Peterer Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ale stejně, při dnešních možnostech a penězích v F1 se používá bariéra z pneu???!!! Na čelní náraz je neúčinná, akorát na boční. Vždy když se něco stane, tak se to teprve potom řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ta červená mi dělá dobře ,takže dnešní výsledek je pro mne velmi uspokojivý No no, nedráždi hada bosou nohou Máš se pane? Zatím vše dle plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Takze pro mne nic radostneho Kimi zachlastal,rano skocil do monopostu a zase to vyhral Když už to sleduješ, tak si dej zvuk na takovou hladinu, aby jsi to slyšel, že Kimi zachlastal v Bahrajnu a né ve španělech. Proto mu to v Bahrajnu tolik nejelo, dnes nebyl po opici a tak ukázal, že je opravdu PAN pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ale stejně, při dnešních možnostech a penězích v F1 se používá bariéra z pneu???!!! Na čelní náraz je neúčinná, akorát na boční. Vždy když se něco stane, tak se to teprve potom řeší tak urcite se to nepouziva kvuli penezum nebo moznostem...asi je to zatim nejlepsi proc by to jinak pouzivali na vsech okruzich a uz je jedno jestli se tam jede zavod motorek nebo formuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 No no, nedráždi hada bosou nohou Máš se pane? Zatím vše dle plánu? AHOJ.ZATÍM SE ZDÁ VŠE PODLE PLÁNU,ALE NE JEŠTĚ NA 100%.ASI TO OPRAVDU CHCE SVŮJ ČAS.AŽ TI TO VYJDE TAK MŮŽEM DÁT TU KÁVU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 AHOJ.ZATÍM SE ZDÁ VŠE PODLE PLÁNU,ALE NE JEŠTĚ NA 100%.ASI TO OPRAVDU CHCE SVŮJ ČAS.AŽ TI TO VYJDE TAK MŮŽEM DÁT TU KÁVU. Určo se ozvu, ale teď bohužel budu 3 týdny v práci nepřetržitě. Nicméně, pokud se objeví chvíla, volám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Když už to sleduješ, tak si dej zvuk na takovou hladinu, aby jsi to slyšel, že Kimi zachlastal v Bahrajnu a né ve španělech. Proto mu to v Bahrajnu tolik nejelo, dnes nebyl po opici a tak ukázal, že je opravdu PAN pilot sypu si popel na halvu.....omlouvam se za zavadejici hlasky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 sypu si popel na halvu.....omlouvam se za zavadejici hlasky.... Ty si wůl, to byl fór, jako by jste mně tady neznali :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 stejne je nejlepsi renault kecup na prednich mistech me nezajima ale meli byste videt hlasky v nasem internim blogu jak centrala pise o propadaka tak jako decentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Stejně si dojdi k doktorovi Tak ta vaše centrála už v tom musí umět dávno chodit vzhledem k těm výsledkům co teď za poslední dobu p*čusové předvádějí Sem rád za Kimiho na 1. a Hamiho na 3. místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Sem rád za Kimiho na 1. a Hamiho na 3. místě A jeste za body pro HONDU Jinak ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 no ona centrala a vsichni vi ze se setrilo jak prase a ze to jeste rok dva jen tak nepujde, ze nam to pro image stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 k doktorovi nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 A to sou chabý výmluvy A měl by jsi si dát varování za to, jak cituješ příspěvky! Taková nehoráznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jak cituju prispevky? se mi to potento, sem to chtel dat do jednoho : a ty mlc jinak ti to zase zvednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak to sloučím, ne? Seš admin čéče! A na mě zastrašování neplatí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 tak mame za sebou Turecko a da se rict, ze to byl jeden z trosku zajimavejsich zavodu :-) ja samozrejme zase spokojenost za umisteni Ferrari a velky obdiv Massovi za hattrick :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 A Honda nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 co dodat.ta červená na prvních pozicích má pro mne léčivé účinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Neviděl jsem to, nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Neviděl jsem to, nelituju co tim chtel basniky rici?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Myslel jsem, hlavně podle prvních recenzí, že to byl vcelku zajímavej závod, takže trochu naštvanosti, že jsem to o5 (ani minule, ve Španělsku, jsem to neviděl) nestihl, ale co jsem zatím dneska koukal po netu, tak asi zase klasika, 1. zatáčka prý celkem zajímavá, ale pak opět kroužení v rámci pozic, pouze LH dal Massu a HK po pitstopu předjížděl odzadu, ale novýho nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak mi věř, že tentokrát se byl ona co dívat, alespoň předjíždění na dráze bylo dosti na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nevite zahodou nekdo co se pise v pravidlech v bode 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak to ja to vim, co se tam pise... Meli by to vedet vsichni, kdo nevi, precist!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.