Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale stejně, při dnešních možnostech a penězích v F1 se používá bariéra z pneu???!!!

Na čelní náraz je neúčinná, akorát na boční. Vždy když se něco stane, tak se to teprve potom řeší fuck

Ta červená mi dělá dobře :D ,takže dnešní výsledek je pro mne velmi uspokojivý -_-

No no, nedráždi hada bosou nohou ;) Máš se pane? Zatím vše dle plánu?

Takze pro mne nic radostneho :(

Kimi zachlastal,rano skocil do monopostu a zase to vyhral :D

Když už to sleduješ, tak si dej zvuk na takovou hladinu, aby jsi to slyšel, že Kimi zachlastal v Bahrajnu a né ve španělech. Proto mu to v Bahrajnu tolik nejelo, dnes nebyl po opici a tak ukázal, že je opravdu PAN pilot

Ale stejně, při dnešních možnostech a penězích v F1 se používá bariéra z pneu???!!!

Na čelní náraz je neúčinná, akorát na boční. Vždy když se něco stane, tak se to teprve potom řeší fuck

tak urcite se to nepouziva kvuli penezum nebo moznostem...asi je to zatim nejlepsi proc by to jinak pouzivali na vsech okruzich a uz je jedno jestli se tam jede zavod motorek nebo formuli

No no, nedráždi hada bosou nohou ;) Máš se pane? Zatím vše dle plánu?

AHOJ.ZATÍM SE ZDÁ VŠE PODLE PLÁNU,ALE NE JEŠTĚ NA 100%.ASI TO OPRAVDU CHCE SVŮJ ČAS.AŽ TI TO VYJDE TAK MŮŽEM DÁT TU KÁVU.

AHOJ.ZATÍM SE ZDÁ VŠE PODLE PLÁNU,ALE NE JEŠTĚ NA 100%.ASI TO OPRAVDU CHCE SVŮJ ČAS.AŽ TI TO VYJDE TAK MŮŽEM DÁT TU KÁVU.

Určo se ozvu, ale teď bohužel budu 3 týdny v práci nepřetržitě. Nicméně, pokud se objeví chvíla, volám :palec2:

Když už to sleduješ, tak si dej zvuk na takovou hladinu, aby jsi to slyšel, že Kimi zachlastal v Bahrajnu a né ve španělech. Proto mu to v Bahrajnu tolik nejelo, dnes nebyl po opici a tak ukázal, že je opravdu PAN pilot

sypu si popel na halvu.....omlouvam se za zavadejici hlasky....

sypu si popel na halvu.....omlouvam se za zavadejici hlasky....

Ty si wůl, to byl fór, jako by jste mně tady neznali :smich: :smich: :smich:

stejne je nejlepsi renault :) kecup na prednich mistech me nezajima :)

ale meli byste videt hlasky v nasem internim blogu :)

jak centrala pise o propadaka tak jako decentne :)

Stejně si dojdi k doktorovi :D;)

Tak ta vaše centrála už v tom musí umět dávno chodit vzhledem k těm výsledkům co teď za poslední dobu p*čusové ;) předvádějí lol

Sem rád za Kimiho na 1. a Hamiho na 3. místě :)

Sem rád za Kimiho na 1. a Hamiho na 3. místě :)

A jeste za body pro HONDU ;) Jinak ale :palec2:

no ona centrala a vsichni vi ze se setrilo jak prase a ze to jeste rok dva jen tak nepujde, ze nam to pro image stacilo :)

k doktorovi nejdu :)

A to sou chabý výmluvy :D;)

A měl by jsi si dát varování za to, jak cituješ příspěvky! Taková nehoráznost lol

jak cituju prispevky? :)

se mi to potento, sem to chtel dat do jednoho : a ty mlc jinak ti to zase zvednu :)

Tak to sloučím, ne? Seš admin čéče! :p

A na mě zastrašování neplatí ;).

• 2 týdny později...

tak mame za sebou Turecko a da se rict, ze to byl jeden z trosku zajimavejsich zavodu :-) ja samozrejme zase spokojenost za umisteni Ferrari a velky obdiv Massovi za hattrick :-)

A Honda nic :(

co dodat.ta červená na prvních pozicích má pro mne léčivé účinky :D

Neviděl jsem to, nelituju :)

Neviděl jsem to, nelituju :)

co tim chtel basniky rici??

Myslel jsem, hlavně podle prvních recenzí, že to byl vcelku zajímavej závod, takže trochu naštvanosti, že jsem to o5 (ani minule, ve Španělsku, jsem to neviděl) nestihl, ale co jsem zatím dneska koukal po netu, tak asi zase klasika, 1. zatáčka prý celkem zajímavá, ale pak opět kroužení v rámci pozic, pouze LH dal Massu a HK po pitstopu předjížděl odzadu, ale novýho nic. :)

Tak mi věř, že tentokrát se byl ona co dívat, alespoň předjíždění na dráze bylo dosti na 100%.

nevite zahodou nekdo co se pise v pravidlech v bode 4 ?

Tak to ja to vim, co se tam pise... Meli by to vedet vsichni, kdo nevi, precist!!! :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.