Peterer Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Za chvíli jedem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Jj, sledujem to neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak Hami hezky odstartoval a poidjel HONDA ... spatenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Uz to vypadalo na nudu a diky te havarii se to trosku zamichalo. Pro Hamiho nic moc, ale aspon je na co koukat jak nam to tam hezky predjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 1. Hamilton 2. Piquet 3. Massa 4. Heidfeld 5. Kavaleinen 6. Raikkonen 7. Kubica 8. Vettel No ... s vitezem sem spokojen ... sakra ... kde je HONDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Piquet hezký, fakt mu dali dobrou strategii.. Je vidět, že strategie je fakt hodně důležitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Jo strategie je důležitá..., hlavně jak mačkal komunikační tlačítko Ron Denis a v zápětí Kovalainen pustil Hamiltona... Je fakt, že Hami byl rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 1. Hamilton2. Piquet 3. Massa 4. Heidfeld 5. Kavaleinen 6. Raikkonen 7. Kubica 8. Vettel No ... s vitezem sem spokojen ... sakra ... kde je HONDA chudaka Barichella zostrelil Coulthard, ale Glock mal poriadny náraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 (editace) Tak jsem se teď vrátil z DE. Super zážitek, super výsledek. Chtěl jsem si koupit bundu,vestu a čepici McLarenu. No chtěl no. Ale na netu je vše o 20 - 40 EURošů levnější, tak to objednám tam. Tady na VC je to nějak moc drahé Editováno: 20. Červenec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 panove nezlobte se,byl jsem pevne rozhodnut do tohoto tematu dal nepsat,ale nejde to,proste se dal utvrzuji v tom co vidim zavod jsem videl do bouracky zive,od bouracky zaznam vsichni musi vedet ze jsem fanda F ale doufam ze ti co fandi MCL nejsou slepy a dokazou si neco priznat mam pocit ze uz to tak neni a je celkem jasne videt ze neplati jejich / MCL / mnohokrat povidane to cim se haji a vyzdvihavaji proti rudym, to ze nemaji jednicku a je jim jedno jake auto vyhraje, ono 2x po sobe takove zajimave predjeti kolegy ??????????? a rad bych se vas fandu a MCL a hlavne " nejvetsi " hvezdy LH zeptal jestli jste nekdy videli ze by nekoho predjel jinym zpusobem nez s tim ze bud si oba nabijeme nebo ty uhnes z trate abych bylpred tebou, za sezonu a pul co jezdi jsem jine jeho predjeti nevidel,at uz na startech nebo v zavode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Hamilton vyhral naprosto zaslouzene, byl jasne rychlejsi nez vsichni ostatni a tak nevim co tim tvym prispevkem chces rict. Kazdopadne bohuzel pro HONDU zadne body jako minuly zavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) závod jsem bohužel neviděl, ale gratuluce Hamimu a hlavně Piquetovi, Ferrari nic moc, ale třetí Massa a šestej Raiki, to jsou taky body Editováno: 21. Červenec 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 taky jsem bohuzel nevidel cely zavod ale jen se malinko bojim toho, ze to MCL nejak zacina jezdit a naopak Kimi nejak nejezdi, zatim me ale tesi to ze je celo celkoveho poradi vyrovnane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Hamilton vyhral naprosto zaslouzene, byl jasne rychlejsi nez vsichni ostatni a tak nevim co tim tvym prispevkem chces rict. Kazdopadne bohuzel pro HONDU zadne body jako minuly zavod Já fakt nevim, proč zatím vypadá situace tak, že si čudlíka podrží i na 2009, tragéda. Ač Alonsa nemusím, tak ukazuje u <I>, že něco umí a asi by i tý Hondě pomohl a docela si přeju, aby Buttona napřesrok vystrnadili v Alíkův prospěch. Jinak závod docela pěknej, taky nechápu výtky k způsobu, jak si Lewis podal Massu a Piqueta, prostě se závodí a na nějaký dohody z associace řidičů F1 (který mimochodem LH není členem) bych bodal, to už by si mohli dát směrovky a ti pomalejší ukazovat rychlíkům kudyma je pustí. Ad Kovi vs Hamilton - nevidím na tom nic špatnýhio, že pokud jedou dvě týmový auta za sebou, tak ten pomalejší (a to Kovi v tu chvíli byl) pustí toho rychlejšího. Asi by nebylo moc košér, pokud to byl ordinát od Denise, ale pokud by Kovi řekl, že ho pouští a Denis by to Lewisovi přetlumočil, nevidím v tom ani kapku režie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Hamilton vyhral naprosto zaslouzene, byl jasne rychlejsi nez vsichni ostatni a tak nevim co tim tvym prispevkem chces rict. Kazdopadne bohuzel pro HONDU zadne body jako minuly zavod Co by tím chtěl říci? Jen to, že je zaslepený trouba a za tím si stojím. Kdo tady kdy řekl, že u McL není jednička? U nás je to na 100% Hami, protože má více bodů a bojuje o titul, na začátku to bylo jinak, tam se čekalo jak se vše vyvine, kdyby tam byl Kovi, tak by byl jedničkou on. Mimochodem, i F i McL na začátku sezóny jasně řekli, že bude preferován ten jezdec, který bude bodově výše po 1/3 ročníku, to že se to u F vyvinulo na stejno je jiná věc. Předjetí byla fér, byl rychlejší, byl v zatáčce první, konec debat. Pokud jsem viděl záznam, tak po závodě mu Nelsíňu i ten druhej šmudla brasilskej od F pogratulovali a nikde nikdo o předjížděcím manévru nic neříkal. Dokonce jsem tam viděl úsměvy.Poslední věc k přejíždění: pamatuju si A.Sennu jak dával na prdl Prostovi, tvrdě a nekompromisně, a když se zeptali Prosta, zda to nebylo nefér, tak jen řekl, byl tam dříve, byl rychlejší a přetlačil mne, tak o čem se chcete bavit páni novináři? A tohle řekl člověk, kterému přezdívali PROFESOR Jen pro toho člověka s nickem zdsamct : nevím oč ti jde? Jestli ti vadím já, napiš to. Neprovokuj, hovno ti to je platné. Smiř se s tím, že je situace jaká je. Od dnešního dne nebudu na tvoje tlachy reagovat, nemá to cenu Editováno: 21. Červenec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 taky jsem bohuzel nevidel cely zavod ale jen se malinko bojim toho, ze to MCL nejak zacina jezdit a naopak Kimi nejak nejezdi, zatim me ale tesi to ze je celo celkoveho poradi vyrovnane. Bauí, tam v u vás v té vaší červené straně totiž stáji něco není v pořádku. Není možné, aby to Kimimu proti ušmudlanci z brazílie až tak nejelo, nemluvě o té blamáži s pneu minulý závod v Anglii. Tam něco nehraje. Nicméně to, že teď dvakrát vyhrál Hami ještě nic neznamená (i když mne to samosebou těší), já si myslím, že o titulu se bude rozhodovat ještě za dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 To tu zas bude perla v nasledujicim postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 -palo- - nikdy,v predchozich i v poslednim prispevku jsem nenapsal nic o tom ze mam neco proti tobe,jestli si myslis ze to tak je tak si to myslis asi jen ty a snad i sam vis proc bych mel nebo nemel,ja opravdu ne - at u McL jezdil kdo chtel tak porad rikaly ze je jedno kdo z tech dvou vyhraje zavod a mistra,jen kdyz neublizi jeden druhemu,ze se jim do toho plest nebudou,at je to na zacatku nebo na konci sezony a vyzdvihavaly se kvuli tomuto pred ostanimy , toto skoncilo asi tuto sezonu - Prost toto rict o sennnovi mohl,protoze vedel ze se takto potkaji i dalsi zavod a dalsi a dalsi,a taky vedel ze predjede on i on dalsi jezdce k tomu aby mohli byt nejlepsi,ale to bohuzel udajny nynejsi pan nejlepsi neumi - hodne by me zajimalo co by se delo a co by vsichni povidali kdyby v brazilii minulou sezonu predjel KR FM tak jak ted predjel LH HK ,a kdyby se to oduvodnovalo ze byl rychlejsi a proto mu kolega nechtel zavazet opravdu jsem se zarekl ze uz jsem psat nebudu,porusil jsem to dvakat a je to skoda,uz se to opakovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Jak mali ... asi si Vas podam voba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Bauí, tam v u vás v té vaší červené straně totiž stáji něco není v pořádku. Není možné, aby to Kimimu proti ušmudlanci z brazílie až tak nejelo, nemluvě o té blamáži s pneu minulý závod v Anglii. Tam něco nehraje. Nicméně to, že teď dvakrát vyhrál Hami ještě nic neznamená (i když mne to samosebou těší), já si myslím, že o titulu se bude rozhodovat ještě za dlouho tak samozrejme, ze jeste neni nic rozhodnuto a nic to nezname staci si jen vzpomenout na posledni zavod minule sezony ale na tom co pises mozna bude neco pravdy protoze, posledni 2-3 zavody je Massa nerikam jasne lepsi ale o neco skutecne lepsi je. Sam jsem zvedav jak to bude dal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Jak mali ... asi si Vas podam voba dva To se to těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Pár foto z Hockenheimringu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 tak Flavio Briatore viden minuly tyden na Sardinii a prej i hezky slecny sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jak to tak vidím, tak jsme nečuměli nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Se divíš, je hezky a čas dovolených.....a zatím se v podstatě o nic nejede.....a Hungaroring moc neláká.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.