VitaP Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 FERRARI >>> To je neco na utirani prdele ? lepsi 3 vrstvy hebky toaletni papir Ferrari nez 1 vrstvy smirgl papir Mclaren ze pane A proto má červené RS, aby si aspoň malinko jako ve Ferrari připadal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 FERRARI >>> To je neco na utirani prdele ? lepsi 3 vrstvy hebky toaletni papir Ferrari nez 1 vrstvy smirgl papir Mclaren ze pane A proto má červené RS, aby si aspoň malinko jako ve Ferrari připadal! To tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Chcete na testovací jízdy F1 ? Není nic jednoduššího: Editováno: 11. Květen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 FERRARI >>> To je neco na utirani prdele ? lepsi 3 vrstvy hebky toaletni papir Ferrari nez 1 vrstvy smirgl papir Mclaren ze pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 vcera 1.pulka zavodu vcelku zajimava ta druha uz tolik zajimavosti neprinesla... jsem rad ze vyhral Massa a mrzi me Kimi...nicmene co predvadi Hamilton to klobouk dolu...co zavod to bedna a je novacek a ted uz se dostal do cela MS :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 vcera 1.pulka zavodu vcelku zajimava ta druha uz tolik zajimavosti neprinesla...jsem rad ze vyhral Massa a mrzi me Kimi...nicmene co predvadi Hamilton to klobouk dolu...co zavod to bedna a je novacek a ted uz se dostal do cela MS :-) On je KIMI velký smolař, ale závodnické srdce má jak hrom. Ty jeho stíhací jízdy ze zadních pozic, nádhera. No a Hamilton, ten mi připadá tak vyrovnaný, rozvážný, něco jako Lauda ke konci kariéry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. 4 kola jsou 4 kola a motorky mi nic moc neříkají, ale MotoGP též můžu. To máš ale těžké, motorka je uzoučká a je na vše víc místa, každá chyba se draze platí a naopak odvaha cení. Ve formuli je předjetí výkonově podobného auta skoro nadlidský úkol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. 4 kola jsou 4 kola a motorky mi nic moc neříkají, ale MotoGP též můžu. To máš ale těžké, motorka je uzoučká a je na vše víc místa, každá chyba se draze platí a naopak odvaha cení. Ve formuli je předjetí výkonově podobného auta skoro nadlidský úkol. Jo o tom se urcite nechci hadat, jen proste podle meho je posledni dobou F1 dost o nicem. Neni to tak zajimavy jako treba ty zminovane motorky kde se predjizdi a bojuje o umisteni az do poslednich kol. Tady vidis od prvnich toho kdo vyhral Pole position ujizdet a ostatni nestihaj. A to jak Palo zacal vyjmenovavat sou urcite zajimave situace, ale na to ze se dostal do ctvrtiny zavodu a vse co se udalo se veslo na jeden radek mluvi za vse. Jinak ovsem F1kam fandim a cucim na kazdej zavod a dostal sem se na jeden zive a kazdopadne to je zazitek to videt a slyset Takze kazdej kdo pojede tak at si to poradne uzije a pak sem hodi zazitky fotecky atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. Doporučuji přepnout na jiný program, když se nudíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. Doporučuji přepnout na jiný program, když se nudíš Na tom neco bude Jeste to zkusim par zavodu vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ASI TAK NEJAK Už mám i zaplacené lístky na celý víkend Jak kde co za kolik, povídej... http://www.vstupenkyf1.cz/default.asp?nav=vst&ids=19 a ubytování jsem sehnal v plně vybaveném apartmánu v Budapešti za 4000 HUF os./noc což v době konání závodů je super cena. Napíšu to takto: je mi tě líto, strašně hnusná VC F1, bohužel Hungaroring už nikdy nebudu dělat. Maďarsko kromně dálnic a lázní na hovno ve všem ostatním, pořádání VC Hungary je už delší dobu pod úrovní, žrádlo i pití drahé, přístup na motodrom stojí ua hovno, parkování ani nemluvím a to co zažiješ v Budapešti, to je k blití. Tam nejsou silnice, to je jeden tankodrom, jen tak mimochodem, dnes jsem se vrátil z okruhu Praha-Budapešť-Vídeň-Praha a ta Budapešť to je jako kdybych jel na Mars = hnus. Nicméně jsem F1 magor fanda a tak ti přeji super výhled, bomba závod, vitězství McLarenu a super počasí Já jezdím o 14 dní dříve na Nurburgring na VC Evropy a nemohu si vynachválit jak bydlení(v soukromí již 5-tý rok)-cca kilometr od tribuny-tak jídlo, i když také drahé.Letos jsme se s kamarády bavili i o mém snu - SPA Francorchamps v Belgii = podle mne nejkrásnější trať spolu s A1ringem (Rakousko), tak že možná pofrčíme 16 září do Belgie. Jinak ať vítězí McLaren Počítám s tím, že to okolo nebude nic extra. Vstupenku jsem dostal od příťule a beru to tak, že zážitek ze závodů mi bohatě vynahradí ten nic moc zbytek. Navíc to mám nejblíž tam a máme i psa. Já budu na formulích a oni si budou prohlížet památky a tak. Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Dneska : MS motocyklů 2007 Francie - Přímý přenos 5. závodu seriálu MS silničních motocyklů ve třídě Moto GP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Jojo zavod nuda jako obvykle, bohuzel, ale jinak Hamilton opravdu neskutecnej borec !!! Závod byl nuda??? Asi jsme se každej koukali na něco jinýho - první zatáčka = souboj Alonso - Massa, šestá zatáčka a už se šel měnit čumáček dalšího vozu, 17 kolo a tak tak, že se obě hondy nevybouraly a mohu pokračovat jako třeba plameny na Massově vozu při prvním tankování. Já tomuhle neříkám nuda. Jinak musím uznat - Ferrari Massovi jelo jako ďas Jo prvni zatacka souboj Massa Alonso .. beru + vymenu predniho pritlacnyho kridla taky, ale jinak je F1 vetsinou opravdu nuda. Jak se vyjede na startu tak se dojede do cile + odpadlici obcas zamichaj s tim poradim + pak borci jako Kimi pokud dojedou. Ale jinak bohuzel posledni dobou nuda nuda nuda. Ve srovnani treba s motoGp naprosto nesrovnatelny, souboje predjizdeni atd atd. Souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nebudu tady na ty hlouposti reagovat, nemá to smysl, jen jsem rád, že je tady více bláznů jako já, které F1 baví, ať již fandí kterékoliv stáji. No a ty co to nebaví, tak ať na to nečumí a ať se raději kouknou na Esmeraldu či co je baví. A hlavně nesrovnávejte nesrovnatelné, ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jóóó a ještě něco: FERRARI!!! :palec2: :palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Koukám, že by se to tu mělo přejmenovat na Ferrari Fans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je fakt, že bych to letos přál Raikkonenovi, ale kdybych se dostal na závody, bude mi jedno, kdo vyhraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je fakt, že bych to letos přál Raikkonenovi, ale kdybych se dostal na závody, bude mi jedno, kdo vyhraje. Jako jemu urcite i Massa by jsi zaslouzil titul a ted po tech vykonech i Hamilton ale uvidi se jestli mu to takhle bude jezdit i dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Je fakt, že bych to letos přál Raikkonenovi, ale kdybych se dostal na závody, bude mi jedno, kdo vyhraje. Jako jemu urcite i Massa by jsi zaslouzil titul a ted po tech vykonech i Hamilton ale uvidi se jestli mu to takhle bude jezdit i dal Já si právě myslím, že měl smůlu na stáje a většinou nedojel díky autu. U Ferrari má velkou šanci to vše napravit a pokusit se mistrovství vyhrát. I Massovy bych to přál a Hamilton je překvapení, jak prase!!! Kdo by nebral takový nástup do F1???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Koukám, že by se to tu mělo přejmenovat na Ferrari Fans Vím že to asi bude znít blbě, ale proč na ty závody nejedeš??? Lístky si koupíš přes internet a jedeš. Já už se těším do Německa (22.7.07-VC Evropy-Nurburgring) a do Belgie(16.9.07-VC Belgie-SPA-Fracorchamps). Stačí trochu přišetřit a mít dva kámoše (sámotného by mne to nebavilo) a můžeš vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.