás minule vzhledem k barvě nazval ) nepíšem proto, že jsme se ještě nedostali k počítači, když je venku tak hezky B)

jinak krásnej závod, bohužel bez naší radosti a nezbývá něž gratulavat hamimu

a taky zajímáví umístění hlavně na třetím místě, to by čekal málokdo

Odkaz ke komentáři

no třeba my ferraristi ( a nebo komunisti, jak jsi nás minule vzhledem k barvě nazval ) nepíšem proto, že jsme se ještě nedostali k počítači, když je venku tak hezky B)

Abych pravdu řekl, tak snad větší radost mám z toho Rubense, než li z toho Hamiho. Jasně fandím mu, fandím McLarenu, ale Rubens to je prostě starý pardál a jak vidno, tak umí, škoda že ta Honda stojí za prd, bylo by to ještě zajímavější

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

treba je to taky v tom ze kdyz vyhraji nasi tak par fandu napise ze parada,ale kdyz vyhraje pan McL tak vsichni kdo jim fandi stihnou do nebe vychvalit vsechno co jde i nejde

holt u nekoho je byt nejlepsi normalni a u druhyho svatek ;)

ale i kdyz dnes bez velkyho uspechu / 4.misto je taky pekny a potrebny / to bylo zajimavy,voda je voda

nevyhrali jsme jsme bitvu ale vyhrajem valku

Editováno: , autor: zdsamct
Odkaz ke komentáři

U Kimmiho byl problém, že při první zastávce neměnil gumy, jen dotankoval, čehož si náš komentátor na Nově nevšiml. Čekali, že bude trať osychat a ojeté gumy budou mít lepší grip, ale ono pršelo ještě víc.

No a v dešti mu ten dezén chyběl, na kolo ztácel 5 s, to se pak nasčítá. Mohl jet i o vítězství.

Jo a já nefandím týmu, ale jezdcům - Kimi, Nick, ... a některým zase ne - Alonso, Massa, ...

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

tak predem se omlouvam Palovi, ze jsem nereagoval drive bohuzel nejsem stale u PC.

Jinak samozrejme gratulace MC a Hamiltonovi zajel to pekne a temer bez chyb, Ferrari dojelo tak jak dojelo a Massa nevim co mel dnes za den ale bylo to sileny, mozna se az moc snazil dostat dopredu a taky to tak dopadlo. Samozrejme velka gratulace Barrichelovi jel krasne a s takovym autem na bednu je krasny. Jinak velmi zajimavy zavod a jen vic aby takovych bylo. Podle toho poradi jezdu to muze byt jen a jen zajimavy :-)

Odkaz ke komentáři

Pěknej závod, taky gratz Barimu, příjemná změna na bedně, i když moc mu pomohly ty extra wet gumy.

Koníci a žaboužrouti to pokakali s tou "nevýměnou" gum (taky sem nechápal, že si komentátoři nevšimli a u KR řešili co je špatně, jestli motor atd...), ale hlavně u hranáče mi to ani nevadilo, naopak se mi moc hezky dívalo, jak si ho postupně všichni podávali.

LH pěknej výkon samozřejmě :palec2:, ten start vs Kovi byl super, trochu je mi líto DC a Weberra a fakt čekám, kdy řekne Honda Čudlíkovi nashle...

Odkaz ke komentáři

treba je to taky v tom ze kdyz vyhraji nasi tak par fandu napise ze parada,ale kdyz vyhraje pan McL tak vsichni kdo jim fandi stihnou do nebe vychvalit vsechno co jde i nejde

holt u nekoho je byt nejlepsi normalni a u druhyho svatek ;)

ale i kdyz dnes bez velkyho uspechu / 4.misto je taky pekny a potrebny / to bylo zajimavy,voda je voda

nevyhrali jsme jsme bitvu ale vyhrajem valku

Asi jsem hodně blbej, ale nějak jsem si nevšiml, že bych McL nabo Hamiho vynášel do nebe a nebo jo? Jasně fandím McL i Hamimu i Kovimu, ale jestli sis tady nevšiml, tak i jiným jako je např. Kimi nebo celá stáj ReddBull. Jedinej koho nesnáším je Massa a to né proto, že jezdí za červeňáky, ale proto, že si sere do huby. A když si přečteš moje všechny příspěvky tak přiznáš, že umím ocenit i jiné. Někdo nadává na černochy, já zase na červené těstoviny, ale pořád si myslím, že je to s rezervou a umím uznat, když je někdo lepší. A mimochodem, kolik velkých cen za svou celou karieru ve F1 vyhrál vyhrál král velkohubý namyšlený(Massa) a kolik Hami?

Tak že si svoje přiblblé poznámky strč laskavě do řiti (řiť - slovo spisovné)

Odkaz ke komentáři

urcite nemam proc a nechci se tady dohadovat

Jeste jednou se ptam, kde jsem McL vychvaloval do nebe? Ukaz mi to tady! Kalis vodu chlapce. Nikde jsem nepsal nic takoveho co jsi drive zminil. Srovnej si to v kebuli.

Pokud mas na mysli moje reakce na Bauiho nebo Cernou svini, pak ver ze to je jinak a neser se do toho

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...