Červen 10, 200817 r Me potesil : Rubens Barrichello Co jsem říkal Míšo, no a věř, že to bude ještě lepší. Půjdete směrem vzhůru. Škoda té chyby Hamiho, ale kdo ví jak by se to bývalo dále vyvíjelo, tam se mohlo stát vše a komukoliv. BMW super čistá práce. Tebe potěšil Rubens a mne ten druhý šmudla co jezdí u komunistů. Zase už má jen plnou hubu keců a skutek utek.
Červen 11, 200817 r Promiňte, my fanoušci McLarenu a Hamiho se omlouváme. On sice Kimi dokurvil a nedobrzdil v Monaku, ale jen Hami je čurák, protože jezdí McLarenu, že?Oba dva, jak Bauí, tak Black Molly = skočte do zdi blbečci bezchybní rudí. Komouše na Vás, stejně vyznáváte stejné barvy tak nedobrzdit pri vyjezdu z tunelu pri rychlosti asi 300km/h jeste po desti je trosku rozdil nez nedobrzdit na cervenou ted on o tu cervenou doslova zastavil to mas zase pravdu
Červen 11, 200817 r inak hamilton ani nebrzdil, to je ten rozdiel, od raikkonena v monaku, ham sa pozeral na volant a mackal cudliky, zastavila ho az raikonnenov zadok pozrite si video http://www.youtube.com/watch?v=BCs8NzhAANo
Červen 11, 200817 r Ja myslim, ze stat se to proste muze, koukl na volant a nez koukl nahoru byl v aute pred sebou. Smula a pro LH je nejvetsi trest jak o nem ted lidi mluvi a co si o nem mysli. Jak sem rekl ... stat se to muze komukoliv.
Červen 12, 200817 r tak nedobrzdit pri vyjezdu z tunelu pri rychlosti asi 300km/h jeste po desti je trosku rozdil nez nedobrzdit na cervenou ted on o tu cervenou doslova zastavil to mas zase pravdu Ahá, tak to bylo při výjezdu z tunelu, tak to joo. Já myslel, že to bylo nedobrždění do šikany, která je cca 350 až 400 m za tunelem. A on Kimi nevěděl, že před ním jedou jiní piloti a že tam najednou postavili šikanu, tak je to tedy. Tak to promiň Máš pravdu, jedinej kdo vše pokazí je Hamilton.
Červen 22, 200817 r Kdyby aspoň Kimi, ale ten idiot namyšlený, velkohubý, zasraný. Proč maminko proč? No když už Hami posral v zatáčce č.7, tak aspoň ten Kovi mohl udělat Trulanta (i když ho mám celkem rád) na ten třetí plac
Červen 22, 200817 r Kdyby aspoň Kimi, ale ten idiot namyšlený, velkohubý, zasraný. Proč maminko proč? No když už Hami posral v zatáčce č.7, tak aspoň ten Kovi mohl udělat Trulanta (i když ho mám celkem rád) na ten třetí plac přesně tak, taky ho fest nemusím , nějak mi kapku připadá že bylo kapku zasednuto na McLareny
Červen 22, 200817 r Palo- jak jsem ho videl,jak se radoval Masic,tak jsem si na tebe vzpomnel jak nadavs.....take ho vubec nemusim. Kimi mel smulu,jel jak buh..... Upraveno Červen 22, 200817 r od maros
Červen 22, 200817 r dneska jsem moc moc spokojenej, krásnej double Palo:s tou barvou máš asi pravdu, když ve formulích fandím červeným, tak jsem asi fakt komouš
Červen 22, 200817 r ja jsem s dnesnim zavodem max spokojenej a Hamilton me opet a znovu potvrdil, ze je vyplasenej a na toho mistra je jeste hodne brzo...nejdriv malem sestreli stajovyho kolegu a pak udela skolackou chybu a necha si dat trest jinak Trulli krasny vykon :-)
Červen 22, 200817 r To Borg: tak až tak zase snad nééé (doufám) To maros: njn To reddy: ale tak zase tak doslova to neber, to jsou jen moje blbé kecy, nicméně já ty těstoviny a ty jejich machýrky moc nemusím no, ale třeba Kimi je borec, Schumi mne sral tou precizností a bezchybností, ale člověk musí uznat, že pan pilot no,,, jen ta pi.a brazilská velkohubá mně prostě nadzvedává
Červen 23, 200817 r tak včera se op5 zadařilo.ta červená mi dělá opravdu dobře. Snažíš se zbytečně Péťo
Červen 26, 200817 r no veru, ja som pritom dokonca aj zaspal tentokrat sa im podarilo spravit pekne videjko http://www.formula1.com/services/play_video.html france
Červenec 6, 200817 r Že dnes nečtu nic od koníkomilujících komoušů???? Copak se děje chytrolíni? Dnes se ukazuje kdo je jaký pilot, smekám před Rubensem, na hovno káru a jede jako bůh, škoda Kubici, víc bych přál Kimimu, ale radost mi dělá Massa (kok.t ukecanej namyšlenej). Jinak na té vodě je vidět, co znamená mít a nemít kontrolu trakce. Tady by Schumi byl bezkonkurenční, na tomto povrchu on uměl jako žádnej jinej.
Červenec 6, 200817 r Na STV2 také dávají F1 live, vždy když je reklama na NOVĚ, tak to přepínám. A tady říkali, že MASSA si může po dnešním závodě otevřít hodinářství, kolik že to už těch holdin dostal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.